وایمکس من هم از 12 دیشب قطع شده، هنوزم قطعه. الان با ایرانسل اینجام.نقل قول:
Printable View
وایمکس من هم از 12 دیشب قطع شده، هنوزم قطعه. الان با ایرانسل اینجام.نقل قول:
الان نزدیک یازده ساعته ک قطعه ... تماس هم ک گرفتم گفت 69 نفر در صف انتظار ........ کلا بیخیال شدم :|
اینم جواب پشتیبانی به ایمیل من :
نقل قول:
با سلام و احترام
مشترک گرامی در حال حاضر درکل شبکه اختلال وجود دارد . خواهشمند است تا رفع مشکل بوجود آمده شکیبا باشید
با تشکر
کارشناس پشتیبانی مشترکین انبوه
ای بابا برا من هم قطعه
الان از نت موسسه م اینجا هستم
زنگ زدم پشتیبانی 92 نفر در صف بودند من هم گیر دادم و منتظر نشستم تا وصل شدم به یه خانمه میگه که مشکل سراسریه
میگم خب کی درست میشه میگه اعلام نکردن
میگم خب ما الان چی کار کنیم میگه هیچ چی
میگم خب کسی پاسخگویی نمیکنه میگه برید تو صفحه صدای مشترکین شکایتتون رو ارسال کنید
میگم خب اونجا هم یکی مثل شما هستند دیگه میگه نه اینجا پشتیبانیه
میگم واقعا مبین نت نمیخواد جبران کنه بعدا برامون میگه تو صفحه صدای مشتری مطرح کنید
میگم واقعا ما بیچاره ها نمیتونیم کاری کنیم میگه همون صدای مشتری باید برید
یعنی خیلی بی شعورن واقعا
نکنه این بخواد تا ظهر وصل نشه؟؟؟؟؟
بابا من کلی کار دارم به خدا
دیشب خیر سرم فیلم Mama و 4 قسمت آخر L WORD رو برا دانلود گذاشته بودم که هیچی چی دیگه همش کنسل شد
واقعا ما نمیتونیم کاری کنیم؟؟؟
شکایتی ؟؟؟
حرفی ؟؟
اعتراضی؟؟؟
جبرانی؟؟؟
الان وصله، ولی سیگنالم خیلی ضعیف شده، 4 چراغ شده دو چراغ!
مال من هموزم قطعه!!
پشتیبانیش که ترکیده. اشغال شده.
خیلی کاراشون جالبه
خوشون هم نمیدونن چه میکنن
قم هم قطعه
آنتنم همیشه فول بود الان کاملا خالیه:n05:
الانم با ای دی اس ال داداشم اومدم:n02:
هنوز وایمکس مبین نت قطعه خاک بر سرشون معلوم نیست چه نرم افزار فیلترینگ دیگه ایی دارند رو سرویس ها نصب میکنند که این مدت همه رو قطع کردند.
برای منم هنوز قعطه
قطعی سراسری............
هر روز یه مشکلی دارن که هی میرن رو اعصاب.......:n24:
نقل قول:
بله تائید میشود. من هم در حال حاضر به خاطر قطعی مداوم مبین نت با وایمکس ایرانسرطان کانکت هستم. هر دو سرویس دهنده مبین نت و ایرانسل یکی از یکی بدتر هستند. خدا مسببین این مشکلات را از ریشه بخشکاند.
احتمالاٌ به قول شما در حال نقشه ریزی برای یک سیستم خفن فیلترینگ جدیدی هستند که فاتحه همه جور قندشکن، خط شکن... را بخواند.
البته سیستم قیلترینگ از طرف زیر ساخت تنظیم و اعمال میشه.اگه همه سرویها مثل adsl و ایرانسل هم قطع بود اون موقع احتمالش بیشتر بود.نقل قول:
اینجا دو سه نفر پشتیبانی مبین نت بودند.اگه بیان بگن مشکل چیه و حدودا تا کی ادامه داره ملت اینجوری کار رو زندگیشون به هم نمی ریزه.خیلی ها کار و درآمدشون اینترنتیه........
من که طرح نا محدود دارم اینجوری یه روزم حروم میشه باید خسارت رو جبران کنن
یعنی بی در و پیکر ترین مملکت تو دنیا هستیم
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
صد در صد باید جبران کنن، به نظرم همه باید شکایت کنیم.نقل قول:
خسته نباشید؛:n24:
شرکت ارتباطات مبیننت ضمن عرض پوزش، به آگاهی تمامی مشترکین عزیز میرساند به دلیل انجام برخی تغییرات اصلاحی در شبکه، امروز پنجشنبه 05/02/1392، دسترسی به اینترنت و خدمات مبیننت با اختلال موقت مواجه خواهد بود. پیشبینی میشود تا ساعاتی دیگر، پس از انجام اصلاحات مورد نظر، این مشکل برطرف شود.
