ببین 128 محدود شده یا نامحدود اگه نامحدوده پس همون اندازه 512 قبل سرعتت میشه که طبیعتا باید خودت تست کنی ببینی سرعتت چند شدهنقل قول:
Printable View
ببین 128 محدود شده یا نامحدود اگه نامحدوده پس همون اندازه 512 قبل سرعتت میشه که طبیعتا باید خودت تست کنی ببینی سرعتت چند شدهنقل قول:
217.219.192.249 is owned by Hamedan Data comunication company from IRAN
از این آی پی به بعد خطا مشکل پیدا می کنه و پینگ میره روی 500
اونم پینگ داخل !!:sq_10:
من امروز شارژم تمام میشه فردا میرم دوباره شارژ میکنم ببینم چه ریدنی کردن بعد خبرشو بهتون میدم از لحاظ سرعت دانلود
حرف بیخود زده معذرت میخواهم که اینو میگم ولی شوتت کرده بری پی کارت، اون دوستمون راست میگه ببین سرعتت روی چنده و اگر دیدی 16 کبلوبایت بیشتر نمیزنه پس سرت کلاه گذاشتن و اینقدر زنگ بزن 2020 تا از رو برن ( کم نیاری چون اینارو باید حالشون روبگیری و گرنه پروتر از اینی که هستن میشن)نقل قول:
قصد داری چی شارژ کنی؟ اگر میخواهی از این 1 به 10 ها بزنی اول زنگ بزن 2020 بگو میخواهم این سرویست را شارژ کنم همه چی ok است و بعد برو شارژ کن و اگر اتفاق این دوستمون افتاد خراب شو روشوننقل قول:
128 نامحدوده با سرعت دانلود 16 کیلوبایت.نقل قول:
تو روحشون که اینقدر دغل بازن
والا چی بگم خرید اینترنتی هم میزنی نه شماره پیگیری میده نه رسیدی اصلا سایتشون خر تو خره.نقل قول:
یه سوال دیگه
الان اگه حجمی بخریم کجا باید بریم برای دیدم میزان حجم؟ همین سایت قبلیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ؟؟؟
سرعت حجمی ها چقدره؟
1تا 6 که 2020 میگه دانلود رایگانه کسی تست کرده ببینه رایگانه یا نه؟
دوست م بابلسره از مخابرات 6 ماهه با 48 گیگ حجم اینترنت 256 خریده 75 هزار تومن با 230 کیلوبایت سرعت اونوقت این حقه بازها ....
دوستان به نظرم سعی کنیم بحث رسانه ای بشه خیلی ستم میکنن در حق مردم کرمانشاه
مازندران اینترنت حجمی 256 با سرعت دانلود دویست و سی کیلوبایت و حجم 48 گیگابایت برای 6 ماه رو میده 75 هزار تومن مقایسه کنید با چیزهای دیگه در کرمانشاه
من به دو تا سایت زیر رفتم(20.30 و صرفا جهت اطلاع) و چیزهایی که به نظرم رسید رو گفتم شما هم اقدام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای دیگه به ذهنتوم میرسه بگید بریم اعتراض بزنیم
128 نامحدوده با سرعت 16 کیلوبایت دانلودنقل قول:
سرویسم کردن به خدا. 2020 منکر شده میگه ما کلا سایت آنلاین برای شارژ نداریم اون سایت آنلاین شارژ مال یه شرکته از طرف مخابرات واسطه است به اون شرکته هم زنگ زدم میگه اینجا ثبت سفارش شما 128 نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 5 هستش!!!! بدبختی گیر کردیم بااین ملت ... .نقل قول:
دوستان آنلاین شارژ نکنید مثل من دردسر میوفتید برید جایی که حضوری و با کاغذ بازی شارژ کنید تا مدرک داشته باشید. آنلاینشون حتی شماره رسید خرید و پیگیری هم نمیده.!
مشکل پست گذاشتن من حل شد!! نمیتونستم پست بدم اما حالا نمیتونم تشکر کنم توی فروم!!!!!!!!
دوست من بابلسر زندگی میکنه اینترنت از مخابرات خریده 6ماهه 256 با 48 گیگابایت حجم و سرعت دانلود 230 کیلوبایت(البته میگفت ساعت دانلود رایگان شبانه ندارند) با قیمت 75 هزار تومان. مقایسه کنید با کلاهبردارهای کرمانشاه!!
اصلا طرف شارژ آنلاین نرید حساب کتاب نداره برید مرکز یا شرکت های زیر مجموعه حضوری شارژ کنید و حتما رسید بگیرید.
شما یه پرینت از حسابت که تایید بانک داشته باشه بگیر ببر دفتر مرکزی ببین کاری می کنننقل قول: