مدل canonA590 یا A720 (اگر گیر بیاد) هم گزینه های خوبی هستند.نقل قول:
مدل canonA590 یا A720 (اگر گیر بیاد) هم گزینه های خوبی هستند.نقل قول:
بنظرم کنن برای رقابت با lx3 این دوربین را معرفی کرده. با اون پاره آجرهاش که نتونست حریفش بشه :31: (منظور سری G) البته جناب Samin_Systemبنده قصد جسارت به دوربین شما را نداشتم محض شوخی گفتم. کیفیت ساخت و قابلیت های سری G کنن بر کسی پوشیده نیست. شاید کنن خواسته یک دوربین که راحت تو جیب جا بشه و قابلیت های خوبی هم داشته باشه بسازهنقل قول:
اختيار داريد قربان . اين حرفا چيه ؟ مطمئن باشيد با اين حرفا ناراحت نميشم علي الخصوص كه از جانب دوستان باشه :46: بد نيست بدونيد اولين دوربيني كه داشتم يه پاناسونيك بود كه اونو به قول شما با يه پاره آجر تعويض كردم :5: اون دوربين در نوع خودش خيلي خوب بود اما محدوديتهايي هم داشت . بنده روي مارك خاصي تعصب ندارم و عقيده دارم هر دوربيني مزايا و معايب خودشو داره . ولي از اونجايي كه Canon S90 جديدتر از Panasonic LX3 عرضه شده به احتمال زياد معايب كمتري بايد داشته باشه . مثل Canon G11 كه رزولوشن اونو به خاطر پايين آوردن نويز كاهش دادن .نقل قول:
باسلام
نظرتون درمورد دوربين a1000 canon چيه؟
ايا نسبت به قيمتش كه 160000 تومان است مييرزه؟
نقاط قوت وضعفش چي است؟
ياحق
نقاط قوتش رزولوشن بالا, ماکروی قابل قبول, سنسور چرخش و کیفیت عکس خوب هست. در کل نقطه ی ضعف خاصی نداره و یه مجموعه ی هماهنگ رو ارائه کرده. هر چند در مقایسه با بعضی از رقبا ممکنه از جهاتی پایین تر باشه. مدل A590 IS هم از نظر مشخصات شباهت زیادی به این مدل داره با این تفاوت که تنظیمات دستی داره.نقل قول:
دلیل نمیشه چون جدیدتره پس حتما باید بهتر باشه. به نظر من کنان با عرضه ی این دوربین خواسته یک کامپکت با کیفیتی در حد G11 و با قیمت کمتر و طراحی بهتر ارائه کنه تا هم تنوع محصولاتش رو بیشتر کنه و هم از دو جبهه به جنگ LX-3 بره.نقل قول:
و البته فکر نمیکنم درست باشه S90 رو در حد LX-3 بدونیم. اگه اینطور باشه یعنی G11 یک رده بالاتر از LX-3 هست (که اینطور نیست). مخصوصا وقتی روی مشخصات این دو مدل (S90 و G11) دقیق میشیم متوجه میشیم که S90 یک سری کمبودهایی نسبت به G11 داره که اون رو یه سطح پایین تر قرار میده:
زوم کمتر, ماکروی ضعیفتر, سرعت شاتر کمتر, عدم امکان استفاده از کانورتور, فرمت RAW که موجود نیست, چشمی نداره و تنظیمات و دکمه های روی بدنه هم خیلی محدوده و در کل دوربین ساده تریه. البته برتریش به G11 رو میشه در طراحی متفاوت, وزن و ابعاد کمتر, لنز سریعتر, و وایت بالانس 7 نقطه ای اشاره کرد.
البته همون طور که میدونید (یا نمیدونید!) سری S قبلا هم وجود داشته و آخرین مدلش مال 2004 بوده.
پاورقی:کد:http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_s70.asp
من چهار پنج سال پیش که میخواستم دوربین بخرم بین چند تا مدل دوربین H5 سونی رو انتخاب کردم. یادمه اون موقع یه دوربین بود به اسم Powershot Pro 1. امروز یه نگاه به مشخصاتش انداختم دهنم از تعجب باز موند. هنوزم که هنوزه مشخصاتش عالیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_pro1.asp
دستتون درد نکنه . ببخشید فرق SX10 با SX1 چیه ؟؟ یعنی چرا SX1 از SX10 گرونتره ؟؟ ( به بودجه ی من می رسه ؟)نقل قول:
SX1 سرعت عکاسی پیاپی بالاتری داره و فیلم برداری HD. قیمتش هم بالای 550 تومنه که به صرفه نیست. خصوصا با توجه یه این مساله که کیفیت عکس های SX10 بهتره.نقل قول:
نقل قول:
اه............
منم دیروز از سایت آمازون واسم ایمیل اومد اینها رو زده بود که به زودی میاریم...SX20 رو پیش فروش میکنه 400...من SX10 رو همین قیمت گرفتم:41:فردا هم میرسه دستم...میخوام اگه سایته قبول کرد پسش بدم SX20 بگیرم...یعنی این کنون لعنتی نمیتونست 20 روز زودتر معرفی کنه:19:
من یه دوربین کنون دارم که حدود 5متهی هیت که دارمش
چند وقت پیش هی اختار میداد که شارژ نداره من فکر کردم که باطریش خراب شده .عوضش کردم اما بازم همون اختار رو میده و خاموش میشه
برای این مشکل کسی راه حلی سراغ نداره
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید