نقل قول:
بیا داداش اینم 2 به بعد همین الانه الان به عشق خودت بعد در اوج ساعت ترافیک درسته شبا سرعت میاد پایین و از 4 تا 7 دوباره نرمال میشه اون موقع تا 1700 میره
Printable View
نقل قول:
بیا داداش اینم 2 به بعد همین الانه الان به عشق خودت بعد در اوج ساعت ترافیک درسته شبا سرعت میاد پایین و از 4 تا 7 دوباره نرمال میشه اون موقع تا 1700 میره
سرعته روزانه مشکلی نداره و حتی سرویست رو چند مگ بالاتر هم می بنده؛مثلا من 2 مگ داشتم،سرعت دانلودم 400 بود،بعد 4 مگ گرفتم که سرعت دانلودم 550 ایناست...نقل قول:
منتها شبانش مصیبتیه؛2 گیگ دانلود کنی،شب بعد محدودت می کنه و اعصابتو خورد می کنه؛الان سرعته 4 مگه منو کرده 64 کیلوبایت!!!!!!!!!! این آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میگه من با یه ترفندی 20 گیگ دانلود می کنم،جوک میگه... من خودم همه ترفندا رو امتحان کردم،از هزار جا اکانت وی<پی<ان داخلی گرفتم ولی سرعتم فرقی نمی کنه چون از سرور داخلی هم محدودم کرده؛جدیدا شاتل زرنگ شده،سرور داخلی و خارجی رو با هم محدود میکنه که دیگه نتونی کاری کنی...
پینگشم تا یه ماه پیش واسه من خوب بود و پینگ 8.8.8.8 بین 150 تا 200 بود ولی الان نزدیکه 3هفتس که پینگ 8.8.8.8 من شده 400 تا 450،هم روز هم شب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من خودم هر روز نزدیکه چند ساعت با اسکایپ و وایبر اینا حرف میزنم که مشکلی اعم از قطعیو اینا نداره و خوبه؛زمان تایم رایگانش هم من مشکلی با اسکایپو اینا ندارم با اینکه سرعتم 64 کیلوبایته...
در کل شاتل در صورتی مناسبه که در ساعات رایگان کاری نداشته باشی...
متاسفم برای این وضعیت...این از سرعت دانلود شبانه... اونم از ارسال جایزشون... یه هدیه میخواید بفرستید جونمونو بالا اوردید... خوبه روزیمون دست شما نیست:n21::n21:
شنبه در خواست جمع آوری دادم به پارس آنلاین
طرف گفت هر کاری بکنی ما زودتر از پنج شنبه برات جمع نمیکنیم
منم حدود یه ماه سرویس 256 نامحدودم مونده بود امروز صبح 30 گیگ جایزش شروع میشد
با خودم گفتم یه دل سیر تا 5 شنبه دانلود کنم
که اینو دیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامردا خطمو جمع نمیکنن ولی سرویسی که 50 تومن پولش رو دادم حذف کردن
یه شکایت بزن تنظیم مقررات چون باید تا 48 ساعت تخلیه کنن به محض اینکه تخلیت کردن درخواست تجدید نظر بزن و خسارت بگیر واسه تاخیر انقدر این کارو بکن تا پول اون اضافه سرویست رو بت برگردونن حداقلنقل قول:
تا فردا ظهر صبر میکنمنقل قول:
جمع نکردن شکایت میکنم
حاضرم شرط ببندم به محض تخلیه شدن خط من
پارس آنلاین به بهترین ISP ایران تبدیل میشه
سرعت شبانه همه هم میره رو 16 مگ
و همه شبی 30 گیگ رایگان دانلود میکنن
اینقدر من بدشانسم
نقل قول:
تخلیه هم کردن خسارتتو بگیر از این دزدا ..... سرویستو سوزوندن درصورتی که کلی کشش میدن تا تخلیت کنن
نه از این خبر ها نیست واسه اون من هم باید برم تا اینطوری که میگید بشه :n02:
موافقم. اگه این کار رو میکرد خیلی بهتر بود. اما پارس کلاً سرویسهاش خیلی تنوع نداره. خیلی وقت هم هست که همینه. فکر کنم طراح وبسایت صفحه تعرفههای ADSLاشون رفته مرخصی یا واسه این صفحه اصلاً طراح ندارن که بتونن تو سایتشون ردیف جدید واسه سرویسهای جدید اضافه کنن. تنها کاری که تونستن بعد از چند سال ور رفتن با صفحه تعرفهها یاد بگیرین تغییر حجم سرویسهای محدودشون بود که چند ماه پیش فکر کنم برای بعضی سرویسها مثل 2مگ حجمی 1 گیگ ترافیک ماهیانهاش رو اضافه کرده بودن.:n10:نقل قول:
نقل قول:
یا حسین ! الله اکبر .. تکبیر ! :دی :n04:
حاجی من همین امروز درخواست تخلیه پورت رو میدمو و میام صبا !! :دی
فقط طرحو بگو که سریع اقدامات لازم رو انجام بدیم ! :دی
آقا یه سوال دیگه..
من الان چن روز از سرویسم مونده کمتر از 300 مگ برام مونده، اگه درخواست تخلیه بدم، تا روز تخلیه میتونم از سرویس استفاده کنم یا مثل این دوستمون میزنن فاتحه سرویس رو میخونن ؟! :|