گجایی جاسوس
البته جاسوسی وجود نداره
جاسوس فرضی
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Printable View
گجایی جاسوس
البته جاسوسی وجود نداره
جاسوس فرضی
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اره هیچ جاسوسی نیست..پارس انلاین اینقد بدبخت نیست که بیاد سرعت دو نفرو که یک دهم در صد از کاربراش هم نمیشه رو رصد کنه :n02:الان هم سرعت شبانه هم متغیره از 200 تا 400 و در نوسانه و یک هفتست که همینه با سرویس 256 ...خدارو شکر کنید برید تایپیک صبانت با سرویس 12 مگ 15 کیلوبایت :n08: رو ببینید میفهمید که پارس بهتره:n16:
محض اطلاعاتتون من با صبا نت 10 مگ همین الان دارم با سرعت 1.1 مگ دانلود میکنم:n16:نقل قول:
درباره ... قبلا بحث شده و حتی اون کاربر هم پیدا شده حالا وقتی محدود شدید تازه میفهمید هست یانه
نقل قول:
شما هم تا دیروز که سرعتت محدود شد داشتی بد و بیراه میگفتی به پارس ولی تا سرعتت درست شد رنگ عوض کردی :n21:( خدا خر رو دید شاخ بش نداد )
شاید واسه تو که 12 تومن داری پول میدی خوب باشه ولی واسه من که همش سرویس 1 مگ یا 2 مگ میگیریم خوب نیست الان سرعتم 80 هست
علاوه بر این تعداد کمی سرعتشون مثل شماست و ملاک خوبی واسه اینکه بگیم پارس آنلاین خوبه نیست :n16:
هنوز پارس خطو تخلیه نکرده
فکر کنم تا ساعت 11 تخلیه بشه
صبانت رو هم دیروز 12 مگ ثبت نام کردم
اگه اینم اوضاعش خراب بود
میرم 10 مگ داتک میگیرم (البته اگه قم داشته باشه)
دوست عزیز بذار یه 2-3 ماه از اشتراکت بگذره بد قضاوت کن. من 8 ساله دارم از پارس آنلاین سرویس میگیرم، روزای خوبشو داشته ولی در حال حاضر واقعا خوب نیست.سرعت شبانه همیشه افتضاح بوده. کیفیت اینترنت روزانه شون (دانلود و پینگ) معمولا خوب بوده. ولی خیلی موقع ها هم شده که دچار کاهش کیفیت شدید شدن. البته من غیر از اون اوایلی که ADSL اومده بود تا به حال تو این وضعیت وخیم ندیدمش پارس آنلاین رو. شاید بعدا دوباره خوب بشه روزانه ولی طبق تجربه رایگان شبانه همیشه همین بوده که هست. شمام فعلا داری باغ سبز و میبینی که درش و روت باز کردن یا اینکه تو مرکز مخابراتی تون فعلا زیاد مشترک ندارن. خلاصه ش اینه که پارس آنلاین برای کسی خوبه که شبا ساعت 11 مث بچه آدم میگیره میخوابه و هوس استفاده از اینترت شبانه (چه برای دانلود و چه برای بروزینگ) هیچ موقع به سرش نمیزنه.نقل قول:
ممنونم از راهنمايي. شما از پارس راضي هستي يا آسياتك؟؟؟؟ خوب من روزي 600 مگ دانلود ندارم. حالا سرعتش روزانه چقدر هست؟؟؟؟ اگه بيشتر از 600 مگ دانلود كنم چقدر ميشه؟؟؟؟نقل قول:
با سپاس
خب مگه جز اینه؟؟ هر وقت خوب باشه میگم خوبه هر وقت بد باشه میگم بده دیگه نیازی به رنگ عوض کردن نیست شرکت پارس انلاین واسه بابام که نیست..اگه توجه کنی و بری تو تایپیکا بخونی از همه شرکتا نت داشتم و هر وقت خوب بودن گفتم خوبه و هر وقت بد بودن گفتم بده ...در ضمن اقا قرار نبود به هم توهین کنم من فقط واقعیتو گفتم چیزی که بعضی ها نمیتونن بگن اینم دانلود دیشب با سرویس 256 :n16:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس دیگه شورشو در آورده
زنگ زدم میگه فردا جمع میشه خطت
البته دیروز هم همینو گفته بودن
و البته 2 روز پیش !!!!
اسکل کردن از شنبه من رو
داداش دزدی که شاخ دم نداره... این نامردا تا میتونن عرصه رو به ما تنگ میکنن.همش با لابی کاری!!!! شک هم نکنید کلا تا چند سال دیگه شبانه رو همه شرکتا بر میدارن..... هر رقمی برامون اهنگ میزارن باهاش میرقصیم... اخرش همین میشه... من که دوباره شکایت کردم تو 195... اجازه نمیدم به این سادگی حقمو بخورن... ( هر چند بی ....ووس تر از این حرفا هستن) این پارس هم مارو مسخره کرده هی 2 3 روز اظاف میکنهع به قرادراد ... لامصب حجم نمیده ..... بزار غنیمت جنگیمو بگیرم ازشون.... :n24:نقل قول: