این سایتش چه مرگشه هنوز سایت جدیدی هم نزدن ای بگم خدا چه بلایی سر این هکر ها بیار...
Printable View
این سایتش چه مرگشه هنوز سایت جدیدی هم نزدن ای بگم خدا چه بلایی سر این هکر ها بیار...
-- نشده.ظاهرا دیگه تمدید نکردن.چون این سایت رو پالیز طراخی کرده بود که جدیدا اسم سایت قهوه تلخ رو از لیست مشتریانش حذف کرده
خیلی چرت بود این سری 31 :41:
با سلامنقل قول:
چطور ؟ من دیشب رفتم بگیرم گفت تموم کردم فقط نسخه رایتی دارم منم نگرفتم
چیزه خاصی نداست اصلا
حمایت مردمی از بازیگر محبوب
تقاد تند و تیز فرج الله سلحشور از مهران مدیری با واکنش وسیع کاربران اینترنتی مواجه شد
چون حجم تصویر زیاده لینکش میرارم خودتون ببینید تا تاپیک سنگین نشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : روزنامه هفت صبح
----------------
کافه سینما- در روزهای گذشته، حرفهایی به نقل از مهران مدیری در تعدادی وبلاگ، سایت بعضی مجلهها، صفحههای فیس بوک و فضای اینترنت منتشر شد که بر اساس آن، مدیری پاسخی به گفتههای اخیر فرجالله سلحشور، سازنده سریال یوسف پیامبر (ع)، داده بود. بر اساس پیگیریهای خبرنگار کافه سینما، چنین متنی صحت ندارد و مدیری هیچ پاسخ رسمی به اظهارات سلحشور نداده است. سلحشور در گفتگوی اخیرش ادعا کرده بود مدیری، با قهوه تلخ، هفتهای دو میلیارد تومان درآمد دارد. گفتهای که با واکنشهای برخی از کاربران کافه سینما رو به رو شده بود.
پ.ن : متاسفانه مدیری هیچ حرفی در مورد حرفای این آقا(:2:) نزده ای ولی ای کاش جوابشو بده!
اینم از شایعاتی که تو سایت ها پخش شده!
مهران مدیری خطاب به فرج الله سلحشور===>شایعه
آقای سلحشور گرامی سلام؛
مادرم به من آموخت مسلمانی این است که پشت سر کسی سخن نگویم همانا به آن غیبت می گویند!! ، در کلام الهی هم آمده است: از غیبت پرهیز کنید که ماننده خوردن گوشت تن برادر مرده تان است.
باز هم آموختم حقم را بگیرم ، اما این سالها بیشتر سکوت کردم ، باز هم سکوت می کنم و یک لیوان قهوه تلخ دو میلیاردی میخورم!!
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پاتوق هواداران مهران مدیری(:40:) هم بیکاره ها:دی برداشته شایعه گذاشته تو وب سایتش!
چقدر خوشحال شدم مهران مدیری جواب این یارو(:2:) داده واقعا نمیدونم این آدم چه مشکلی داره
من که بیانیه شو خوندم هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم!
میتونید حرفاشو از لینک زیر بخونید البته نخونیدم هیچ فرقی نمیکنه همش چرت و پرته!
ولی خوب طنزم هست مثلا پشت صحنه یه سریالی 1 تن تریاک کشیدن : )):دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قهوه تلخ بد ترین کار تو کارنامه مهران مدیری بوده به نظر من. کاری که تقریبا همه ی طرفداراش بخاطرش رفتن خریدن ولی الان بیشترشون دیگه دنبال هم نمی کنن. ارزش دانلود هم نداره دیگه. فوق العاده بی محتوی شده. حیف این مرد بزرگ که کارش اینقدر ضعیف شده تو سری دوم. باید جمعش می کرد قهوه تلخ و کار جدیدی و شروع میکرد
اتفاقا سری 31 عالی بود الان نگاه کنید درد الانمون رو داشت میگفت من نمیدونم چطور به این انتقادهای مستقیم و غیر مستقیم توی سری جدید میگید بی محتوی حتما باید از اول تا آخرش داد و فریاد کنند و پدر سوخته بگن که محتوی داشته باشه؟!!!
چند قسمتیه سریالش؟مگه 90 نبود؟
نه دوست عزیزنقل قول:
قراره 120 قسمتی باشه.
تا قسمت 93 هم اومده(سری 31).