سیستم من تقریبا 2 برابر سیستم ایشونه ، ولی دوستان گفتن پون پایینه خوب اجرا نمیشه . :13:نقل قول:
میشه یه راهنمایی کنید ؟؟ نمیدونم اشکال از بازیمه یا سیستم .
پست صفحه قبل
Printable View
سیستم من تقریبا 2 برابر سیستم ایشونه ، ولی دوستان گفتن پون پایینه خوب اجرا نمیشه . :13:نقل قول:
میشه یه راهنمایی کنید ؟؟ نمیدونم اشکال از بازیمه یا سیستم .
پست صفحه قبل
سلام رم شما عالیه و پردازنده هم از مینیموم بالاتره ولی گرافیکتون برای این بازی کمه من خودم یه DELL VOSTRO 1500 دارم و گرافیکش عین مال شماست و توی این بازی نتونستم تنظیمات رو از مینیوم بالاتر ببرم اگر هم می بردم فریم کم میاورم و تازه بعضی وقتا تکسچر ها هم لود نمیشد(مواقعی که داغ میشد)نقل قول:
دوباره سلام همونکه GTA IV کن اجرا می شد رم و کارت گرافیکم رو گفتم اینم از CPU
intel(R) Penttium(R)4 CPU 3.42GHzl :20:در ضمن CPU دو هسته است
فکر نکنم گرافیک Vostro و XPS یکی باشن ، گرافیک vostro فکرکنم GS و Xps به نظرم GT هستش . ( مطمعن نیستم )
کلا سری XPS مخصوص game و multimedia هستش .
به حال فرض کنیم گرافیکش پایینه ، ولی من شنیدم گرافیک میتونه shear کنه و از رم هم استفاده کنه .
جدا از اینا ، من فکر کنم کیفیت رو روی پایین ترین نتظیم کرده بودم ولی بازم درست نشد .
ممکنه مشکل از اون کرکی باشه که استفاده کردم ؟ اینایی که میگم ماله حدودا 4،5 ماهه قبله . کرکش خودش 1 CD بود .
سلام دوستان ، راستش من پست اول رو خوندم و مراحل رو اجرا كردم و تا 20 صفحه تاپيك رو خوندم ولي مشكلم بازم حل نشد. ببينيد وقتي ميرم تو Social Club اين پيام براي من مياد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش رو Ok كليك مي كنم اين پيام مياد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش مي كنم يكي راهنماي كامل و جامعي بكنه ، من الآن يك ماهه در حسرت بازي كردن اين بازي هستمو هرچند فردا مدارس شروع ميشه ولي روزي 1 ساعت كه اشكالي نداره بازي كنم. ازتون خواهش مي كنم... .
من كرك Rozar 1911 رو هم ريختم ( البته اگر بگيد نحوه كرك كردن چه جوريه ممنون ميشم ) درايور رو هم نصب كردم. ويندوزم هم XP sp3 هست. سيستمم هم اينه.
CPU : Qure 2 Quad 6600
RAM : 4 GB
VGA : 1 GB / Geforce 9600 GT
H.D.D : 500 GB / Free Space : 450 GB
Power : Green 780 W
خيالم از سيستمم راحته ولي نميدونم بايد چي كار كنم ... :19:
سلام
خواهش میکنم اگه کسی می تونه سیستم رو از طریق regedit ارتقاء بده و به sp3 کمکم کنه
گرافیک vostro هم gt هستنقل قول:
این چیه؟ میشه نظری در موردش بدید منم بدونم چطوری هست!!!رو سیستمم خوب اجرا میشه؟
Statistics
Average FPS: 28.76
Duration: 37.20 sec
CPU Usage: 96%
System memory usage: 61%
Video memory usage: 90%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (85 Hz)
Texture Quality: High
Texture Filter Quality: Very High
View Distance: 53
Detail Distance: 53
Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 260
Video Driver version: 190.38
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz
این بنچمارک از سیستم هست رو سیستمت خوب اجرا می شه فقط 2فریم از فریم استاندارد کمتر هستنقل قول:
آقا این فایل دسته بازیتون ایراد داره دانلود نمیشه لطف کنید یه لینک دیگه بزارید