woooow
در این حد ؟؟!! :دی
Printable View
woooow
در این حد ؟؟!! :دی
برام بفرست حالشو ببريمنقل قول:
آره در این حد :31: آخه چرا بره یکی دیگه را ریپورت بده ؟ خودشم درست بعد اون موقع که بهش آتاک دادم بره یکی دیگه را ریپورت بده . چه تصادفی :31: . من که مطمئنم این مال منهنقل قول:
lol خوشم میاد هر چی تراوش میکنه میریزی بیرون آخرشم یه دو نقطه دینقل قول:
الان به تاریخش نگاه کردم درست همون زمونی هست که پس اوتت کرده بودم که بلافاصله رفتی ریپورت دادی که بنم کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 99 % مطمئنم که این ریپورت مال من هست چون تاریخش درست 1 روز بعد آتاک بهت هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی قبل از اینکه بذارم فکر میکردم ممد یا آرش بیان گیر بدن کار تو بوده ریپورت دادی ولی دیگه فکرشو نمیکردم تو این وسط پیدات شه . خوبه تو پست قبلی نوشتم بعد از دو سه روز کلنجار با gm تو همین عکس هم 18-20-21 هستش تازه این واسه آخراشه !
شرمنده ولی اصلا ارزششو نداری بخوام ریپورتت رو بدم بیخیال دیگه عادت شده واسه من از این ** شعرا بشنوم از شخص جناب عالی . البته تقصیر خودت نیست اینقدر به این و اون خیانت کردی و پشت سر من صفحه گذاشتی که همش در توهم به سر میبری :دی
در هر حال این ریپورت مربوط بود به ورد 10 و اتفاقا قرار بود توی فروم وست هم بذارمش و علنیش کنم ولی بیخیال شدم چون خودم سابقه بن داشتم .
موفق نباشی :31:
تنها چیزی که میتون بگم اینه که خیلی رو داری .نقل قول:
آره در این حد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه چرا بره یکی دیگه را ریپورت بده ؟ خودشم درست بعد اون موقع که بهش آتاک دادم بره یکی دیگه را ریپورت بده . چه تصادفی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . من که مطمئنم این مال منه
اگه مال من نیست و از خودت مطمئنی بدون سانسور بزار :31:
چون من 15 ام بهت آتاک دادم و عکس مال 18 و 19 ... هست و چون گفتی بعد 2-3 روز کلنجر از اونجا به فکر اون افتادم که ریپورت مال من :31: حالا اگه راست می گی بدون سانسور بزار من که 100 درصد مطمئنم این ریپورت مربوط به من است :31:
این همه به من حرف گفتی ولی یادم نمی یاد من چیزی بهت گفته باشم حالا یک سوال می خواهم بپرسم :31:نقل قول:
شرمنده ولی اصلا ارزششو نداری بخوام ریپورتت رو بدم بیخیال دیگه عادت شده واسه من از این ** شعرا بشنوم از شخص جناب عالی . البته تقصیر خودت نیست اینقدر به این و اون خیانت کردی و پشت سر من صفحه گذاشتی که همش در توهم به سر میبری
چرا این همه حرص و جوش می خوری :31: ؟
نقل قول:
پشت سر من صفحه گذاشتی
چی گفتم :31: ؟نقل قول:
این ** شعرا بشنوم از شخص جناب عالی
دو سه روز از تاریخ نوشتن نه دو سه روز بعد از دوئل ! تیکت مال قبل دوئله ! (ما رو بگو واسه که داریم نوحه میخونیم)
از اول تاپیک تا الان 1000 بار این حرفو زدی "اگه از خودت اطمینان داری" عکس دوئل-عکس اسکیل-عکس ریپورت-عکس تلگرام و ....نقل قول:
اگه مال من نیست و از خودت مطمئنی بدون سانسور بزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تویی که به همه شک داری نه بقیه
نمونش :
نقل قول:
از دوئلات چرا نمي گذاري ؟؟؟
يکم بزار حال کنيم البته بدونه دستکاري
حقته ریپورتتو بدم . تا حالا کلی بهم تهمت بیجا زدی و کلی حرف پشت سرم . نگو نگفتم که آمار همشو دارم .نقل قول:
ین همه به من حرف گفتی ولی یادم نمی یاد من چیزی بهت گفته باشم حالا یک سوال می خواهم بپرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا این همه حرص و جوش می خوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
جناب عالی به صورت واضح فعل خیانت رو انجام دادی (اسنادش هم موجوده :دی) جدی میگم حالا یه روز پستای قبلیت با پ خ هات رو میذارم که کاملا مشخص شه در چه سطحی نامردی کردی حالا چپ میری راست میری میای به من میگی این ریپورت داده این رفته شهر دشمن این باهات دوئل کرده و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من عکس دوئلهایی که پاس اوتم کردی چند بار رو ندارم خودت زحمتشو بکش .نقل قول:
چاقال حسابي لول دوئلت را ببر بالا چون الان بهم 182 تجربه مي دي اگه بهت آتاک بدم و ببرم !!!!
