سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باهاش میتونی ریپلی ضبط کنی اسپکت هم میتونی بکی کلی چیزای خوبه دیگه هم داره سایت خوبیهنقل قول:
Printable View
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باهاش میتونی ریپلی ضبط کنی اسپکت هم میتونی بکی کلی چیزای خوبه دیگه هم داره سایت خوبیهنقل قول:
ممنوننقل قول:
وارد سایتش شدم.اسم خودمو جستوجو کردن و مشخصاتم لود شد ولی هنگام بازی چه در ابتدا و چه در انتها و چه زمانی که بازی کلاً تموم میشه گزینه ای برای تهیه ریپلی توی سایتش ایجاد نمیشه.
مثل چیزی که در تصویر مشخصه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه توضیح بدیداز طریق این سایت چطوری باید ریپلی تهیه کرد ؟
بر پدر مادر هر چی آدم دزذ لعنت
تو بازی لگم 3 4 ثانیه دیلی میشه امروز و جی جی ول پلی :n20:
دوست عزیز تو با mk lol هم میتونی خیلی راحت از بازیت ریبپلی تهیه کنی نیازی با اینهمه دنگو فنگم نداره کافیه برنامه باز باشه تیکه رکورد هم روشن کنی . اما با چیزایه دیگه رو fps تاثیر منفی میذازه:n40:نقل قول:
همون کارا رو اگه بکنی باید ضبط بشه نمیدونم چرا نشده:n27: باگ شده احتمالانقل قول:
آره راستی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میشه ریپلی تهیه کرد :n40:نقل قول:
چه حالی میده وقتی توی رنکت بازی 100% باخت رو میبری:n12:( فقط یه نکسوس با 1 تاور داشتیم دقیقه ی 25 )
وقتی یه kid از تیم دشمن که فید شده وقتی میکشتت میگه QQ یا izi و haha noobs و ...
یه حسی بهت میده که تو بخوای حتما اون بازیو ببری
وقتی میبری وقتی اون داره دیونه میشه از عصبانیت یهو بپری بهش بگی gg izi
دیگه میخواد منفجر بشه :n02:
چــــه حالییی میده این کار : )
من بعد از 3 ماه برگشتم :n09:
دوباره بازی رو دانلود کردم و 3700 مگابایت هم بیشتر نبود :n08:
ولی می ارزید
آقا آمار نوب ها چطوره؟؟؟؟:13:
همین الان یکی اضافه شد :n19:نقل قول:
دهنت سرویس!!!:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n 08: مردم ازخنده:n08:نقل قول:
آقا Life Watcher من از شما معذرت میخوام. تروله دیگه!:n09:
سلام عزیزان لول باز خب یه نوب دیگه رو هم بپزیرید و بگید من از چه طریغی میتونم بازیرو دانلود و اپدیت کنم و خودتون از کجا این کارو کردید ؟
و اینکه من قبلا بازی میکردم لول اما فک کنم تحریم شد چی شد دیگه اپدیت نمیشد این قضیه واسه سال پیشه حالا میخوام دوباره بریزم و بازی کنیم
فقط یه چیزی عزیزان من سرعتم 512 مخابراته میکشه بازیو ؟؟؟نمیخوام هی زرتو زرت لگ بخوره لطفا راهنمایی بفرمایید
:n27::n28::n28::n28:
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در اولین فرصت تستش میکنم ببینم به چه صورته...نقل قول:
شما خودت تست کن ببین گزینه replay برای شما فعال میشه ؟نقل قول:
بازی آپدیت شده تو سایت های دانلود بازی موجوده.(چون تبلیغ میشه خودت تو گوگل سرچ کن , راحت پیدا میکنی)نقل قول:
فقط قبل از دانلود مطمئن شو که پچ 4.21 باشه.(که بعد دانلود نیاز به آپدیت کردن نداشته باشی)
بله دیگه مشکل آپدیت نداره.فقط سرعت آپدیتش خیلی پایینه ( 10 تا 20 کیلوبایت در ثانیه)
بله مشکلی نداره , میکشه. دوستانی که مخابرات دارن فعلاً مشکلی ندارن.( لگ که دیگه جزو بازیه :n08:با این اینترنت ایران ! )
اصلاً یه حسی میگه اگه لگ تو بازی نباشه بازی کیــــــف نمیده ! :n09: غیر اینه دوستان ؟!
بله تو سال 2015 شاهد ریورک ( poppy . fiora. warwick , آپدیت tristana ) خواهیم بون ao shin هم تو همین سال قراره ریلیز بشه گفته شده تلاش بازیکنا تو فرومها جواب داده و ریتو به فکر برگردوندن U.R.F افتاده تا اخباری بعد شمارو به به دیویژن تخته میسپارم ( با یاد استاد Alone son )
وقتی 5تا از دشمن به عنوان توکسک ریپورتت کنن چون گفتی ایزی چه حالی میده :) مواظب باش اینها بچن الکی هم شده ریپورت می کنن بن رنک میشینقل قول:
چه حالی میده وقتی توی رنکت بازی 100% باخت رو میبری:n12:( فقط یه نکسوس با 1 تاور داشتیم دقیقه ی 25 )
وقتی یه kid از تیم دشمن که فید شده وقتی میکشتت میگه QQ یا izi و haha noobs و ...
یه حسی بهت میده که تو بخوای حتما اون بازیو ببری
وقتی میبری وقتی اون داره دیونه میشه از عصبانیت یهو بپری بهش بگی gg izi
دیگه میخواد منفجر بشه :n02:
چــــه حالییی میده این کار : )
از اینجا دانلود کن ولی به نظرم بخریش ارزون تر درمیاد البته اگر شبانه داری نه همین رو دانلود کن . البته یک نفر دیگه هم لینگ گزاشته بود. از صفحه 1476 به بعد دنبالش بگرد. شاید لینکش مستقیم تر باشه.
تازه از 2000000000 چت بن درومدی :n02: هنوز آدم نشدی بازم میگی gg izi :n02:نقل قول:
------------------------
دلم واسه استاد alone son تنگ شده :n14: واسه شروع سیزن جدید سرش خیلی شلوغه نمی تونه به ما سر بزنه :n14:
دوستان ازونجا که دارم میرم سربازی اک لولم و میخام بفروشم !
به بالاترین قیمت هم بفروش میرسد !
CptSepehr Euw
گلد 5 + 40 اسکین + 7 رون پیج
اطلاعات رو از این لینک میتونین ببینین
پخ بدین :n02:
امروز مجبور شدم خیلی عصبیم کرد:n22:...نقل قول:
اسکینهایه خوبی داری اما دیگه این Emerald taricچی هست شبیه کارگرایه افغانیه.Gems? Gems are truly outrageous. They are truly, truly, truly outrageous:n02::n08: یه قیمت پایه بگو تا ببینم کسی رو سراغ دارم واست یا نهنقل قول:
چرا دارن فیورا رو ریورک می کنن فیورا به این ضعیفی:n02: بزارن مردم باهاش بازی کنن حالشو ببرن:n24::n25:
ادرس بدون فیلتره موم کینگ چیه ؟
ضعیف که نیست اما بیشتر تو elo hell به درد میخوره تو رنکهایه بالا میزنن صدا درو پنجره میده:n02:نقل قول:
لطفاً مدیران حذف کنند/ممنون
ریتو به اونایی که تاحالا مجازات نشدن میخواد تا چند روز دیگه یه Mystery Gift بده...................
:n22:
فکر کنم اگر کل بازی کن های لول 100 تا باشن 5 نفر فقط تاحالا جت بن نشده باشن :n20:نقل قول:
ریتو به اونایی که تاحالا مجازات نشدن میخواد تا چند روز دیگه یه Mystery Gift بده...................
:n22:
Last edited by Fiddle; امروز at 13:36.
آقا شما یه کاری کن با این اسکرین شاتی که کذاشتی از نت کلا بیخیال لول شو آدم بشینه مرتال کمبته سگا بازی کنه خیلی سنگینتره تا با این نت کنار بیاد:n08: اسکرین شات رو با خودت ببر شرکت بکن تو چشم روئیس صبا نت اون موقع شاید فرجی بشه پینگت باید زیر 200:n02:نقل قول:
پچ اومده اما معلوم نیست واسه چی :n04: 60 mg استپ اول
پاک شود لطفا.
تو امضات:نقل قول:
چطور پولت منفیه؟
پول نیست ip هست :n02: ولی به نکته ظریفی اشاره کردی:n02: منم تو همین فکر بودم :n36:
خدا وکیلی وقتی بهشون زنگ میزنم میگم مثلا چرا سرعت پایینه یا مثلا پینگ بالاست همش یا میگن سراسریه یا میگن مشکلی نیست شمارتو بگو ریست کنم یا ارث باباشون رو میخوان. الان چند روزی از همیشه بدتره. این یکی که عکس گرفتم که دیگه خیلی خوشمزه بود =))نقل قول:
آقا شما یه کاری کن با این اسکرین شاتی که کذاشتی از نت کلا بیخیال لول شو آدم بشینه مرتال کمبته سگا بازی کنه خیلی سنگینتره تا با این نت کنار بیاد:n08: اسکرین شات رو با خودت ببر شرکت بکن تو چشم روئیس صبا نت اون موقع شاید فرجی بشه پینگت باید زیر 200:n02:
نقل قول:
تو امضات:
چطور پولت منفیه؟
اقا خدا رو به هیچکی بده کار نکنه. مخصوصا به ریوت :n20:نقل قول:
پول نیست ip هست :n02: ولی به نکته ظریفی اشاره کردی:n02: منم تو همین فکر بودم :n36:
باگه ریوته. یک چمپ خریدم اینطوری شد =)) ولی دوباره ریلوگین کنی درست میشه. توهم ریوته :n09:
این سرویس کاهش پینگ هم دیگه جوابگو نیست:
این وضعیته نت بدون سرویس کاهش پینگ:
تایم اوت ندارم ولی پینگم تو بازی 400 !!
این وضعیت با سرویس کاهش پینگ:
پینگم تو بازی روی 130 ولی پر از تایم اوت و لگ، گاهی وقتا هم dc
یعنی یا پینگ بالاست و تایم اوت ندارم (بدون سرویس)
یا پینگم پایینه ولی پر از لگ و قطعی (با سرویس)
خواهشن مسئولین رسیدگی کنن (سرویس کاهش پینگ اولش اینجوری نبود لگ نداشت)
منم همین مشکلو دارم تو پینگ 4.2.2.4 بهم میده 120 بدون تایم اوت ولی بعضی وقتا حتی وقتی پینگم رو صدو بیسه تو بازی یا دی سی می شم یا پینگم برا چهار دقیقه می ره رو 30000
بابا شماها خوشید؟
من الان داشتم با دوست خوبم صبانت لول بازی می کردم
کت بودم پینگم هم بین 600 تا 650 بود
18 5 8 بودم :) 18 کیل منظورمه
کلی هم عکس گرفتم که آپ کنم که نمیدونم چرا فولدر اسکرین شات لول خالیه. این شانس سگ ما :n04:
کسی مشکل Rads error نداره ؟ چطوری میشه درستش کرد:n36:
نقل قول:
چند روزی هست به سرور حملات زیادی میشه ، مقاومت هم کردیم و سعی میکنیم سرویس با کیفیتی بدیم.
اگر مشکلی در اتصال با PPTP دارید ، از حالت L2TP استفاده کردین ؟
L2TP تست کردیم در این حالت ارتباط بهتری دارید و تایم اوت ها بسیار کم تره
درضمن چند نفر از دوستان گفتن سرویس های اینترنت مخابرات کلا تایم اوت دارن
مبین نت خودم تست کردم اصلا تایم اوت نداره ، پینگ مناسبی هم میده
مورد بعدی دوستان شهرستانی سرویس کاهش پینگ وقتی تاثیر داره که فاصله تون تا سرور کم باشه
مثلا دوستان جنوبی و شمال غربی و همینطور نقاط دورتر از سرور تهران تاثیر زیادی بر روی پینگ اعمال نمی شود.
نمونه در حالت L2TP :
سلام
از امروز صبح همش این ارور میده باید چیکار کرد ؟
یادمه قبلا یه فولدر و دیلیت میکردیم درست میشد کدوم بود !؟
یادمه اسمش solution بود
بله روی حالت L2TP هم تست کردم دقیقا مثل PPTP حدود 50 درصد Packet Lost دارم.نقل قول:
جالب اینجاست زمانی که این همه تایم اوت دارم، وقتی سرویس کاهش پینگ رو قطع میکنم Packet Lost ام صفره یعنی دقیقا مثل این حالت:
ولی پینگم تو بازی میشه 400
حدود 2 هفته پیش که برا اولین بار سرویس خریداری کردم سرویس مشکل تایم اوت نداشت ولی الآن داره
نمیدونم شاید هم مشکل از مخابراته
(با مخابرات تایم اوتم با 4.2.2.4 صفره و پینگم بین 130 تا 220)
نقل قول:
برا من هر موقع این پیغام رو میده . pc رو که ریست میکنم درست میشه