نقل قول:
من هر شب از اینترنت استفاده نمی کنم ولی خداروشکر هر شبی که کار داشتم و کار می کردم سرعتمم خوب بوده و همون سرعت روز رو داشتم. :10:
Printable View
نقل قول:
من هر شب از اینترنت استفاده نمی کنم ولی خداروشکر هر شبی که کار داشتم و کار می کردم سرعتمم خوب بوده و همون سرعت روز رو داشتم. :10:
من کی گفتم که راضی هستم ولی پسر عموی من در یک شرکت دیگه با 128art1 داره با سرعت 65 دانلود میکنه اونوقت من با 512eco باید سرعت من 65 باشه شما خودت مثل اینکه خیلی از شاتل راضی هستی که اینطوری داری طرفداری میکنه عجب به جمالت بخدا خوش به حال شاتل با این طرفدارانشنقل قول:
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
آقا شما مطمعآ هستی که از شاتل صحبت کردی و از اینترنت خارج از کشور صحبت نکردی اقا جان من الان 512eco دارم و هرگز تا الان ندیدم سرعتم از 65 بالاتر بره اونوقت شما میگید که سرعتتون تو روز 240 و شب هم همینطور خوبه حالا من 512 دارم و دارم میبینم اگر نداشتم و تاره می خواستم بیام اکانت شرکت شاتل رو بگیرم حتمآ گول می خوردم کاش یکم صادق باشیم با مردمنقل قول:
آقا این شاتل شورشو درآورده دوباره محدود شدم قابل توجه دوستی که می گه اگه زیاد دان کنی محدودت می کنیم من توی این دوره حدود 3 گیگ دان کردم ولی الان سرعت دانلودم بین 0-5 هست و با چه زحمتی هم اومدم اینجا پست بذارم پیج هم به زور باز می شه
عزیزانم مدیریت کنید تا محدود نشید خوب چرا زیاد استفاده می کنید:31:چرا حق دوستاتون را با دانلود زیاد می خورید :31:
ما که نفهمیدیم مدیریت دانلود چیه !!!!
بی زحمت ما 2واحد مدیریت و رفتار سازمانی پاس کردیم توش از مدیریت دانلود شاتل ننوشته بودن
شاتل عزیز میشه شما جلسه آموزشی بزاری یا یجوری مدیریت دانلود را یاد بدی ؟/؟:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین دوست عزیز شما الان طبق قوانین شاتل زیاد استفاده کردی سویچ ، گواهینامه حالا شاتل عزیز خودت اعمال قانونش کن :31::31:
داداشی کسی که صبح و شب سرعت 65 فیکس داره اونم با 512 به آدم ناراضی نمیخوره . با توجه به چیزهایی که ما دیدیم و تجربه کردیم و دوستان هم همون رو تائید میکنن ، چنین چیزی تو شاتل تقریبا محاله .نقل قول:
بعد اینکه حرفی که شما زدی یعنی 300 کیلوبایت دانلود یعنی 300 ضربدر 8 = 2400 یعنی 2 مگ پهنای اخ
با اینکه تو خونه زمانیست راحت شدیم از دست شاتل و همچنین اکثر کسایی رو که مشترک بودن راحت کردیم ولی باز باید یه پره این افت بما بخوره!!!
تو یه شرکت که پاره وقت میرم اونجا(تو شیخ بهایی جنوب-بلوار ازادگان) امروز قطعی داشتیم-بعد فهمیدم از اول هفته گویا بوده و امروز نمود داشته
همیشه هم تو نخ عوض کردنش هم بودیم ولی با توجه به مکان شرکت که گقتم بالا,نه مخابرات پورت داره نه شرکت هایی که میشناسم
شاتل قشنگ مونوپولی کرده تووووپ
خلاصه دیگه از ناچاری و نیاز حیاتی به نت زنگیدیم به بنگاه کذب براکنی(پشتیبان!!!!):5:
گفتیم از 11 یهو قطع شده اساسی و فلان و ....
اول میگه بزار چک کنم-بعد میگه خطتون وصله از مخابرات؟!؟!؟(پ ن پ یهو خودم 11 زدم ترکوندمش!)-بعد میگه از سیستم کابلتون مطمئنید(بازم همون فکر قبلی)-اخر میگه شما رو خطتون نویز دارید یه مدته(دست پیش) و برا همین هست که قطع میشه(عججججججب)
خط تلفن رو کلا قطع کنید و فقط مودم وصل باشه,جواب: همین وضع هست و بوده,میگم یهو شده خانم....
در اخر دیدم تعداد زیادی مو ازم ریخته و باز همان جواب های loop شکل
قطعش کردیم تلفن رو--2 ساعت بعد(2 اینا) بصورت دیزلی وصل شد(ما هیچکار نکردیم!) ولی پیج که سفید-فقط پینگ میداد(زرنگی رو داشته باشد که فقط یه پورت رو باز کردند) بعد زنگ زد گفت چک کنید وصل شد !!!!!!!!!
وای خدااااا روتونو برم
اخه Iso نه هزار چند,اخه isp برتر,اخه .....
خوبه پاره وقتم اونجا و الا میزدم خط رو تخلیه میکردم و دایال اپ(یا با خرج اضافه ولی باارزش وایرلس)
حالا باز بیان سوال کنید خوبه شاتل,بگیرم؟ فلانه
اخه دیگه وقتی خورشید بالاست روز اثبات کردن میخواد ؟!؟!؟!
چرا از شاتل بد ميگيد من 256 گرفتم عدد كانكتمو 2.2mbps ميزنه دانلود هم 260
من نگفتم صبح دانلود دارم ولی ازمایشی که دانلود کردم چند مگ سرعت رو 65 بود و الان هم شب هم 65 هست اگه دقیقآ متوجه شده باشی من حرفم سر محدود شدن نیست من حرفم سر حرف اون دوستانی هست که 128 دارند و سرعتشون به اندازه 512 من هست خوب اگر قراره با 128 سرعت بشه اندازه 512 من همون 128 اولی که داشتم رو نگه میداشتم منتها من اول 128 داشتم و اون موقع من سرعتم چه شب و چه روز از 16 بالاتر نمیرفت که با خودم گفتم بزار 512 بگیرم که حداقل 100 رو بهم بده ولی هیچ وقت از 65 بالاتر نرفت در حالی که اگر یک پست بالتر از همین پست من رو بخونید میبینید که دوستمون با چه اکانی و چه سرعتی گرفتن نسبت به 512نقل قول:
در هر حال شما می خواهید به دوستان بگید که اگر شاتل بهتون 65 سرعت داد خیلی هم قدر دان باشید که خیلی هم عالیه ما هم که قبول کردیم آره.....
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
اینم یه نمو نه اش ایشون به قول خودش 256 گرفته بعد 260 سرعت دانلودش هست جالبه بخدا 14 تا هم بیشتر از اکانتش سرعت داره اونوقت من با 512 باید سرعتم 65 باشهنقل قول:
همینه دیگه تو شاتل ناعدالتی بیداد میکنه یکی هر چی دانلود میکنه محدود نمیشه یکی هم اصلا دانلود نمیکنه محدود میشه!نقل قول:
یکی هم مثل ایشون با سرویس 256 کیلو بیت سرعت دانلودش 260کیلو بایته:19: یکی دیگه هم با سرعت 256 سرعتش به زور به مقدار قانونیش میرسه
کاکو وایسا محدودت که کردن میفهمی ما چی کشیدیم از دست شاتل من بشخصه دهن همایون را سرویس کردم هر جا بگی رفتم ازش شکایت کرده ولی گردن اونها از ما کلفتره...
من خودم یکی از محدود شده ها هستم و متاسفانه اشتباه بزرگی که کردم این بود که 6 ماهه گرفتم که تا الان 2 ماه و چند روزش تازه گذشته
بلخره یه روز این شب سیاه شاتل هم به پایان میرسه و من هم راحت میشم