سلام دوستان
میخواستم ببینم سایت و گارانتی فالنیک برای لپ تاب های hp سایت معتبر و خوبیه یا نه ؟؟؟
وآیا کسی از این سایت خرید اینترنتی کرده و اینکه آیا لپ تاب رو پلمپ میفرسته یا نه؟؟؟
Printable View
سلام دوستان
میخواستم ببینم سایت و گارانتی فالنیک برای لپ تاب های hp سایت معتبر و خوبیه یا نه ؟؟؟
وآیا کسی از این سایت خرید اینترنتی کرده و اینکه آیا لپ تاب رو پلمپ میفرسته یا نه؟؟؟
سلام
لپتاپم (6177) گاهی اوقات مشکل شارژ شدن داره. تا به حال دو بار حدود 5 دقیقه طول کشیده تا شروع به شارژ شدن کنه و اکثر مواقع به 60-70% شارژ که میرسه شارژ قطع میشه (plugged in,not charging) و بعد از چند دقیقه دوباره شروع به شارژ شدن میکنه تا اینکه به 100% میرسه. با تعویض ac power هم مشکل حل نشده و وقتی شرکت گارانتیش میبرم مشکلشو نشون نمیده!!!! از هر چی HP خریدنه دارم پشیمون میشم....
پیشنهاد می کنم بایوس لپ تاپت رو با این فایل آپدیت کنی:
فقط این فایل رو نصب کن:
کد:ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp54001-54500/sp54024.exe
سلام دوستای عزیز ... یه سوالی داشتم ... امروز یه لپ تاپ اچ پی مدلDv6-6199SEخریدم و حالا متوجه یه موضوعی شدم. اونم اینکه تو سایت اچ پی این مدل وجود نداره!!!! مدلی که وجود داره مدلDv6-6199EE هستش که تفاوت این دو تا مدل اینه که هارد Dv6-6199EE یک ترابایته ولی هارد Dv6-6199SE هفتصدو پنجاه گیگا بایته. فک میکنین چرا لپ تاپ من تو سایت نیست!؟
من Dv6-6199EE دارم هاردش 750 هست .
دوست عزیز مطمئنی که EEهست؟ آخه تو سایت اچ پی هارد EE رو یک ترا بایت زده. در ضمن در مورد اینکه چرا dv6-6199Se تو سایت اچ پی موجود نیست نظری نداری؟ ممنوننقل قول:
یعنی کسی از این سایت خرید نکرده؟؟؟نقل قول:
چرا سایت HP نسخه بلوتوث لپ تاپ ها رو نمیزنه ؟! از کجا میشه نسخه بلوتوث رو فهمید ؟ به طور مثال مدل 6177 ...
دوستان من به تازگی یه 6050 گرفتم . لطف میکنید بهم بگید به صورت مرحله به مرحله و ساده بگید چه طوری از ویندوز و درایور ها بک اپ بگیرم؟؟
گارانتی معتبری هست و من از بازار 4530 خریدم با همین گارانتی که پلمپ بود اما در مورد فروش اینترنتی اطلاعی ندارمنقل قول: