معلومه خیلی شبانه دوست داریااااااااااا :n02:من دیشب 5 گیگی دانلود کردمنقل قول:
اینم سرعت الان با فیلترشکن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
معلومه خیلی شبانه دوست داریااااااااااا :n02:من دیشب 5 گیگی دانلود کردمنقل قول:
اینم سرعت الان با فیلترشکن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس انلاین کسی رو محدود نمی کنهنقل قول:
فقط سرور های معروف رو محدود میکنه
مثلا دانلود ها ، ایران فیلم ، تهران موزیک و ....
این تغییر مسیر رو منم از چند روز پیش حس میکنم. قبلا از Speedtest و از سرور داخلی که تست میگرفتم همیشه دانلودم 7.5 مگابیت در ثانیه و پینگم 32 بود ولی الان یه دفعه دانلود میاد روی 1.7-1.8 مگابیت در ثانیه و پینگ میاد روی 65. ولی بعضی وقتا (خیلی کم پیش میاد) دوباره میره روی 7.5 مگابیت بر ثانیه و پینگ 32. شک من این بود که یا تو یه ساعاتی خود به خود پروفایلتو تغییر میدن روی یه سرویس بی کیفیت تر یا با کیفیت تر یا مسیر اتصال به اینترنت تغییر میکنه. یه نکته جالب اینکه از همون سایت Speedtest که تست میکنم لوکیشن رو میزنه سلیمانیه عراق .نقل قول:
یه احتمال میتونه این باشه که پارس جدیدا یه پهنای باندی خریده، مثلا از عراق، که کیفیتش خیلی پایینه و بعضی کاربرا یا مراکز رو پاس میده اونجا. شاید این بتونه این موضوع رو توجیه کنه که چرا بعضی ها همون کیفیت قبلی اینترنت رو دارن و بعضی ها مثل من به این وضع اسفناک افتادن :n13:
تو هم مثله اینکه یه چیز خصوصی با پارس داری ! :n02:نقل قول:
چه چیز خصوصی؟؟:n02:کلا من از همه شرکتا نت داشتم به چز صبا...که بیشترین دانلود شبانه رو با شاتل میکردم شبی 22 گیگ با روش مخصوص خودم :n09:با پارسم اگه 2 مگ بگیرم 10 گیگ رو شاخشه...نقل قول:
خب 2 مگ بگیر اقای از پارس راضی ! :n02:نقل قول:
4 گیگ از حجمم مونده تموم شه میرم 2 مگنقل قول:
اختیار داری bilmazlar گل .. ممنون از شاخه گل زیبای شما!!! من مخلص شمام هستم ولی اختلاف نظرمون کماکان پا برجاست!!:n02:نقل قول:
ببینید واقعیتش من هیچ وقت دانلود شبانه نکرده و نمیکنم. چون دوست دارم مثلا اگه یه فیلم 800 مگابایتی رو میخوام دانلود کنم همون لحظه دانلود کنم یا آنلاین ببینمش. به خاطر همینم دانلودام همیشه روز بوده پس تجربه ی شخصی در مورد محدود شدن ندارم. ولی همیشه عملا محدود بودم شبا و هیچ کاری نمیتونستم با اینترنت بکنم. حالا شما هم از یه پشتیبانی که میدونی با اطلاعاته بپرس. من که دانلود شبانه به کارم نمیاد در هر صورت. بعد هم یه موضوع دیگه. وقتی خودشون میگن در مورد سرویس نامحدود سیاست مصرف منصفانه داریم، آیا معنیش نمیتونه این باشه که تایم رایگان هم همین سیاستو باید داشته باشن؟؟
شما که شبانه اصن واست مهم نیست،برو شاتل؛خوراکته....نقل قول:
اتفاقاً منم دانلود فیلم زیاد میکنم. یعنی الآن بیشتر دانلودهای شبانهام دانلود فیلمه. اما من فیلمای با کیفیت 720p ریپ شده از بلوری رو که معمولاً دور و ور 6 تا 7 گیگ هستن هر کدوم دانلود میکنم. اینا رو حتی اگه بخوام روزانه هم دانلود کنم 4 تا 5 ساعت طول میکشه. واسه همینم میذارم شبانه دانلود بشه. در مورد محدودیت با دانلود هم تو پستهای قبلیم گفتم که تجربه خود من تو 8 - 9 ماه گذشته که از پارسآنلاین سرویس داشتم نشون میده با متوسط شبی 7گیگ که من دانلود شبانه داشتم تو این مدت تا حالا محدودیتی برام ایجاد نشده.نقل قول:
در مورد سرویس نامحدود هم سیاست مصرف منصفانه پارسآنلاین اینه که بعد از یه حجمی که تعیین کرده اگه ترافیک سرویس نامحدود بیشتر بشه میفهمه که کاربر جزو کاربرای پرمصرفه. واسه همین دیگه اون جایزه تشویقی سرعت بالاتر از حد قرارداد رو ازش میگیره. ولی باز هم سرعت قرارداد رو به سرویس نامحدود میده. شرکتهای دیگه هم در مورد سرویسهای نامحدود سفت و سخت میگیرن و معمولاً همون سرعت اسمی قرارداد رو به کاربر میدن.
منم مخلص شما هم هستم. جنگ و دعوا نباشه، اختلاف نظر که مهم نیست.:n01: