سرعت محدود شبانه
128 شیر شده است یعنی با idm بین 2 تا 16 کیلوبایت در ثانیه میشه دانلود کرد که میشه شبی صد تا 200 مگ
پیشنهاد ویژه هر چقدر شبانه دانلود کنی یک سوم از حجمت کم میشه
Printable View
سرعت محدود شبانه
128 شیر شده است یعنی با idm بین 2 تا 16 کیلوبایت در ثانیه میشه دانلود کرد که میشه شبی صد تا 200 مگ
پیشنهاد ویژه هر چقدر شبانه دانلود کنی یک سوم از حجمت کم میشه
دوستان به نظر شما هم داره همون جریانی که شرکتا یکی یکی گند می زنند به شبانه پیش میاد؟اگر اینطور باشه پس حرف اون کارشناس 195 که گفت واسه همه شرکتا قانون مصرف منصفانه شبانه رو گذاشتیم راست درمیاد.:n27:
سلام دوستان این شرکت دانلود شبانش از سرور داخلی محدود میکنه؟پشت سر هم دانلود کنم
و اینکه از حجم اصلی هم کم میکنه ؟چند درصد
باتشکر
داخل و خارج نداره. بر اساس حجم عمل میکنه.:n06:نقل قول:
تا پایان دوره میتونید تا دوبرابر حجم سرویس و حجم های اضافه که میخرید دانلود شبانه داشته باشید. بعد از اون محدود میشه و سرعت دانلود میشه 16 کیلوبایت. اون موقع اگه مایل بودید میتونید یا حجم بخرید که دوباره همین منوال هست یا از پیشنهاد ویژه استفاده کنید که یک سوم حجم مصرفی در ساعات شبانه از حسابتون کم میشه:n01:
دوستان صبانت براي سرويسهاي يکساله چند درصد تخفيف ميده؟
تو وبسايتش چيزي پيدا نکردم!
مثلا" پارس براي 12 ماه 20 درصد ميده حالا هر سرويسي
با سپاس
ظاهرا همینطوره , جریانی با چراغ خاموش . گویا بین خودشون زمان بندی هم کردن مثلا : صبا تو شهریور اعلام کن بعدش پارس تو آبان اعلام میکنه بعد نوبت فن آواست .نقل قول:
مخابرات هم که برادر ارزشی ماست آخر سال . اینجوری ملت هی از این شرکت به اون یکی پناه میارن کلی پول نصب و رانژه اضافی ازشون میگیریم کلی بابت فسخ قرارداد
گوششون رو میبریم . خوب که خسته شدن دیگه رضایت میدن به هربلایی که بخواییم سرشون بیاریم .
آخرشم شماره اون مصوبه رو بشما ندادن , درسته ؟ جایی هم که اعلام رسمی نکردن . بنظر شما شهر هرت چگونه جایی است ؟
مثل اینکه داتک هم اینطوری شدهنقل قول:
یه سوال، چرا تازگی پینگ من کم کم هی میره بالا ؟ ( چند ماهه اینطوری شده )
مثلا وقتی مودم روشن میکنم اول پینگم زیر 100 هست بعد کم کم هی بالا میره و میشه 200 یا حتی 400 !!! :n21:
-------------------------------------------------
-------------------------------------------------
یه دوستی داشتم قبلا در مالزی زندگی میکرد، وقتی اونجا بود بهم گفت که سرعت دانلودشون ثانیه ای 100 مگابایت هست و نت هم رایگانه !!!
یعنی سرویس دهنده ای در کار نبوده توی مالزی، همه ی مردم با خیال راحت شب تا صبح رایگان دانلود میکردن با سرعت ثانیه ای 100 مگ ....
بعد از برداشتن شبانه رایگان (آن هم با اصرار دست اندر کاران صبانت که نه خیر شبانه هنوز رایگان است:n09: ) من هم سعی کردم از پیشنهاد ویژه 1/3 استفاده کنم که بیشتر از 20 روزه که پی گیر خرابی این قابلیت هستم که متاسفانه هنوز این خرابی حل نشده است.نقل قول:
خلاصی از وضع اسف بار اینترنت ایران فقط وقتی خواهد بود که امیدوار باشیم یک روز با رشد تکنولوژی شرکتهای خارجی از طریق ماهواره اینترنت خیلی سریع را به سهولت و با قیمت مناسب در اختیار متقاضیان قرار دهند.:n01:
متاسفانه کاملا با حرفاتون موافقم.نه هنوز توسایت نزدن.شماره اون مصوبه میگفت که قراره 197 باشه.اما الان ماههاست که آخرین مصوبه 193 تو سایت تنظیم مقررات باقی مونده.به معنای واقعی شهر هرت.ای ول به مردم مجارستان که واسه اینترنت تظاهرات کردن:n04::n02:نقل قول:
با سلام
من آبادان زندگی میکنم میخواستم بدونم پینگ داخلی و خارجی شرکت صبانت چنده؟!
