سیستم خیلی خوبیه. مبارکتون باشهنقل قول:
انتخاب هوشمندانه ای کردین. توی تنظیمات من نمی تونم کمکتون کنم ولی دفترچه راهنماش به همراه گوش شما بهترین مرجع برای انجام تنظیمات هست.
Printable View
سیستم خیلی خوبیه. مبارکتون باشهنقل قول:
انتخاب هوشمندانه ای کردین. توی تنظیمات من نمی تونم کمکتون کنم ولی دفترچه راهنماش به همراه گوش شما بهترین مرجع برای انجام تنظیمات هست.
به طور کلی سیستم صوتی خوب و خوش قیمتیه. باس نرم و صدای نسبتاً خوبی داره ولی فرکانس های بالا رو اون طوری که من دوست دارم پخش نمیکنه.نقل قول:
ظاهر اسپرت و جوون پسندی هم داره.
از مشکلات عمدش تنظیمات محدود و یکی هم نداشتن حافظه در خواندن فلش است یعنی وقتی دارین از روی فلش آهنگ گوش می دین با خاموش روشن کردن سیستم دوباره به آهنگی که گوش می کردین بر نمی گرده و از اول می خونه.
به طور کلی برای کسایی که می خوان بیشتر موزیک گوش کنند انتخاب خوبیه.
مبارکهنقل قول:
سیستم خوبیه تمام قطعات به نظر خوبند پایونیر 920 آمپ خوبیه امکانات خیلی خوبی هم داره به نسبت هم رده هاش اسپیکر جامو 506 صداش رو نشنیدم ولی باید اسپیکر خوبی باشه ریویو های مثبتی هم ازش هست ساب 250 جامو هم که خودم دارم خیلی هم ازش راضیم
1- منظورتون رو از بهترین حالت ست آپ نمی فهمم
2- اگه پلیرتون آپ اسکیلینگ نداره شاید بد نباشه که عوضش کنید ولی در نظر داشته باشید پایونیر 420 هم پلیر خیلی درست درمونی نیست که تفاوت خیلی معنی داری رو احساس کنید بهتره یه کم دیگه هزینه کنید بلوری بگیرید
3- اگه خودتون وقت و حوصله خواندن دفترچه راهنما و سر و کله زدن با سیستم رو دارید که خودتون انجام بدین مگر نه از یه نفر آشنا و ماهر کمک بگیرید بد نیست.
نه عزیزم آمپ پایونیر هم بد نیست هر چند توی DSP در حد یاماها نیست یا کیفیت برد و مدارش در حد Denon نیست و به اندازه اونکیو Stable نباشه ولی آمپ خوبیه به این جهت که تمامی نیازهاتون رو خوب انجام می ده یه جورایی یه حد میانه از تمامی امکانات رو داره و قیمت کاذب زیادی هم نداره.
---------- Post added at 02:02 AM ---------- Previous post was at 01:59 AM ----------
از نظر اندازه همه چیزش یه اندازست به جز اسپیکرهای فرانت که ES3 کمی بزرگترهنقل قول:
برای یه اتاق 20 متری هم فکر کنم دنون 1311 مناسب تر باشه
بچه هامن در تهران با 2 فرکانس کانال های صدا وسیما رو می گیرم 594 و 601.5 (فکرکنم!)
594 بعضی وقت ها نویز داره همچنین شبکه مستند هم نویز داره
بهنظرتون 594 رو حذف کنم؟
سلام شهاب جان .نقل قول:
سیستم جدید مبارک باشه ایشالا همیشه به خوبی و خوشی ازش استفاده کنی.
در مورد پلیر به نظر من یدونه PS3 بگیر که با یک تیر چند نشون زدی.تو که این همه خرج کردی 300 تومن هم بزار رو این 100 تومن DVD پلیر و برو به جاش PS3 بگیر :5:
هم میتونی به جای مدیا پلیر ازش استفاده کنی . هم DVD و Blueray پلیر و هم کنسول بازی . ببین به من میگن رفیق ناباب !! :46:
در مورد آمپ هم به نظر من خرید خوبی کردی . شاید دنون یا انکیو کمی(فقط کمی) از نظر صدا بهتر باشند اما به نظر من تفاوت اونقدر محسوس نیست که آدم بعدا بگه ایکاش اینو نخریده بودم و بخواد افسوس بخوره. در عوض پایونیر یک سری امکانات دیگه ای داره که دنون و انکیو های هم رده و هم قیمت اون ، این امکانات رو ندارند. منم یک مدت این جریان رفته بود رو مخم که ایکاش به جای این 819 مثلا دنون یا انکیو رو میگرفتم اما الان دیگه بهش فکر نمیکنم و همین 819 فعلا تمام نیاز های منو برآورده میکنه و کاملا راضیم. بالاخره پایونیر هم برند قدیمی و حرفه ای و معتبری هستش و مطمئنا" کاری نمیکنه که خودش رو زیر سوال ببره .
