مدیافایر اولین بار نیست که هیتلر میشه، ربطی هم به ISP خاصی نداره.
بزودی برمیگرده.
Printable View
مدیافایر اولین بار نیست که هیتلر میشه، ربطی هم به ISP خاصی نداره.
بزودی برمیگرده.
تو قسمت خرید اعتبار برو ، تو اون بخش میگه در صورت خرید تا روز فلان میتونی از این ترافیک استفاده کنی ، اونروز روز پایان غم هات هست داداش .نقل قول:
دستی نامه رو ببری مخابرات 1-3 روز و هر روز پیگیر باشی هم نهایت 1 هفته { تا قبل عید می تونی }
به خودشون باشه ممکنه تا 1 ماه هم معطل کنن شاید شما این وسط اینترنت لازم شدی اومدی یه شارژی کردی ، یه پولی ریختی تو جیب اینا !
دیروز دادم دوستم بره تخلیه کنه خطشو ، به قرار دادش کمتر از 1 ماه مونده بود . گفتم همین الآن میری تخلیه میکنی ! { واسه خودش می گم ، چنده ماه مغز منو خرده که سرعتم پایینه و ... بعد من هر چی میگم ، اون سر هر دوره میره شارژ میکنه ، حالا خدا رو شکر امروز تخلیه میکنه :31: }
ااا ایول آفرین برید فسخ کنید وضع و دست من تو دانلود بهتر میشه :20:
آخه تا امروز 10 تا فسخ کردید الان سرعت من جدا از دیروز خوب شده ، نکنه پای شما روی پهنای باند بود و من خبر نداشتم
سرعت من تو روز خوب شده خوشحالم با اون هدیه شاتل 3 گیگ بخر 3 گیگ ببر ماشاله گیگ هم وضعش خوبه :8:
من که ۳ ساله شاتل دارم تا الان مشکل نداشتم . به نسبت بقیه شرکت ها هم بر اساس تجربه شاتل واقعاً عالی بوده . پارسال عید ۳ گیگ اضاف داد ، ۳ گیگ خریدم ۳ گیگ دیگه داد ، برای تولدم هم ۳ گیگ داد شد ۱۲ گیگ !!!
بدبختی اینه که تو شهرمون جز شاتل شرکتی نیست که سرویس داشته باشه...
مخابراتشم حجمی میده بالاتر از 256 نمیده...
والله دیگه اعصابم کفری شده ...الان 7 روزه که محدود شدم ....با پشتیبانی صحبت کردم میگه محدودیتی وجود نداره اگه سرعت دانلود 1 به 10 هم باشه چیز عادیه....با نمایندگی شهرم صحبت کردم میگن به حجم دانلود شده کار دارند...
اون هایی که از شاتل تعریف می کنند بیان توضیح بدند که چرا سرعت دانلود شبانه که از 130 به 65 کاهش دادم و از 7 ساعت رایگان 4 ساعت استفاده کردم محدود شدم ...پشتیبانی میگفت اگه سرعت پائین بیاری به هیچ وجه محدود نمیشی ولی نشون دادند که حرفاشون همه کشکه....
حیف که شرکت مثل آسیا تک - پارس آنلاین و ... تو شهرمون سرویس نمیدن وگرنه یه ثانیه هم از شاتل ... سرویس نمی گرفتم...
صبح دوستم رو فرستادم شاتل برای فسخ ، سر کار بودم بهم زنگ زد که اینها میگن نمیشه تا قبل از عید فسخ کرد ، بهم برگه ی عدم رضایت و از این حرفها دادن که پر کنم ، گفتم گوشی رو بده به پشتیبانی خودم صحبت می کنم : :27:
خانوم پشتیبانی انصافا به مودب ترین حالت صحبت می کرد . درست مثل همون خانومی که دیروز به من زنگ زد که خطتتون رو از رانژه در بیارید { خط برای بابا ایناست } و من هم گفتم آره و میخوام برم PAP ..... سرویس بگیرم ، ولی بعدش یادم اومد برای عید که باید خونه ی خودم برم تنها سرویس دهنده اون منطقه شاتل و مخابراته ، واسه همین گفتم تا فردا {امروز } دست نگه دارید تا حداقل خط خونم اگه با مخابرات راه نمیوفته دیگه 13 روز رو شاتل رو تحمل می کنم ، که خدارو شکر مخابرات امروز اوکی داد و امروز میزنگم که خط خونه بابا اینا رو هم از رانژه در بیارن { اگر از رانژه در میاوردن باز باید مراحل ساخت یوزر و واریز دستی و ... رو طی میکردم واسه خط خونم } .
** پشتیبانی شهرستان ، این دو جا که من دیدم حالا جدا از اینکه زود به زود عوض میشن ، ولی مودب و خوش برخورد هستن { برخلاف تهران }.
بگذریم ، ادامه ماجرای دوست من :
خلاصه خانوم پشتیبانی فرمودن تا قبل از عید مخابرات به ما گفته خط رانژه نمیکنیم ، شما بیا 1 گیگ بگیر ، اگه باز از سرعتت ناراضی بودی بعد از عید خط رو تخلیه کن ، وگرنه باید تا بعد از عید بی اینترنت بمونی !!! { ما تو شاتل بزرگ شدیم خانوم کوچولو ، با ما هم ؟ :5: (تو دلم گفتم ) }
دوستم رو فرستادم فلان PAP ، گفتم اگه قول رانژه تا قبل عید رو میدن بیا اینجا فرم تخلیه رو پر کن . دوست ما هم رفت اونجا ، اونها هم گفتن این چه حرفیه ؟ 1 الی 3 روز و نهایتا تا 1 هفته خط شما رانژه میشه با ضمانت ما ، شما فقط نامه تخلیه رو پر کن .
دوستم رفت و اینبار خانوم پشتیبانی که اسم فلان PAP رو شنیدن برگه تخلیه رو دادن و دوست ما هم پر کرد و...
گفتم بدونید ! اگه اینجوری گفتن برید از اونیکی جایی که میخواید بگیرید ، تضمین رانژه شدن رو بگیرید و بعد فرم تخلیه رو پر کنید .
آقا شاتله ! خودم این مشتری رو واست آورده بودم ، خودم هم واست بردمش ... خدماتت رو مشتری مدار کن ! سیاستت رو {برنده-برنده} تنظیم کن !!! وگرنه حالا حالاها باید از قافله عقب بمونی ... :10:
خدارو شکر
همه چیز به حالت عادی باز گشت
اما پینگ من خیلی بالاست. با گوگل 1104 شده.
من دو ساله شاتل دارم اين سيستمي که شما ميگي اولين باره عنوان شده حرفتون يکم سنديتش پايينه :46:نقل قول:
سلام مجددنقل قول:
خوب دوستان جالب اینجاست که جواب شکواییه منو دادن و من هم جوابشون رو دادم و دیگه هم باهاشون بحث نمیکنم و فقط از دوستانی که تلاش میکنن این شرکت بی کیفیت در سطح جهان چهارم رو به بقیه عزیزان بشناسونن تشکر میکنم
جواب شاتل:
دوباره جواب من:نقل قول:
با سلام و احترام
ضمن ابراز تاسف از اینکه دیگر عضو خانواده شاتل نمی باشید، باید به اطلاع برسانیم با بررسی میزان مصرف شما در تاریخ 21/10/90 الی 20/11/90 و با توجه به این مورد که سرعت سرویس 128Kbps بوده است و با احتساب مصوبه سازمان تنظیم مقررات در مورد ضریب اشتراک گذاری (1 به 10) می توانستید در نهایت معادل ) 12,096,000 KB ( در یک بازه 30 روزه در ساعات رایگان شبانه روز (1 بامداد الی 8 صبح)دریافت داشته باشید، لذا با توجه به میزان مصرف (27,719,446 KB) نه تنها افت سرعت نداشته اید، بلکه با سرعت به مراتب بیشتر از مصوبه سازمان تنظیم مقررات در حال استفاده از سرویس بوده اید.
