هه هه.
چه جالبه بازم پرميوم مفتي اومد واسم.
15000 م فعلاً رد كردم
ديگه با چه امتيازي پرميوم رايگان ميده؟
Printable View
هه هه.
چه جالبه بازم پرميوم مفتي اومد واسم.
15000 م فعلاً رد كردم
ديگه با چه امتيازي پرميوم رايگان ميده؟
تموم شد
همین
500
15000
من تا 450000رفتم چیز دیگه ای نیومد
نه داداشنقل قول:
اگه تو کا64 باشه باید دقیقا نصف نصف عمل کنه (حالا دفاعیا بیشتر بود موردی نداره)
توی کا53 باید 80% روستاها دفاعی باشه
و کسانی مثل مصطفی اگه باشن
99% روستاهاشونو دفاعی میکنن :دی
باید از هر نظر وضعیتشو آنالیز کنی دیگهنقل قول:
نظر بقیه چیه ؟
اعلامیه ترایبشونو حتما بخون
ببین نزدیکیای تو متحدی دارن یا نه ، اینم می تونه خطر ناک باشه
کسایی که می تونن بهش کمک کنن ازش دورن یا نزدیک
odشو نگاه کن و آنالیز کن ببین چجوریه
من شخصا همه اینا رو در نظر می گیرم
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکم بیشتر فورمولاتو بهم یاد میدی استاد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پست اولو ضربدر پست دوم کن منهای پست خودت بعد با پست من جمع کن , فرمولش اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بی مزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونی چرا سر کار میزاری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی ک 94 میخوام یه روستارو بگیرم ولی نیروی دفاعیم کمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخوام ترایب خودمه ترایب اونارو به جون هم بندازم و توی این موقعیت روستاشو بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اینم بگم که کل ترایب پشت اونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونا 33 تا عضو دارن ما 95 تا ، به نظرتون چیکار کنم ؟ جنگ راه بندازم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مختصات اون روستا 11 کیلویی رو بده