در مورد تنظیماتشم من چون دو تا باند دارم رو استریو خودم تنظیم کردم . اما خوب سیستم شما فرق میکنه . به نظر من خودت یک بار امتحان کن از رو دفترچش برو جلو و دونه دونه تنظیمات رو انجام بده اگه دیدی به اون صدایی که میخوای نرسیدی بگو نصاب بیاد. منم تا جایی تنظیمات مشترک بین آمپ خودم و آمپ شما رو بدونم اگه بتونم حتما راهنماییت میکنم . راستی آمپ چه رنگی خریدی ؟؟؟ من یکی از دلایلی که پایونیر خریدم این بود که دنون و انکیو ست نقره ای نداشتند . البته تو سایتش بود اما تو جمهوری میگفتند ما فقط مشکیشو داریم . منم چون اون ست سونی که داشتم نقره ای بود و به نظرم خیلی تفاوت بین پایونیر و دنون و انکیو نبود همین پایونیر رو گرفتم.
در هر صورت خیلی مبارک باشه . وقتی ست آپش کردی حتما یک ریویو برامون بنویس:8:
نقل قول:
خیلی ممنون از دارا و پژمان عزیز بابت جواب و دلداری هاشون
شاید هم من دارم زیادی مته به خشخاش می زارم.
چشم. خرید پایونیر 420 به توصیه دوستان کنسل می شود. به همون پی اس 3 فکر می کنم.
آمپ من مشکی هست. اسپیکر ها که فردا دستم رسید و نصب کردم، حتما ریویو هم می ذارم، با عکس و تشکیلات....
پژمان جان منظورم از ست آپ، یه کارایی مثل بی آمپ کردن یا نحوه درست چیدمان باند ها و از این قبیل بود....
گفتم شاید بتونم از تجربه شما استفاده کنم... چیزایی که تو دفترچه ها نوشته، عمدتا به درد فضای زندگی من و امکانات محدودم نمی خوره...
اساتید عزیز لطفا به من کمک کنید....!!!!:10:
من بین 2 تا مدل گیر کردم و نمیدونم چیکار کنم....بین Rs-55 و Rs-77
حالا میخوام نظر شما رو بدونم که چی کار کنم....:7:
البته بین انتخاب آمپ گیر کردم که کدوم رو لنتخاب کنم....:10:
اگه بخوام Rs-55 رو با آمپ 520 بردارم باید 70 تومن بیشتر بدم که نمیدونم ارزش 70 تومن بیشتر رو داره یا نه....
در ضمن آمپ 520 مد تودوروکی نداره ولی جدیدترین کدگذاری های صدا رو ساپورت میکنه...:20:
حالا چیکار کنم...:23:
سلام.به نظرم شما یه چیزی رو درست متوجه نشدید.مدل های موحود rs33, rs77 هست.و قبمت rs77 تقریبا حدود 150 تومنی بیشتر از rs33 هست.نکنه منظور شما rs50 هست؟نقل قول:
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
مبارک باشه.سیستم خیلی خوبی گرفتید.نقل قول:
در مورد تنظیمات هم حتما باید دفترچه راهنما رو مطالعه کنید.
نقل قول:
سلام
نه دوست عزیز من rs-55 و rs-77 سراغ دارم....البته مدل 55 رو فروشگاه راستین نداره...:31:
من میخوام این سیستم رو بگیرم....
اسپیکر S-RS77TB که روی ست Rs-77 هست...
ساب RS3SW
پلیر DV-320K
و آمپ که بین این 2 مدل گیر کردم....
VSX-RS320-K
VS
VSX-520-K
حالا اگه بخوام مدل 520 رو بردارم باید 70 تومن بیشتر بدم و نمیدونم ارزش داره بگیرم یا همون 320 رو بردارم....
البته الان بلوری ندارم که بخوام Dolby TrueHD , DTS-HD Master Audio رو استفاده کنم ولی ممکنه در آینده به کارم بیاد...از طرفی مد تودوروکی هم خیلی دلچسبه و نمیشه به راحتی ازش گذشت....
اساتید لطفا کمک کنید.... :10:
سلام شهاب جان مبارکت باشه.آمپ پایونیر هم آمپ خوبیه نگران نباش.در مورد ستاپ هم سعی کن خودت سیستمت رو ستاپ کنی تا هم تجربت بیشتر بشه و هم اینکه با سیستمت آشنا بشی.نقل قول: