من موندم وقتی از دنیانت رفتم برم از کدوم شرکت بگیرم به سلامتی یکی از یکی آشغالتر هستن.
Printable View
من موندم وقتی از دنیانت رفتم برم از کدوم شرکت بگیرم به سلامتی یکی از یکی آشغالتر هستن.
دیروز(دوشنبه) کسایی که پاس آنلاین داشتن در منطقه کوی ملت اینترنت شان قطع بوده.
بعد و زنگ زدم پشتیبانی گفت از تهران آمدن پهنای باند این منطقه را ارتقع بدن:31:
امروز هم وقتی وصل شدم سرعت تا 250 هم ثابت می ماند.(اگه میزاشتم بشتر دانلود کنه شاید ییشتر هم می شد) اکنون باید ببینیم شب وضعیت چه طور هست.
منم دیروز دوشنبه اینترنتم به کل قطع بود ولی امروز صبح که وصل شد از ارتقاء سرعت خبری نبود...........
مملکته داریم...:31:
اینترنت ما هم دوشنبه قطع بود، بعد کلآ تلفن قطع شد تا امروز که وصل شد دیدم
سرعت اینترنتم رو روی 2مگ بستن ولی سرعت زیاد که نشده هیچ، کمتر هم شده!:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از قطعی سرعت 256 و 1 مگ هیچ تفاوتی نکرد ، ولی 128 میانگین سرعتش پایین اومده خودش چی بود که میانگین سرعتش چی باشه.
به هر حال اگه تا قبل از قطعی سرعتش حدودآ روی 15 فیکس بود حالا روزانه شده مثل شبانه نوسان دار.
با 1 مگ شبانه مرکز انقلاب برای اولین بار رکورد زد پارس و 4 گیگ دانلود داشتم البته تا قبل از قطعی چند وقت پیش زیر 2 گیگ دان داشتم. حالا چند شبه که بالای 3 گیگ دانلود دارم. ظاهرآ این بار پارس راست گفته که قطعی چند وقت پیش به خاطر افزایش سرعت بوده!
اما 128 سرعتش افتزاح شده (مساوی دیال آپ) ولی 256 تغییری نداشته.
شما هم موفق باشید.
من اینترنتم 1مگه چند شب معمولا دو تا فایل رو با دانلود منیجرم دانلود میکنم سرعت هر کدوم تقریبا 100 یعنی دانلود شبانم 200 شده اگه یه فایل دانلود کنم سرعت دانلودش 160 میشه
تا هفته پیش 40 بود
دوستان گل اهوازی که 128 پارس دارن لطف کنند بیان سرعت خودشون رو اعلام کنند . از همکاری صمیمانه شما سپاسگذاریم :31:
سلام
من ساكن اهواز هستم
من تقريبا 8 ماه هست كه از شركت پارس انلاين adsl با سرعت 128 كيلو بايت گرفتم.3ماه اول سرعت دانلود تو روز تقريبا 180 بود ولي بعد از 3 ماه اول سرعت دانلود تو روز 14 يا 15 شد.حالا تصميم گرفتم كه شركتمو عوض كنم.لطفا بگيد كه بهترين شركت تو اهواز كه سرعتش خيلي خوب باشه رو بهم بگيد؟من ميخوام سرويس 128 كيلوبايت بگيرم.
با تشكر
نقل قول:
از همون پارس 512 بگیر بهتره اصلا سمت شاتلو صبا نرو پشیمون میشی
انگار 512 رو 2m میبندن