درسته.نقل قول:
ولی مثلا بگو به شرطی بر میدارم که کاملا سالم باشه.نمیدونم با گارنتی های متفرقه مثل پارسه توی بازار هست یا نه چون به نظرم اون ها درست بودن محصول رو تضمین میکنن.
خیلی خیلی قویتر.:31:نقل قول:
البته چیپ گرافیکی i9000 قوی تر از i9003 هست
درسته.نقل قول:
ولی مثلا بگو به شرطی بر میدارم که کاملا سالم باشه.نمیدونم با گارنتی های متفرقه مثل پارسه توی بازار هست یا نه چون به نظرم اون ها درست بودن محصول رو تضمین میکنن.
خیلی خیلی قویتر.:31:نقل قول:
البته چیپ گرافیکی i9000 قوی تر از i9003 هست
چیپست گرافیکی I9000 چقدر از I9003 قویتره؟؟ میشه یه کم تخصصی بگین
آیا از HTC desire HD قویتره ؟ از HD 7 چطور ؟
منظورم I9003 هستش
بچه ها یه سوال
شنیدم این مشکل سه دکمه رو کلا میشه حل کرد اگه اینطوریه که نمیخواد دیگه حتما چکش کنیم دیگه نه؟
بعد شنیده بودم فقط روی یکی از مدلهاست ولی یادم نمیاد تو 8 یا 16؟
دقیقا نمیدونم چقدر قوی تره ولی i9003 مطمئنم از hd7 قوی تره ولی از دیزایر hd فکر نکنم .نقل قول:
شما همون i9000 رو بدون گارانتی بخر به نظرم اصلا ضرر نمیکنی
آره میشه حلش کرد ولی حالا شما بهتره چک کنی که نداشته باشه این مشکلونقل قول:
نوشته شده توسط The last remaining [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم تو 16 گیگ باشه ( دقیق نمیدونم )
من یه مشکل عجیب با گوشی پیدا کردم....! 2 روزه وقتی گوشی رو به هر pc ای چه به صورت debuging و چه بدون اون( mass storage) با usb وصل میکنم internal ram رو مثل یه درایو dvd rom میاره...!!! external ram ندارم. یعنی انگار dvd گذاشتی تو pc بخونه! و در نتیجه هیچی نمیشه روش کپی کرد!! فقط میشه از روش رو pc فایل ریخت! چیکار کنم؟!
یه سوال پیش و پا افتاده.... چیز پی ان با gprs ایرانسل مشکلی نداره؟ کار میکنه؟
]چیز پی ان رو باید با پورت ll2p کانکت کنی البته باید سرورت ساپورت کنه
يعني من الان بخوام تستش کنم ببينم ميشه يا نه برم پورت apn ايرانسلمو بزارم 112p ؟
ببخشییییییید :31: فونت گوشیم اینجوری نشون داد.... شرمنده پرت و پلا بود...
امتحان کردم کار کرد! :5: اون مشکلم میخوام گوشیو یه بار دیگه رام روش بریزم شاید درست شه... فعلا" تو downloading هم odin گوشیو نشناخت!:18:
با سلام کسی از دوستان اینترنت pc رو روی گوشی از طریق بلوتوث share کرده ؟
سلام من سیم کارتم همراه اول و gprs رو فعال کردم.اما تو گلکسی نمیتونم به هیچ سایتی برم.ولی تو گوشی های دیگه راحت کار میکنه چجوری میشه اینترنت خود گوشی رو فعال کرد؟
نقل قول:سلامنقل قول:
در مورد این قضیه گوشی رو بردم پیشش اول قبول نمی کرد و داشت همون مزخرفاتشو با یه level پایین تر تکرار میکرد وقتی دید من می دونم جریان چیه گفت بده نرم افزارشو پاک کنم بعدش برای نرم افزار پولی ندادم و کارتن گوشی رو پس گرفتم راستی تو پاساژ علاءالدین اسم فروشگاه رو اگه خواستین بگم