ممنون......
راستی در حال حاضر حقوق سربازی برای ستوان 3 یا 2 در سپاه چقدره؟(چون الان هر کی یه چی میگه)
Printable View
ممنون......
راستی در حال حاضر حقوق سربازی برای ستوان 3 یا 2 در سپاه چقدره؟(چون الان هر کی یه چی میگه)
خواهش میکنمنقل قول:
به ما گفتن بین 50 تا 70 هزار تومن!
ظاهرا نیروهای مختلف حقوقشون هم متفاوته.نقل قول:
من سال 89 با درجه ستوان سومی توی ناجا حدود 70 تومن می گرفتم.(آخه اینم شد حقوق؟!). البته غیربومی بودم. به نظر من حداقل حقوقی که باید به سرباز بدن باید همون حداقل قانون کار باشه(البته حداقل حداقل باید اینطوری باشه)
راستی یک نکته ی جالب در مورد خدمت توی ناجا اینه که به نظر من باید مقدار خدمت رو تو یه ضریبی نزدیک به 2 ضرب کنن!! مخصوصا برای افسر وظیفه ها!! چون افسر وظیفه های ارتش و سپاه بعد از ساعت اداری به منزل تشریف می برن(بومی ها) و توی ناجا اغلب این طور نیست و 24 ساعت در اختیار یگان هستن. توی نیروی انتظامی در واقع مرخصی فقط یه توهمه. چون همیشه ناجا در حال خدمته، شب، روز، نوروز و...
سلام دوستان. سال نوتون مبارک.
ببخشید الان قوانین معافیت از سربازی چه چیزای هستن؟ اگذ میشه مختصر توضیح بدید ممنون میشم.
مرسی :n12:
سلام مجددنقل قول:
خیر وسیله خاصی احتیاج ندارید ، یه کیسه انفرادی یا کوله پشتی نظامی بهتون میدن ، خیر ضروری امریه ها با دوره تکمیلی رفته ها و سربازای عادی فرق میکنه ! همون اول یه لیست ساتر بهتون میدن که چیزایی که مخصوص همون نیروست را بهتون تحویل میدن !
نه برگ سبز پادگان با برگ سبز نظام وظیفه فرق میکنه ، به برگ سبز پادگان برگ امریه هم میگن گاهی !
در مورد درجه به به خاطر نمره بالاتون احتمالا ستوان سوم بهتون میدن ، اگر گواهی پنجساله فعالیت فعال بسیج هم داشته باشید حتما آخرین درجه مدرک لیسانس یعنی ستوان سوم بهتون میدن !
بچه ها من الان توی 19 ماه خدمتم. دهنم سرویس شده. توی ناجا ستاد خدمت میکنم. کی میگه ستاد جای خوبیه واس خدمت؟ ما 6 صبح حضورمونه و 3:30 خروجمون. پست میدیم همه کاری هم میکنیم از جمله نظافتو....
درضمن گفته باشم لیسانسم و ستوان 3 هستم. توی ستاد با رئیس نظام وظیفه صحبت کردم گفت احتمال داره سال 92 هدمت 24 ماه بشه. البته هنوز نامه ای مبنی بر این قانون واسمون نیومده. در ضمن الان بیشتر سربازارو ناجا جذب میکنه واس انتخابات. اگه تونستید بعد انتخابات اعزام شید.
من خدمت قبلی داشتم و اردی 91 دوباره اعزام شدم و الان توی 19 ماه خدمتم و اینو میگم که مطمئن باشید خدمت 21 ماهه وگرنه تا الان من ترخیص شده بودم.
یا حق
من کاملا درکت می کنم. ای کاش مسئولین به سربازهای ناجا یه کم توجه کنن. گاهی اوقات خدمتشون خیلی سخت تر و پر مسئولیت تر از نیروهای دیگه مثل ارتش و سپاهه.نقل قول:
حداقل باید می گفتن خدمت تو ناجا به خاطر سختی و مسئولیت بالاتر مثلا 6 ماه کمتره. والا به خدا
سلام
1.میخواستم بپرسم که آیا قراره خدمت 24 ماه بشه؟اگه جواب مثبت زمانش از کی؟آیا با توجه به داشتن مدرک از خدمت کم میشه؟مثلا لیسانس 6 ماه کم شه.
2.آیا تو قانون 21 ماه با داشتن مدرک از خدمت کم میشه؟
سلام ، من به خاطر مشکلات خانوادگی که برام پیش اومده ، بعد از گرفتن مدرک فوق دیپلم (خرداد ماه همین سال ) میخام برم سربازی که دیگه از خانوادم جدا شم و برم ،
چند سال پیش پدرم رفت واسه سابقه جبهش برای کسری خدمت ، حدود 13 ماه کسری خورد ، نامشو دارم ، مثل اینکه قانونشو برداشتن نه ؟! چی کار میشه کرد ؟!
میشه تعیین کرد که یه جای دور افتاد ؟! به خاطر همون مشکل ...
سلامنقل قول:
هنوز خدمت همون 21 ماه هست و فعلا هیج تغییری نکرده. داشتن هرگونه مدرک تحصیلی هیچی از خدمت کم نمیکنه مثلا لیسانس قبلا یک ماه کم میشد که سال 91 این قانون لغو شد.
سلامنقل قول:
همونطوری که دوستمون گفت جواب هر دو خیر است ولی هیچ تضمینی نیست که اینا شب بخوابن و صبح پاشن نگن شد 24 ماه
اگر کسی بهتون تونست تضمین بده، به حرفش گوش بدید وگرنه اگر فرصت خدمت دارید و معاف نمیشید، هر چه زودتر اقدام کنید
سلام قانون کسری خدمت جبهه بداشته شده یعنی اینجوری بهت بگم تمام کسری ها لغو شدن به جز دو مورد یکی سابقه بسیج و یکی هم انجام پروژه های صنایع دفاع. اگر پدرتون 30ماه سابقه جبهه داشت معاف میشدی اما اگه یه روزهم کمتر باشه کسری هم نمیدن. جای خدمت هم بستگی داره تو سپاه ، ارتش یا نیرو انتظامی باشی مثلا سپاه خودش پذیرش میکنه میتونی بری یه شهر دور خودتو پذیرش کنی(البته اگه سابقه بسیج یا آشنا داری اقدام کن) تو نیرو انتظامی و ارتش هم واسه تقسیم کردن میتونی بپرسی که میشه درخواست داد که را دور باشه یا نه.نقل قول:
آقا، حین خدمت میتونی گوشی موبایل با خودت ببری؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
سلام کد اعزامی های 1/2/92 خورده من رفتم +10 گرفتم وقتی هم اومدم خونه پست اورده بود دم خونه افتادم نیروی انتظامی مالک اشتر اراک!!
کسی اونجا بوده؟ چجور جاییه؟ شنیدم جای افتضاحیه؟؟؟؟؟؟؟
سلام آرش جان , کدا اومدش پس .استرس گرفتمنقل قول:
اینجور که من تو تاپیک ها خوندم بهترین پادگان نیرو انتظامیه
ممنون از اطلاع رسانی توننقل قول:
پس اگه من فردا برم پلیس +10 برای اعزام به خدمت درخواست بدم دیگه به هیچ عنوان برای برج 2 که نمی افته ؟
آخه بعضیا میگن باید بعد15ام بری درخواست بدی وگرنه تاریخ اعزامت اردیبهشت میخوره
سلام آخه این نظام وظیفه که قانون درست و حسابی نداره میبینی یکی میوفته چهار ماه بعد یکی باید هفته دیگه اعزام بشه/ ولی تا اون حدی که من میدونم شما غیرممکنه بیوفتید اعزامی برج2/ چون هرکی امسال پست کرده افتاده برج 4 شما اگه شانس بیارید شایدم افتادید برج 6!!نقل قول:
بردن موبایل- فلش- دوربین- MP3 و اینجور وسایل ممنوعه و اگه گیر بیفتین اذیتت میکنن به خصوص برای فلش اما اگه اوضاع پادگانی که هستی زیاد بد نیست و خیلی سخت گیری نمیکنن میتونی با احتیاط گوشی هم با خودت ببری:n01:نقل قول:
دوستان منم رفتم برگه سفیدم رو +10 گرفتم
مرکز آموزش رو زده: سپاه - آموزشگاه شهید مدرس کرج
کسی اونجا بوده؟ یا اطلاعی داره کسی از اونجا؟
آقا احتمالا لیسانس عمران که نیستی؟نقل قول:
نه مکانیک ساخت تولید خوندمنقل قول:
ببخشید میگم آموزشی تو نیرو انتظامی چند روزه یعنی من که 1/2 میرم کی تموم میشه که تقسیم کنن اونوقت مرخصی هم میدن؟! چند روز ؟ وسطای آموزشی مرخصی میدن؟؟
به سلامتینقل قول:
منم افتاده بودم اونجا اما ارشد قبول شدم نرفتم
چندتا از دوستان رفتن میگن نسبت به جاهای دیگه ناجا بهتره اما بازم ناجاست دیگه
خوبه جای خوبی افتادی دیگه استرسم نداری هر چی هست سپاه خوبه / امیدوارم خدمت خوبی داشته باشی و موفق باشینقل قول:
مرسی ممنون/ منم کنکور ارشد خوب دادم احتمالا قبول شم اما اگرم قبول بشم 5 ماه از خدمتمو رفتم/ دیگه قسمتم بوده بیوفتم نیرو افتضاحی وگرنه تکمیلی و چهار سال سابقه بسیج داشتم سرهنگ سپاه هم نتونست بندازم سپاه شهرمون گفت 1/2 پره بندازش 2ماه عقب درخواست دادم قبول نکردن/ دیگه مطمئنم قسمتم بودهنقل قول:
مرسی آرش جان همچنین شما ایشالا هممون این دوران رو به خوبی سپری کنیمنقل قول:
من با فوق دیپلم افتادم عجب شیر فکر میکردم این پادگان مخصوص دیپلمه ها هست الان سرچ کردم دیدم لیسانس و کاردانی هم میگیره
چطور جایی هست کسی اینجا کسی تجربه داره؟
تقسیم های این عجب شیر بعد از آموزشی کجاها هست؟
اصلا برم یا بیخالش بشم؟
سلام اموزشی فرقی نداره کجا باشی همه جا 60 روزهنقل قول:
مرخصی هم به غیر از میان دوره ممکنه اخر هفته ها هم بهتون مرخصی بدن
مدت زمان آموزشی بین تمام نیروهای مسلح آموزش دهنده یکیه ! ناجا ، ارتش ، سپاه ، وزارت دفاع همگی فعلا دوره 60 روزه آموزش دارند و طبق قانون باید 60 روز آموزش ببینید ، ولی بستگی به پادگان ابتدا ی دوره یک مرخصی 2 یا 3 روزه برای اندازه کردن لباس ( به ما که این مرخصیو ندادن ) و یک مرخصی 3 تا 7 روزه به عنوان میان دوره و 3 تا 5 روز هم مرخصی پایان دوره که خودتونو برای معرفی به یگان آماده کنید !نقل قول:
با این حال در بعضی پادگان ها و گاها خیلی کم پیش اومده که نیروی آموزشی را 60 روز نگه دارن !
یه سوال تو عجب شیر موبایل میشه برد؟
کمد قفل دار هم میدن؟
من اونجا بودم. بدک نیست. هر چی بود از یگان خیلی بهتر بودنقل قول:
تو دوره ی اموزشی بیخیال موبایل بشید.نقل قول:
نشنیدم جایی کمدی بدن که نشه قفلش کرد .قفل میبری و قفلش میکنی
ممنوننقل قول:
ساعت مچی میشه تو آموزشی (عجب شیر) بست؟
کلا چه چیزهایی میتونیم و باید حتما ببریم که به کارمون بیاد؟
به صفحه اول همین تاپیک یه سری بزن تمام چیزایی که میشه برد و باید برد را نوشته.نقل قول:
نقل قول:
آره چرا نشه ، فقط ساعت گرون قیمت نبر ، چون احتمال ضربه دیدنش زیاده به خاطر کارهایی که انجام میدید .
خیلی بارتو سنگین نکن ، لباس اضافه با خودت نبر ، حوله نبر ، بیشتر سعی کن خوراکی های انرژی زا همرات باشه !
لیست وسایل مورد نیاز توی صفحه های قبل سرچ کنید ، پیدا خواهید کرد ...
دوستان منم افتادم اموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا 01 .
اینجا همون 01 معروفه؟توی تهران؟
چجور جاییه؟خوبه؟
لیسانس عمران دوره کد داره؟
من تک پسر هستم بعد خدمت میوفتم شهر خودم؟
ممنون
از بهترین پادگان های آموزشی ایران هست برادر من اونجا بود ولی هرچی باشه 21 ماه خدمت هست و 21 ماه عمر همین که ناجا نیستی خدارو شکر کن که بعد از آموزشی بعدازظهر در اختیار خودتی تقریبانقل قول:
دوره کد هم فکرکنم شانسی هست
تک فرزند شهر خودت میفتی ولی باید اقدام کنی شناسنامه خود و پدر مادر و یه سری مدارک از ثبت احوال ببری
بچه هایی که سال 92 میان خدمت یه خبر بد براشون دارم امروز تو پادگان بودم چنتا برگه مرخصی برده بودم فرمانده گردانمون
امضا کنه می گفت قانون جدید براشون اومده از سال 92 خدمت 24 ماه است.
من خودم اردبیل خدمت میکنم اعزامی 1/8/91 هستم و 21 ماه باید خدمت کنم - 2 ماه کسری به خاطر بدی آب و هوا جمعا 19 ماه
تا وقتی رسما اعلام نکنن هیچی معلوم نیست :دینقل قول:
هنوز هم توی یگان ما میگن از رادیو و تلویزیون اعلام کردن که 91 هم 18 ماهه هست ولی خب از این خبرا نیست :دی
در کل تا وقتی که اعلام نکردن به حرف فرمانده گردان و یگان و ... نمیشه اطمینان کرد
امیدوارم بیشتر از این نشه دیگه