من یک DVD drive samsung نو کارنکرده وارداتی دارم مناسب برای کسی که میخواهد xbox 360 خود را کپی خور کند جهت کسب اطلاعات بیشتر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک DVD drive samsung نو کارنکرده وارداتی دارم مناسب برای کسی که میخواهد xbox 360 خود را کپی خور کند جهت کسب اطلاعات بیشتر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آقا من می خواستم یه در خواستی اینجا کنم در مورد xbox 360 و همه چیزه اون و خریدش..من الان حدود 3 ساعت خورده ای هست که دارم پست ها رو می خونم و این قدر مطالب پراکنده هست که واقعا گیج شدم.در مورد اینکه این کنسول چند نوع فرقشون چیه؟ سیستم هر کدوم چیه؟
اول تاپیک 2 قسمت شده ولی جلوتر ها یه نوع دیگه اومده تو کار elite! و اینکه فکر می کردم این کنسول بی دردسره ولی میبینم همه دارن از خراب شدنو داغ شدن و تعمیر چراغ یا خنک کردن mianboard و اینا می کنن!! و اینکه یکی میگه این مدل خوبه یکی میگه فلان مادربورد با برنده فلان دیگه مشکل نداره این حرفا!!!
راستش می خوام این کنسول بخرم ولی با این حرفا شک کردم ویکمی سست شدم چون می خوام کنسول بگیرم که دیگه از شره این upgrade کردن PC خلاس شم چون مدت کمی و بازی های دوره ی کمی رو خوب ساپرت می کنه و باز باید update شه و ...
میخواستم به طور کامل و جامع انواعشو بگید و اینکه چه فرقی دارن با هم و کلا چه کنسولی هست از لحاظ راحتی و...و اینکه واقعا این قدر زود داغ میشه یا مشکل دار میشه که میگید چراغ قرمز روشن میشه یا نیاز به سره هم کردن فن و تعمیر داره؟!..و این که این برد با اون برد فرق داره واسه چیه؟یا اینکه باید بدیم کپی خور کنند و اینا چیه؟ یعنی نمیشه به این راحتی بازی خرید و بازی کرد؟ من میخوا م یه کنسول بگیرم تا راحت بازی کنم همین ...
و اینکه از کجا و با چه قیمتی اونم یه چیز اورجینال بخرم؟ و اینکه قیمت ایران با دوبی فرق داره؟ اگه بگم برام بیارن اینجا مشکل بازی یا ریجیسترو اینها نداره؟!
واقعا ممنون میشم کامل توضیح بدید چون دیگه این انجمن این قدر پست داره و پخش پلاست که آدم واقعا نمیدونه چی به چیه!!
به خدا چشمام داغون شد این قدر این پست ها رو خوندم!
ممنونم
معین
الان سه مدل تولید میشه که از لحاظ کیفیت و کارایی هیچ فرقی با هم نمیکنند و فقط فرقشون تو وسایل جانبیشون هست که اونو میتونی جدا گانه تهیه کنی ولی این کار زیاد بصرفه نیست..
مدل ها هم (آرکد-پریمیوم و الیت) که کامل ترینش الیت هست که تمام وسایل رو داره ..
بعد از تاریخ 8/2007 مادررد فالکون برای این دستگاه آمد که مشکل گرمایش خیلی پایین آمد و تقریبا میشه گفت که دیگه مشکل نداره..
الان هم دوباره بعد از تاریخ 8/8/2008 یک مادربرد جدید امد ه نام جاسپر که هم cpu و هم gpu ش 65 نانومتر هست که دیگه به نظر میرسه تمام مشکلاتش حل شده باشه..
مدل آرکد که از همه ارزانتر هست هارد نداره و فقط یک مموری 256 مگی داره که میتونی از اون استفاده کنی.. مدل پریمیوم هم که دو نوع هست یکی 20 گیگ هارد داره و مدل جدید تر ا 60 گیگ هارد عرضه شده که مدل 60 گیگ خیلی هتر هست.. مدل الیت هم که رنگ مشکی داره 120 گیگ هارد داره و یک کابل hdmi هم تو جعبش هست..
فقط مشکلی هست اینه که بعد از تاریخ 4/2008 یک درایوی برای این کنسول آمد به نام لایتون که هنوز نتونستن اون رو هک و کپی خورش کنند و برای کپی خور کردنش باید این درایو رو با یک درایو کپی خور شده مثل benq تعویض کنی وگرنه باید بازی اصلی بخری..
من بهترین و ارزان ترین قیمت رو سراغ دارم و فقط بخاطری که نمیشه اینجا گفت .. اگر خواستی pm بده
حالا این لایتون چه فرقی داره؟؟
چقدر زندگی سخت شده!!
دوستمون کامل توضیح دادننقل قول:
نمیدونم شما از کجا این همه در مورد داغ شدن شنیدی
این ها همش حرف های مفت یک سری متعصب به محصولات ps و احیانا pc هست
که از سر سوزش میان و اینجوری میبافن به هم
چون نمیتونن موفقیت روز افزون leadr صنعت بازی های کامپیو تری رو ببینن
با اومدن falcon حدودا 90 درصد از امار وحشتناک rrod کم شد
من و چند تا از دوستام الان 6 ماه میشه خریدیم و روزی 6 تا 7 ساعت و گاها 8 ساعت بکوب داریم بازی میکنیم
حتی کوچکترین مشکلی نداشته
با اومدن jasper دیگه کامل به فراموشی سپرده میشه
مگر این که خیلی بد شانس باشی
یا بد استفاده کنی از کنسول
در مورد lite-on هم که دوستمون گفتن
درایویه که حک نشده و بازی orig میخونه
اونو باید با یک درایو دیگه که 90 درصد benq هست عوض کنی که حدودا 100 در میاد
یا
میتونی بازی orig بگیری مثل ps3 حدودا 60 تا 80 تومان دونه ای
موفق باشی
قبلا بر روی xbox 360 مادربورد لانج نصب بود که بخاطر مشکلات زیادی داشت (از جمله مشکل گرمایی) ماکروسافت این مادربورد رو به زفرا تغییر داد ولی باز هم مشکل به طور کامل حل نشد و در آخر هم مادربرد فالکون آمد که مشکل گرمایش تقریبا بر طرف شد..
برای خرید باید خیلی حواست جمع باشه که از مادربردهای قدیمی نخری و به تاریخ دستگاه باید دقت کنی..که بعد از 8/2007 باشه..
البته اینو بگم که قضیه سه چراغ شدن کاملا شانسی هست.. الان خیلی ها هستن که از مادربرده ای لانج استفاده میکنند ولی هیچ مشکلی براشون پیش نیومده..
مادربرد فالکون هم کلا مشکل نداره ولی فقط به خاطر اطمینان بیشتر و محکم کاری روشهای کولینگ رو روی دستگاه انجام میدن که احیانا مشکلی پیش نیاد..
بهترین روش کولینگ هم 12 ولت کردن فنهای کنسول هست که خیلی راحت میتونی این کارو انجام بدی.. این کار باعث افزایش سرعت فنها و خنک تر کردن دستگاه میشه..
البته اینو آخر بگم بازیهای اورجینال xbox تو ایران خیلی کم پیدا میشه و قیمتشم بالاست
منم دیگه از خریدن قطعات کامپیوتر و انواع واقسام کارت های گرافیک ریز و درشت خسته شدم .چون عشقم هم بازی های ورزشی مثل madden nfl و nba هستش دیگه می خوام ایکس باکس بخرم . از طرفی موندم کی بخرم ؟ این درایو لعنتی هک می شه یانه ؟ دیگه دارم برای madden nfl دیوونه میشم .بابا تورو خدا یه کاری بکنید .
نقل قول:
دوستان عزيز كه توضيحات كامل دادن و همه چيزو در مورد x360 گفتن هم مدلاش هم قيمتاش هم اين قضيه هك شدن
دقیقا بهترین کار خرید کنسول هست چون این pc اعصاب آدم رو خورد میکنه.. البته اینطور که پیش میره فکر نکم این کنسول تا سال 2011 بیشتر دوام باره و یک کنسول جدید میاد..نقل قول:
منم دیگه از خریدن قطعات کامپیوتر و انواع واقسام کارت های گرافیک ریز و درشت خسته شدم .چون عشقم هم بازی های ورزشی مثل madden nfl و nba هستش دیگه می خوام ایکس باکس بخرم . از طرفی موندم کی بخرم ؟ این درایو لعنتی هک می شه یانه ؟ دیگه دارم برای madden nfl دیوونه میشم .بابا تورو خدا یه کاری بکنید .
یک نفر که کارش کلا تو هک کردن کنسول ها و درایو هست چند وقت پیش گفت که کار هک درایو لایتون رو تموم کرده و فقط داره تستش میکنه.. که بعد از اون دیگه فعلا ازش خبری نشد .. !
الان خیلی راحت میتونی تعویض درایو کنی و اون درایو لایتون اضافی هم داری که عدا 100 درصد بدردت میخوره..
__________________________________________________ _________________________
یک خواهشی هم از مدیرها دارم که خواستم ببینم میشه ما اسم فروشگاهی یا کسی که کنسول رو با شرایط خوب میفروشه اینجا بگم.. چون واقعا قیمتهای بازار خیلی بالا هست ولی....................
اره منم منظورم رو Falcon بودنقل قول:
چون الان بالای یک سال هست که این Falcon اومده هنوزم که هنوزه یک سری در امتداد و راستای همون اتفاقات قدیمی که از وقت اومدن zephyr و launch تو جهان چو افتاد چپ و راست شک دارن و میگن خراب میشه و این بحث ها ....
به نظر من حتی بدون cooling هم میتونی راحت کیف کنی با دستگات
مگر این که دیگه بالای 7 ساعت بخوای بازی کنی در روز که فکر نکم تو این دوره زمونه با این همه مشکلات و مشغله کسی بیشتر از این بتونه پای بازی در روز وقت بزاره مگر این که ...
در مورد دوام اوردن 360 باید بگم که این کنسول طبق گفته مدیر epic games کهنقل قول:
دقیقا بهترین کار خرید کنسول هست چون این pc اعصاب آدم رو خورد میکنه.. البته اینطور که پیش میره فکر نکم این کنسول تا سال 2011 بیشتر دوام باره و یک کنسول جدید میاد..
یک نفر که کارش کلا تو هک کردن کنسول ها و درایو هست چند وقت پیش گفت که کار هک درایو لایتون رو تموم کرده و فقط داره تستش میکنه.. که بعد از اون دیگه فعلا ازش خبری نشد .. !
الان خیلی راحت میتونی تعویض درایو کنی و اون درایو لایتون اضافی هم داری که عدا 100 درصد بدردت میخوره..
developer بازی gears of war بودن از نظر سخت افزاری کشش بازار رو تا سال 2014 داره
دیگه خودتون قضاوت کنید
حک هم همش فرمالیته بوده حد اقل تا این جا
تا بیاد و تایید بشه و جا بیفته و یاد بگیرن و انجام بدن کمه کم 2 ماهی طول میکشه
تعویض درایو با توجه به حمله بازی های groundbreaking توصیه میشه
موفق باشید