برای گیم آنلاین میخوام نت رو
لطفا راهنمایی کنید
بله ظاهرا همینطوره. دلیلش هم میتونه بسته ی فرهنگی اینترنت مصوب شورای عالی مجازی و شایدم بخیال خودشون تدریجا و جبرا عادت دادن کاربرا به خرید قانونی نرم افزار و مدیا و ... باشه.نقل قول:
گویا بین خودشون زمان بندی هم کردن مثلا : صبا تو شهریور اعلام کن بعدش پارس تو آبان اعلام میکنه بعد نوبت فن آواست .
مخابرات هم که برادر ارزشی ماست آخر سال . اینجوری ملت هی از این شرکت به اون یکی پناه میارن کلی پول نصب و رانژه اضافی ازشون میگیریم کلی بابت فسخ قرارداد
گوششون رو میبریم . خوب که خسته شدن دیگه رضایت میدن به هربلایی که بخواییم سرشون بیاریم .
خودت که گفتینقل قول:
بنظر شما شهر هرت چگونه جایی است ؟
جایی است که isp ها بصورت زمان بندی شده و قانونی به کاربرها تجاوز گروهی می کنند:n27::n02:
آقا از مشترک جدید که رانژه نمیگیرن ! الان تعرفه های صبا رو برای مشترکای جدیدش نگاه کنین ! خیلی از تعرفه ی معمولی بهتره !نقل قول:
بدون شرح:n02::n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسه نمیاد!نقل قول:
نقل قول:
برای دوستانی که نمیدونن باید بگم ما یه شورای عالی اطلاع رسانی داشتیم که وظیفه مدیریت ارشد اینترنت و البته فیلترینگ و غیره رو بعهده داشت و اخیرا هم یک
شورای عالی دیگه داریم بنام فصای مجازی که با اون شورا در رقابتند برای اعمال مقررات و محدودیتهای بیشتر روی این اینترنت هزار وصله .
سازمان مقررات هم تحت فشاره که مصوبات اخیر دومی رو اجرا کنه که بنقل از تابناک بخاطر رفع نگرانی علما و پاکیزه کردن اینترنت وارداتی فشارهایی از این قبیل رو
به شرکتها وارد میکنن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
میخوام adsl بخرم، دوستان صبانت و فن اوا و شاتل رو معرفی کردن.
برای وبگردی و تماشای فیلم از یوتیوب میخوام. (فیلمای اموزشی کوتاه)
دانلود خیلی ندارم. شاید در ماه یه برنامه 1 گیگی دانلود کنم.
صبانت چطوره؟ میخوام قطعی و اینا نداشته باشه.
درضمن، 1 مگ بگیرم یا 2؟
ممنون
صبا سرعت تک کانکشن زیاد بدرد بخور نیسنقل قول:
اینکه کلا ماهی یه گیگ شبانه دانلود دارید مشکلی ایجاد نمیکنه چون تا هر چقدر ترافیک بخرین دو برابرش شبانه میده با سرعت بالا
پینگ صبانت جز بهترین هاس به نظر من
همین الان زیر 120 هست از 4.2.2.4 و 8.8.8.8
منظورتون از تک کانکشن چیه؟نقل قول:
دوست عزیز سراغ هر isp دیگه برو غیر صبانتنقل قول:
همه چیزش مشکلداره و نیامده پشیمان میشی. برای فهم دلایلش صفحات اخیر رو نگاه کن که همه دارن فرار میکنن
منم دنبای یک isp خوب و یا 3g ایرانسلم وگرنه ثانیه ای مشترک این isp بی در و پیکر نمی ماندم
-------
ضمنا خوبه هر حرفی که می بینیم عوام تکرارش میکنن و یهویی شده تکیه کلامشون، ما هم چشم و گوش بسته یاد نگیریم
این اصلاح سخیف "فلان چیزت تو حلقم" از یک عمل جنسی وارداتی و زشت گرفته شده ولی بسکه اون عمل بین برخی منحرفین رواج داره و عادی شده تغییر شکل پیدا کرده و افتاده توی دهان عوام الناس که برای هر چیزی استفادش میکنن. شما تکرارش نکن:n16:
الان یکی تو تاپیک شاتل گفت برو صبانت, پینگش خوبه, بدرد فیلم دیدن میخوره!نقل قول:
من چیکار کنم؟
دوستان لطف میکنید جواب منو بدیننقل قول:
دوست عزیز بدرد فیلم دیدن نمیخوره :n01:نقل قول:
من که گفتم تک کانکشنش زیاد جالب نیس
و فیلمای آنلاین رو حالت تک کانکشن پلی میشن
اگه فیلم میخوای به نظرم آسیاتک بهتره تو سرعت تک کانکشن
پینگ صبانت به غیر از آخر شب و تایم رایگان همیشه برای من که زیر 130 هستنقل قول:
دور و بر 115 و 116 میچرخه اکثرا از 4.2.2.4 و 8.8.8.8
تایید میشه. سرعت تک کانکشن آسیاتک از صبانت بهتر هستش.نقل قول:
ببخشید مزاحم میشمنقل قول:
با تشکر میشه بگید پینگ 217.218.155.155 شما چنده؟!
من بچه آبادان هستم شما بچه کجا هستین ؟!
و میخوام 128 نامحدود برنزی بگیرم و سرعت دانلود برام زیاد مهم نیست و پینگ پایین برای گیم آنلاین میخوام.آیا بدرد میخوره؟
آیاوقتی ترافیک منصفانه 128 نامحدود برنزی به پایان برسه تو پینگ تاثیر داره؟
با تشکر بسیار فراوان
از شاتل و فن اوا چطور؟ اسیاتک بهتره؟نقل قول:
دوستان سلام ...
این سرویس
اول اینکه رایگان شبانه داره دیگه ؟
تا 12288kbps 3 ماهه 12GB 728,000 ریال
بعد کیفیتش چطوریه ؟
توی زمان رایگان چطوریه سرعت ؟ آیا محدودیتی هم داره واسه دانلود ؟؟؟
( سرویسش ستاره دار نیست )
صبانت شبانه رایگانش محدودیت حجمی دارهنقل قول:
یعنی با این سرویس شما میتونید 24 گیگ دانلود شبانه رایکان داشته باشید بعد محدود و سرعت میشه 128 شیر شده بین 2 تا 16کیلوبایت حدودا 200 مگ هر شب
و برای خارج شدن از محدودیت یا باید حجم بخرید مثلا 512 مگ بخرید تا 1 گیگ بتونید دانلود کنید
یا دکمه پیشنهاد ویژه رو انتخاب کنید که به ازای هر 3 گیگ دانلود شبانه یک گیگ از حجمتون کم میکنه
رایگان به صورت گذشته در کار نیست
مشابه همین سیاست پارس در پیش گرفته
چه خووب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا از شما که همشهری هم هستید میپرسم که در حال حاضر بهترین شرکتی که دانلود رایگان داره و میتونی ازش استفاده کنی کدوم ـه ... !
قیمتش زیاد مهم نیست .... همین که در کنار دانلود شبانه بتونی سرعت خوبی هم توی روز داشته باشی ...
هر چند شاید منطقی نباشه این سوال رو اینجا بپرسم منتها چاره ایی نیست ...
شرکتها دارند پشت سر هم حذف میکنندنقل قول:
حقیقتش خودمم داشت باورم میشد که فقط مخصوص صبانت
فعلا فقط فن آوا و های وب و مخابرات مونده
نمایندگی مشهد گفته فعلا محدودیت نداریم و مراکزمون شلوغ نیست سرویس یک مگی که شباته رایگان داشته باشه بین 3 تا 4 گیگ میگن میشه دانلود کرد(سرعت تقریبا فیکس و ثابته)
مخابرات هم میگن اگه سرویس یکساله بگیری شبانه روی 256 فیکس و همون حول و حوش میشه دانلود کرد
های وب رو هم خبر ندارم
خودم بین فن اوا و مخابرات در شک هستم
فن اوا یه سرویس 2 مگ با دانلود شبانه داره اما 40 گیگ حجم داره و خیلی گرونه
یه نکته ای وجود داره در مورد شاتل که خیلی عجیبه
اگه تمام دانلودهات از سرورهای داخل ایران باشه
برای عده ای محدویت شدید اتفاق نمی افته برای بعضی بعد از سه شب محدودیت از بین میره و برای عده ای تا ابد محدود میشن
شخصی میگفت با تبدیل لینکها به لینکهای داخلی هیچوقت محدودیت گریبانگیرش نشده که خیلی عجیب بود
آقا ...
حالا که بحث به اینجا رسید ...
شما اسم فن آوا رو آوردی . منم رفتم سرچ کردم و دیدم بهترین سرویسش واسه من همین طرح زیر هستش ...
که انگار میشه سرویس 1 مگ با 3 گیگ بهمراه شبانه رایگان ...
با توجه به اینکه من مدت ها مشترک مخابرات بودم و همیشه 1 مگ همون 128 کیلو بایت بیشتر سرعت نداشت ...
حالا سوال من اینه که این سرویس 1 مگ فن آوا سرعتش چقدره ؟ همون 1 مگ مساوی با 128 کیلوبایته یا نه شیر میشه تا سرعت ها بالاتر ؟ چه تو روز و چه شب !؟
ممنوت ...
سلام دوستان
برای اینترنت نامحدود به نظرتون کجا کوچ کنیم؟؟؟؟ این صبانت که آشغال شده. من این ماه حجمم تموم می شه.
باتشکر
نقل قول:
فکر کنم با این وضع مخابرات آخرین جایی باشه که شبانه رو حذف کنه . یه سوالی ازشون بکن ببین با چه شرایطی میدن.
مخابرات شهر به شهر فرق میکنه
مشهد قرار داد یکساله اش میگن شبانه داره
و متاسفانه پشتیبانی بد
از مسئول اش سوال کردم برگه پی دی اف چاپ شده رو جلوم میذاره هرچی سوال میپرسم میگه تو همین برگه جواب هست
الان از دوستان پرسیدم میگن قرارداد یکساله شبانه داره
و البته با بستن خط روی دو مگ خبری از سرعت بالای 256 در تایم پولی هم نیست
در جواب اقا امید
میگن فن اوا روی 4 مگ میبنده پس میشع انتطار 300 400 رو توی تایم پولی داشت
اما شبانه اش سرعت فیکس ثابت حول 200
درود به همه عزیزان،بنظرتون عاقلانه ست که از شرکت های وب نت بگیرم؟ این طرحهای فشفشه هاش عالین بنظر
برای نا محدود تهران مخابرات شهرهای دیگه فن آوا تنها جاهایی هستن که نا محدود بدون مصرف منصفانه هسنقل قول:
برای محدود که کاربر امید گفت ۱ مک با ۶ گیک بگیری بهتره برات رو ۶ مک میبندن تا ۴ و ۵ هستن زنگ بزن بپرس
یه روش هس آنکاپینگ میشه مودم رو طوری کانفیگ سرعت رو بالاتر بگیره البته فقط شنیدم حالا کسی اطلاعات داره بگه
مگه قراره شبانه به کل حذف بشه ؟
یعنی دیگه به کل حذف میشه وجود نخواهد داشت ؟!
چون اگه شبانه به این صورتی که الان صبانت داره وجود داشته باشه برای یکی مثل من اونقدرا هم بد نیس
همین که مثلا اگه 4 گیگ بخریم بتونیم 8 گیگ شب ها دانلود کنیم برای من اونقدرا هم بد نیس، چون من با سرعت نور حجم تموم میکنم همیشه در حال حجم خریدن هستم !!! ( در نتیجه هیچوقت شبانه ام محدود نمیشه )
درباره ی نامحدود هم من از هرکس شنیدم گفته بهترین نامحدود رو مخابرات داره، مثلا کسی 512 نامحدود مخابرات بخره هیچوقت سرعتش از 60 کمتر نمیشه
فکر نکنم تا مدتی قانون صبانت عوض بشه
فعلا که بهتر از پارس
پینگش هم خوبه
سلام دوستان
من تصمیم داشتم اینترنتم به سرعت 12مگ ارتقا بدم ولی با پشتیبانی که تماس گرفتم گفتن خط نویز داره و بیشتر از 2مگ جواب نمیده.
این عکس تنظیمات مودم هست:
من تمام تلفن ها رو قطع کردم و بعد امتحان کردم و snr به 15 تغییر کرد که بازم کم هست. متاسفانه چون مجتمع مسکونی هستیم امکان تست کردن سر خط نیست.
این عکس هم مربوط به پارسال هست:
نکته جالب اینه که از پارسال snr تقریبا نصف شده.
به نظر شما علت چی میتونه باشه؟ از چه طریقی باید این مشکل حل کنم؟
متشکر