همانطور که آگاه هستید سرویس های adsl سرویس های اشتراکی هستند نه اختصاصی در نتیجه برای رعایت حقوق کلیه مشترکین باید میزان مصرف خود را در بازه های زمانی رایگان با توجه به اینکه تمامی کاربران تمایل دارند از این امکانات استفاده کنند مدیریت بفرمایید.
مطمئن باشید اعضای خانواده شاتل در جهت جلب رضایت تمامی مشترکین گام بر می دارند و ما متعهد شده ایم که به تمامی کاربران خود سرویس با کیفیت مطلوب را ارایه دهیم.
امیدواریم بتوانیم در آینده نیز در خدمت شما باشیم.
با سپاس
نقل قول:
سلام
من فقط به خاطر اين يكماه نبود كه ناراضى شدم؛ بلكه از اول قراردادم كه ٢مگ داشتم اين مشكلات بود و بعد از چند ماه به بهانه بازرس سرعت رو به ١٢٨ كيلوبايت كاهش دادن و همچنان من از اين سياستهاى عادلانه بهره ميبردم در صورتى كه در سايتتون ابدا بندى در رابطه با سياست مصرف عادلانه در اكو نيست و در آرت قرار داره. در حالى صحبت از حساب و كتاب با استفاده از دستورات سازمان تنظيم و مقررات راديويى ميكنيد كه هم اكنون من در شركت فعلى هيچگونه سياست من درآوردى نديدم.
بارى ما مشتركين به اصطلاح اختصاصى يا پرمصرف، شاتل رو ترك ميكنيم تا خداى نكرده نفس مشتركين وبگرد و چت كن بند نياد و به بقيه دوستان به اصطلاح پرمصرف هم در نت توصيه كرديم كه نزديك شاتل هم نشوند تا پهناى باند آن شركت محترم آزرده خاطر نگردد.
به اميد اينترنت پرسرعت نامحدود ارزان قيمت
و در نهایت جواب شاتل(دیگه به کورکورانه متهم نشدیم که به لطف شاتل شدیم)
یکی نیست بهشون بگه اگه من بخوام با این شرایط اینترنت بگیرم که میرم از مخابرات میگیرم که نامحدوه و به احتمال زیاد در آینده ای نه چندان دور پامون به مخابرات هم باز خواهد شدنقل قول:
با سلام و احترام
شما در ایمیلتان اعلام فرمودید از ابتدا با سرویس مشکل داشته اید در حالی که در بازه 21 شهریور ماه تا 20 مهر ماه و با توجه به این مورد که سرعت سرویس 2048 Kbps بوده است و با احتساب مصوبه سازمان تنظیم مقررات در مورد ضریب اشتراک گذاری (1 به 10) می توانستید در نهایت معادل 19,353,600 KB در یک بازه 30 روزه در ساعات رایگان شبانه روز (1 بامداد الی 8 صبح)دریافت داشته باشید، لذا با توجه به میزان مصرف (30,317,911 KB)در این ماه مشکلی مشاهده نمی شود در تاریخ 21 آذر تا 20دی ماه نیز و با توجه به این مورد که سرعت سرویس 128Kbps بوده است و با احتساب مصوبه سازمان تنظیم مقررات در مورد ضریب اشتراک گذاری (1 به 10) می توانستید در نهایت معادل (12,096,000 KB ) در یک بازه 30 روزه در ساعات رایگان شبانه روز (1 بامداد الی 8 صبح)دریافت داشته باشید، لذا با توجه به میزان مصرف (17,922,088 KB)در این ماه نیز مشکلی مشاهده نشده است با بررسی های صورت گرفته در تمامی ماه ها با سرعت به مراتب بیشتر از مصوبه سازمان تنظیم مقررات در حال استفاده از سرویس بوده اید.
اما در خصوص تیم بازرسی باید به اطلاع شما برسانم ما براساس قوانین و بخش نامه های ارایه شده از طرف سازمان تنظیم مقررات موظف هستیم به تمامی مشترکین سرویس ارایه دهیم و نمی توانیم این قانون را زیر پا بگذاریم.
امیدواریم دراینده واقع بینانه تر به مسایل نگاه کنید و یک طرفه به قضاوت ننشینید.
با سپاس