روابط عمومی
شرکت ارتباطات مبیننت
درسته. خود من بدون اینترنت بیکار میشم. البته امروزو با رایتل گذروندم.نقل قول:
باید مثل مخابرات به خاطر قطعیا روز یا حجم اضافی به کاربر بدن.
خیر دوستان به خاطر فیلترینگ نیست . به خاطر تغییرات در سیستم هست که حتما بعد از این اختلال جبران میکنن حالا یا از طریق گیگ اضافه یا زمان ...
فقط امیدوارم که سرعت کم نشه بعد از این قطعی
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
تهران تا 15 دقیقه دیگه اوکی میشه ...
من ارومیه هستم و حالا کانکت هست!ولی...نقل قول:
سرعت حداقل 1/4 شده! با تا دیروز خیلی راحت با 120 130 دانلود میکردم حالا زیر 30 هست!!!
من وصل شدم، ولی بعید میدونم این اتفاق از قبل برنامه ریزی شده بود. والله تو همه جای دنیا اگه برنامه ای برای نگهداری شبکه داشته باشن دست کم از یه هفته قبل در این باره اطلاع رسانی میکنن تا کاربرا یه فکری برای اون روز بکنن با این اطلاع رسانی نه کاربرا شکه میشن نه پشتیبانی خودشون با سیلی از تماسا رو به رو میشه. نه اینکه همون روز یه خبر بزنن که به علت تغییرات اصلاحی در شبکه ارتباط مختله.نقل قول:
مال منم وصل شده:
از لحاظ سرعت مشکلی ندارم فعلا:n06::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه BS ها اوکی نشدن ... کندی سرعت شما به خاطر همین موضوع هستشنقل قول:
دوستان چرا زمان باقی مانده سرویس من اینطوریه؟؟!!:n02:
من هنوزم قطعم
دوباره رفت...:n24:
Connection Status Connecting Connect Frequency 0KHz Upload Data Rate 0 bytes/sec Download Data Rate 0 bytes/sec Signal Strength 0% Link Quality(CINR Reuse1) 0% Link Quality(CINR Reuse3) 0% CINR Reuse1 0.00dB CINR Reuse3 0.00dB RSSI 0.00dBm UL_FEC - DL_FEC - BSID - POWER 0.00dBm
اینترنت من از دیشب ساعت 12 و 7دیقه قطعه زنگ زدم پشتیبانی ...خانوم میگه مشکل داره سیستم.الان 2 ساعته وصل شده سرعتش آشغاله.
سیگنال افتضاحه و دوباره قطع شده ...
فک کنم وصل هم بشه گند زده میشه تو همه چی :|
خوبه دیگه، برای جبران مشکلات امروز حدود 80 سال تمدید کردند:n19:نقل قول:
صد در صد باید جبران کنن.داریم پولش رو میدیم.نقل قول:
من ارسال کارهام گاهی با اینترنته.حالا فکر کنید اینترنت قطع بشه تنها جایگزینش هم edge ایرانسل باشه یا نهایتا رایتل!!چه شود....حالا وسط روز میشه رفت کافی نت اما اگه کارم نیمه شب تموم بشه و باید همون موقع ارسال کنم کی جواب میده؟حداقل اطلاع رسانی کنن اینجور موقع ها آدم به زمین و زمان فحش نمیده.....:n25:
از جوابهاتون بنظر میرسه شما در جریان هستید.شما می دونی علت قطعی ها چی بوده؟نقل قول:
تایید میشه، اینجا هم رفتنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز قطعی به خاطر آپدیت BS هاست . بعضی از دکل ها اوکی شدن اما دوباره ...
همچنان قطع........
الان با راتل بالا اومدم!!!!
نمیدونم دارن چه غلطعی میکنن!!
حالا اپدیتش یخاطر چی هست؟نقل قول:
آپ دلایل زیادی داره . در حال حاضر برای بالا بردن قدرت سیگنال . یه بار برای از کار افتادن بعضی از سکتورها بود ...
حالا شما اطلاعات دقیق داری که چه موقع قراره اینترنت وصل بشه؟نقل قول:
گفته بودن از 12 دیشب تا 8 صبح ولی هنوز ادامه داره ... دقیقا نگفتن کی برطرف میشه
وصل شد...
امیدوارم دوباره قطع نشه
:n02: