من حالا ثبت نام كردم
براي انتخاب واحد بايد چي كار كنم؟
Printable View
من حالا ثبت نام كردم
واسه ما دیگه هیچی نمیمونهنقل قول:
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
معافیت تحصیلی حل شد ؟نقل قول:
معافیت تحصیلی حل شد ؟[/QUOTE]
ديگه نتونستم صبر كنم
وضعيت مشمول رو همين جوري زدم معافيت تحصيلي
يه اسكن هم از برگ سبز نظام وظيفه زدم برا ارسال مدرك
واسه ترم اول نزار امتحانات توي يك روز باشن.تعداد واحد قابل اخذ رو چند تا برات زده؟نقل قول:
دقیقا الان یک دونه اضافه کردم همون تاریخ. چند تا میتونم حذف یا اضافه کنم؟
وارد سايت گلستان كه شدي.منوي ثبت نام اصلي رو بزن.يه صفحه باز ميشه اونجا انتخاب واحد رو انجام بده.نقل قول:
من حالا ثبت نام كردم
چند سالته شما مگه ؟نقل قول:
ehsan_j704
معافیت تحصیلی حل شد
ديگه نتونستم صبر كنم
وضعيت مشمول رو همين جوري زدم معافيت تحصيلي
يه اسكن هم از برگ سبز نظام وظيفه زدم برا ارسال مدرك
حداکثر 20 تا واحد میتونم بگیرم و حداقل 12 تا. الان 19 تا گرفتم فارسی+زبان+مبانی کامپیوتر+فرهنگ و تمدن+اخلاق اسلامی+آیین زندگی+مبانی فناوری اطلاعات. الان میخوام بدونم تا 72 ساعت هرچه قدر میخوام میتونم حذف و اضافه کنم؟نقل قول:
از بین این سه درس فقط یکشون رو میتونید امتحان بدید. برید دو تاش رو حذف کنید.نقل قول:
فرهنگ و تمدن+اخلاق اسلامی+آیین زندگی
پیشنهاد می کنم ترم اول طبق چارت پیشنهادی واحد بردارید.
تربيت بدني 1 رو بردار.اگه از كامپيوتر واسه حذف و اضافه ارائه شد اينو حذف كن.رياضي هم اضافه شد از اين عموميا كم كن.نقل قول:
حداکثر 20 تا واحد میتونم بگیرم و حداقل 12 تا. الان 19 تا گرفتم فارسی+زبان+مبانی کامپیوتر+فرهنگ و تمدن+اخلاق اسلامی+آیین زندگی+مبانی فناوری اطلاعات. الان میخوام بدونم تا 72 ساعت هرچه قدر میخوام میتونم بردارم؟
نقل قول:
باشه ولی اصلا برای من تربیت بدنی نیست. یعنی اصلا نزده :13:فکر کنم از ترم دوم به بعده.
من رفتم دانشگاه دیگه خودمو جر دادم.تا رئیس دانشگاه رفتم ولی نذاشتن ثبت نام کنم چون یدونه از درسای پیشم مونده.بدجور حالم گرفته س
کسی خبر داره مثل پارسال بهمن ماه ثبت نام میکنن یا نه؟