به نظر من با توجه به تحریم پژو و این قیمتی که پیدا کرده نگیری بهتره اصلا ! تیپ 5 که صفرش نی دیگه
باز حالا خود کارحونه V8 رو داره میده
Printable View
به نظر من با توجه به تحریم پژو و این قیمتی که پیدا کرده نگیری بهتره اصلا ! تیپ 5 که صفرش نی دیگه
باز حالا خود کارحونه V8 رو داره میده
سلام
یک سوال
امکان عمل نکردن ایربگ برای تیپ 5 چقدره؟
یعنی مثلا وقتی تصادفی میشه که باید ایربگ باز بشه ، حتما و 100درصد ایبرگ عمل می کنه؟
+
مشخصات انواع تیپ ها و مدل 206 هاچ بک و sd رو هم می خواستم
والا تویوتا علی دایی وقتی باز نشده ببین تیپ 5 زیر دست ایران خودرو چه میکنه دیگه ! ولی 100 درصد مال بازار اروپا و آمریکاست نه ایران :31: ولی من دیدم یه V8 که تو امام علی رفته بود تو جدول باز شده بود ایربگاش 207 هم دیدم که همینطور بود باز شده بود
الان که دیگه فقط تیپ 2 و V8 , V2 هست
که تیپ 2 مشخصه دیگه
V8 هم موتور تیپ 5 و آپشن تیپ 5 فقط صندوق اضافه داره !
V2 هم همون V8 گاز سوز میشه :31:
محمد جان چطوریه که قیمت v8 خیلی پایینتر از تیپ 5؟
در حالی که مطمئنم قبلا بیشتر بود.
الان قیمتش نسبت به تیپ 5 منطقی نیست.
v20 چیه؟
قیمت الان تیپ 5 یه قیمت دلالی هست چون دیگه کمپانی عرضه نمیکنه قیمتش اینجوری شده ! همین V8 هم تو بازار دلالی گرون تر هست
شما همین الان 207 اتومات رو ببین 27 تومن تو بازار ! ولی خوب ایرانخودرو عرضه نداره فعلا البته یه تعدادی پیش فروش کرد که اونام تموم شد !
V20 هم به گمونم موتور و امکانات تیپ 2 هست با صندوق !
V2 el 1600 هست
v8 Lx 1600 هست
V20 هم el 1400
نقل قول:
مشکل از تویوتا نبوده قفل ایربگ ها فعال بوده.
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
نقل قول:
99% ایربگ ها در انواع پژو 206 عمل میکنه
تفاوت تیپ ها رو در لینک زیر ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شنیدم علی دایی از تویوتا شکایت کرده نه؟ به کجا شکایت کرده ؟ به نیروی انتظامی؟:دی
راستی یعنی دیگه 206 ها تموم شدن؟ مثلا تیپ 6 ها یا وی 9 ها دیگه منتفی ان؟
نقل قول:
نه خوب پس علی دایی مشکل داشته نه ایربگ ها :31:
فعلا که کارخونه این طور اعلام کرده و بخاطره قهر پژو فعلا اینطوری هست حالا شاید دیدین این 5+1 یه کاری کرد تحریم ها بر داشته شه ! فعلا که اتومات ها از گود خارج شدن :31: 207 هم که کلا خارج شد !
دوستان من از ماشین هیچ چیزی بلد نیستم !
فقط شنیدم که روغن موتور و فیلتر هوا و .... رو هر چند وقت یه بار باید چک کرد !
من الان میخوام بدونم چه چیزایی رو باید چک کنم؟ و .... هایی که میگن باید چک کرد چیا هستش ؟
ماشین هم 5000 تا کارکرد داره!
نقل قول:
چک کردن هر مورد متفاوت هست.
عموما روغن موتور - فیلتر روغن - فیلتر هوا و فیلتر بنزین- آب باتری- روغن ترمز -روغن هیدرولیک
در یک زمان چک میشن و به این میگن سرویس دوره ای کلی برای هر خودرو
شمع ها مثلا رو 20000 کیلومتر
تسمه تایم هر 60000 کیلومتر
لنت ها هر 20000 هزار ( البته شرایط متفاوت هست برای هر خودرو )