بله دوست عزیز هر ماه 4 گیگ شارژ میکنن و اگر هم استفاده نکنین ماه بعد سوخت میشهنقل قول:
Printable View
بله دوست عزیز هر ماه 4 گیگ شارژ میکنن و اگر هم استفاده نکنین ماه بعد سوخت میشهنقل قول:
دوستان من بعد از 5 ماه دست نگه داشتن برای خرید وایمکس بالاخره تصمیم گرفتم بیام سراغ وایمکس . میخوام ببنیم الان وضعیت وایمکس ایرانسل چطوره ؟
1. سرعت دانلود سرویس 1 مگ میانگین چنده و ایا واقعا نامحدوده؟
2. کیفیت سرویس و پینگ چطوره در مقایسه با چند ماه پیش ؟ منظورم وضعیت قطعیهاست و.... ؟
3. ایا پشتیبانیش بهتر شده و اگر به مشکلی بخوری پشتیبانیش میتونه کمک کنه ؟ یادمه چند ماه پیش هیچ کدومشون از شبکه هیچی سرشون نمیشد ^^
بسیار متشکر خواهم بود از دوستانی که جواب این 3 تا سوال بدهند.
دوستان سرویس 512 نامحدود 6 ماهه من89/10/12 وصل شد.با توجه به شارج 6 ماهه تا 90/4/12 باید شارج باشه.اما تو سایت ایرانسل که میرم تعداد روزهای باقی مانده تا پایان دوره را 5 روز میزنه یعنی تا اول برج 4 (درصورتی که تا پایان قرداد 6 ماهه , 17 روز باقی مانده) . منظور پایان دوره چیه؟پایان شارج یا ماه؟!!
سرویس وایمکس ایرانسل بر اساس ماه شمسی هست و 5 روز دیگه سرویستون تمام میشه و باید شارژ کنیدنقل قول:
دوست عزیز یعنی 12 روز از اینترنت من ....نقل قول:
پس باید شارج کنم هرچه زودتر.مرسی ممنون.
یعنی می خوای بگی اینا کاری به این ندارن که من شش ماهه شارژ کردم؟ :13:.... با من هم مثل کسی که یک ماهه شارژ کرده رفتار می کنن؟:4:نقل قول:
بله برای من هم که نامحدودم هر ماه 270 گیگ شارژ میکنن واسه دوستم هم که محدود هست هر ماه شارژ میکنن و تنها فرق 6 ماهه با 1 ماهه اون درصد تخفیف هستنقل قول:
دوستان عزیز من فردا قصد ثبت نام دارم و خیلی ممنون میشم کسی جواب این 3 سوال رو مختصر و مفید بده.نقل قول:
بازم ممنون
نه پول اون 12 روز را حساب نکردن...نقل قول:
ای بابا پس کی میخوان برای ما خانه نشینها سرعت را از 128 بالاتر ببرند ؟ دیگه از سرعت حداکثر 14 کیلو بایت خسته شدم .هیچکاری جز صفحه باز کردن نمیشه انجام داد .