-دشمنتون شرمنده فرمت هاي زيادي رو پشتيباني نميكنه :نقل قول:
Photo (JPEG, RAW), Music (MP3), Video (AVC, AVCHD, MPEG4, DivX)
[HTML]http://www.sony-asia.com/product/kdl-60ex700[/HTML]
-دشمنتون شرمنده فرمت هاي زيادي رو پشتيباني نميكنه :نقل قول:
Photo (JPEG, RAW), Music (MP3), Video (AVC, AVCHD, MPEG4, DivX)
[HTML]http://www.sony-asia.com/product/kdl-60ex700[/HTML]
[QUOTE=t_tanhayam;5874748]-همينطوره چند صفحه اخر چند مقايسه ورويو از هر دو مدل گذاشته بودم
-كنتراست وبلك لول پنل c650 بهتر از ex500 هست
-علاوه بر اينكه امكانات بهتري هم داره ----t ..usb ..internet tv/app..
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
در مورد internet tv یک کمی موضوع را باز میکنی، یعنی فقط پنل تبدیل به مانیتور pc میشه؟ یعنی تنها تفاوت دیدن اینترنت در 46 اینچ است؟ یا ؟
من مطلبی پیدا نکردم که c650 وای-فای داخلی داشته باشه، داره؟
اگر اشتباه نکنم ----t هم در واقع گیرنده دیجیتال درونی می باشد؟
اگر هم لطف کنی یک کمی در مورد dlna توضیح بدی و اینکه این تی وی پشتیبانی میکنه یا نه؟
سلام دوستان
بالاخره من یک تلویزیون 55 اینچ LX9500 خریداری کردم. این هم چند تا عکس از تصاویر آن با رزولوشن 720p
متاسفانه فیلم full hd نداشتم تا بتوانم از آن عکس بگیرم و چراغهای منزل را خاموش کردم.
توضیح اینکه عکسها با دوربین موبایل گرفته شده و تنظیمات تصویر تلویزیون تنظیمات پیش فرض خود TV می باشد و من هنوز چیزی را دستکاری نکردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سوالی در مورد این تلویزیون داشتید در خدمتم
خوش باشید:10:
عکسا نمیاد!
سلام.
من میخوام یه lcd تا سقف 800000 (یکم بالا پایین زیاد مهم نیست) تومان بخرم سایزش هم 32 باشه و فقط کیفیتش برام مهمه و usb و بلوتوس و این چیزا اهمیت نداره و بیشتر برای بازی کردن میخوامش شما چی پیشنهاد میکنید؟؟؟
سلام دوستان
میشه بهترین مدل LCD از سامسونگ اندازه 42 تا 1.100 معرفی کنید
ممنون....
-من فكر ميكنم سري هاي 5 سامي و 470 ال جي بتونه گزينه هاي خوبي باشه توي اين رنج قيمتينقل قول:
دیروز رفتم تصویر سونی EX710 و پاناسونیک سری D25 رو از نزدیک ببینم و اینکه بفهمم آخر کدامیک ----t دارند. خلاصه کلام اینکه احتمال زیاد پاناسونیک گیرنده دیجیتال داخلی نداره اما سونی داشت. (خواهشا هر کدام از دوستان که این پنل رو خریدن و یا اطلاعاتی دارند کمک کنن بفهمیم آخر سر این پاناسونیک گیرنده داره یا نه) راستی ظاهرا پنل EX710 رو سامسونگ می زنه درسته!؟! و اینکه مدل جدیدتری هم با کد EX720 و با قابلیت 3D در راه است.
اما در مورد کیفیت هم باید یگم که پاناسونیک سری D25 انصافا کیفیت عالی داشت با وجود اینکه من تعصب زیادی رو فیلیپس دارم اما پاناسونیک هم تصاویر زنده و طبیعی داشت که تو کمتر پنل تا حالا دیده بودم. در مورد سونی تا اونجا که من فهمیدم اون تصویر که انتظار می رفت نداشت یعنی نه اینکه بد باشه ولی اونجور هم که می خواستم نبود یه خورده تو تصاویر متحرک و سریع دچار مکث و کندی بود البته باز می گم خیلی محسوس نبود ولی در عوض پاناسونیک خیلی خوب عمل می کرد. تنها نکته ای که وجود داشت این بود که سورس تصاویر برای پنل ها متفاوت بود و خوب نمی شه 100 درصد اظهار نظر کرد. سونی تنها در صورتی گزینه انتخابی خواهد بود که چیز بهتری پیدا نکنم.
-در مورد مونيتور كه همه hdtv ها ميتونند با كابل Hdmi به جاي مونيتور استفاده بشندنقل قول:
در مورد internet tv یک کمی موضوع را باز میکنی، یعنی فقط پنل تبدیل به مانیتور pc میشه؟ یعنی تنها تفاوت دیدن اینترنت در 46 اینچ است؟ یا ؟
من مطلبی پیدا نکردم که c650 وای-فای داخلی داشته باشه، داره؟
اگر اشتباه نکنم ----t هم در واقع گیرنده دیجیتال درونی می باشد؟
اگر هم لطف کنی یک کمی در مورد dlna توضیح بدی و اینکه این تی وی پشتیبانی میکنه یا نه؟
-منظور از اينترنت تي وي يك سري application و سايت هاي اجتماعي مثل يوتيوب فيس بوك ... كه روي خود تي وي پلاگين ها قرار گرفته و ميتونيد از طريق وصل كردن به نت ازش استفاده كنيد
-نه بايد به صورت جداگونه براش دانگل واي فاي تهيه كنيد
-بله همينطوره
-dlna هم مربوط ميشه به اشتراك گذاري Hdtv -pc.mobile .reciver..dvd player .. ويا هر وسيله ديگه اي كه اين قابليت رو داشته باشه با همديگه
-در مورد سري هاي c ميتونيد وسالاتتون رو اينجا مطرح كنيد:
[HTML]http://forum.p30world.net/showthread.php?t=422341&page=95[/HTML]
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
-samsung c695نقل قول:
-samsung c685
-در مورد استفاده مشترك پنل هاي سوني وسامي بحث هاي فراواني بوده (به معني استفاده مشترك در بعضي مدل ها سري ها ريجن هاست نه ساخت يكي براي ديگري)نقل قول:
-در مورد Ex ها هم با توجه به كدها وسريالها ممكن متفاوت باشه (البته تا جايي كه اطلاع دارم كار Sharp هست ::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-پنل d25 بي نهايت پنل دوست داشتني هست من هم احترام ويژه اي بهش دارم
-البته چيزي كه تو روي ها ميبينيم در مورد بلك لول هست كه كمي ميتونست بهتر باشه ودر مقايسه اون با ex700 مخصوصا در نماي روبرو ضعيف تر عمل ميكنه
-والبته d25 با داشتن پنل ips زاويه ديد خيلي خوبي داره
-در مورد ----t هم به احتمال زياد حذف شده مثل v20 هاي R