میگم اخرین ورژن 8.1.0.421 هست؟
Printable View
میگم اخرین ورژن 8.1.0.421 هست؟
بعضی وقتا مشکل از ویندوز هم هستش.مثلا من یه بار حتی نمیتونستم توی میلم برم.وقتی میخواستم ساین این کنم میگفت ایمیل شما مهلتش به اتمام رسیده:41:توی مسنجر هم نمیتونستم برم.جالب این بود از بین 5تا ایمیلی که خانواده ی من دارن فقط برای 2تا ایمیل من این مشکل پیش اومده بودش.یه بار ویندوز عوض کردم مشکلم حل شد.:31:نقل قول:
می گم الان هم آیدی ایلیگال در یاهو ساخته می شه؟
کسی آیدی الیگال داره؟
ببخشید میشه بگید آیدی ایلیگال چیه؟نقل قول:
راستی شماره اخرین ورژن یاهو چنده؟
نقل قول:
آره از این برنامه ها هست حتی برنامه واسه ارسال به روم هست .میتونی به وبلاگ دینتیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزنی فکر کنم باشه اگر نبود بگو تا سه سوت برات پیدا کنم
آخرین ورژن اینه 8.1.0.421 که میتونی از سایت آسان دانلود بگیرینقل قول:
آیدی های ایلیگال چند سال پیش که زیا د توی یاهو می رفتم آیدی های خاصی بود که کراکرهای یاهو به شدت برای به دست آوردنشان رقابت می کردند مثلا آیدی 007 یا آیدی @li یا آیدیو ....کد:www.day.com
الان اینجور آیدی سازی رو راحت می شه انجام داد؟ یا نه مثل قبل باید دنبال کراک کردنشون باشیم؟
دوست عزيز شما بايد در اون صفحه اي كه باز ميشه و اي دي خودت با اي دي مسنجر چت هست در اون صفحهنقل قول:
بر روي لينك آبي رنگ كليك كنيد و منتظر بمانيد تا صفحه باز شود در صفحه باز شده اون كد را كا در كادر هست در زير و كادر خالي وارد كنيد تا وارد چت روم بشيد
اين كار جديدا از سوي خود ياهو بخاطر بعضي از مشكلات صورت گرفته
چاكرتون حميد
چی کار کنم برای امنیت ؟
میخام کاری کنم ایدیم هک نشه ؟؟
ممنون
با عرض سلام
ببخشيد من يك راهنمايي ميخواستم اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم
مسنجر وقتي وارد ميشم و ميخوام وارد چت روم بشم وقتي اتاقها رو ميزنم فقط يك ايدي من مياد و يكيش هم پاينش نوشته ياهو مسنجر ديگه چيز ديگري نمياد يعني ايديهاي ديگه نيست فقط براي من هست ويكي نوشته ياهو مسنجر نمي دونم لطفا كمك كنيد نمي تونم وارد شم كمكككككككككككك