خدایی خجالت نمیکشی ؟ :41: هر چند وقت یه بار میام اینجا دو تا پست بذارم برا ممد میای وسط رو اعصاب بابا برو بازیتو بکن .
من فکر کنم صفحه قبل گفتم اون موقع من تازه وارد بودم و چون شما قبل از من چند ماه بازی کرده بودین به همین خاطر از من زیاد می دونستید
مگه من انکار کردم از تو و حاجی سوال پرسیدو مبانی را یاد گرفتم ؟؟؟ من خودم صفحه قبل رو نگاه کنی قبل خودت گفتم که شماها نبودین من دنبال این بازی نمی رفتم پس الان این عکس را گذاشتی مفهوم نداره چون من خودم گفتم قبل تو :31:
حالا قبل این که این عکس را بزاری عکس بالایی را بدون سانسور بزار ببینیم چی به چیه :31: حالا چون می بینه دست برنمیدارم دیگه پست نمی ده که منم عکس را نگم بده :31: ( ضمنا خوب کردی اون پایین را هم گذاشتی اونجا گفتم من الان 6 روزه شروع کردم :31: پس این طبیعی هستش که بپرسم )
حالا اگه راست می گی از تاپیک فرار نکن و اون عکس را بدون سانسور بزار هممون ببینیم :31: وگرنه از gm می پرسم ببینم کی را ریپورت دادی :31:
خوب منم می گم که من بهت 14 آتاک دادم ضمنا اگه می خواهی نوحه زیاد نگم عکس ریپورت را کامل بزار :31:نقل قول:
دو سه روز از تاریخ نوشتن نه دو سه روز بعد از دوئل ! تیکت مال قبل دوئله ! (ما رو بگو واسه که داریم نوحه میخونیم)
عکس خواستن به خاطر شک نیست به خاطر یادگیری هست البته یادم نمی یاد عکس تلگرام خواسته باشم عکس ریپورت را هم که الان می خواهم قبلا فکر نکنم خواسته باشم !!!!نقل قول:
از اول تاپیک تا الان 1000 بار این حرفو زدی "اگه از خودت اطمینان داری" عکس دوئل-عکس اسکیل-عکس ریپورت-عکس تلگرام و ....
این تویی که به همه شک داری نه بقیه
البته یک بار از پلاگین استفاده کرده بودند برای ریپورت کار که ایتم را زیاد نشون بده اون موقع آره حق با توست اون موقع شک داشتم به عکس ها :31:
من که یادم نمی یاد اگه به یادم بیاری منم می تونم عذرخواهی کنمنقل قول:
تا حالا کلی بهم تهمت بیجا زدی و کلی حرف پشت سرم . نگو نگفتم که آمار همشو دارم .
جناب عالی به صورت واضح فعل خیانت رو انجام دادی (اسنادش هم موجوده ) جدی میگم حالا یه روز پستای قبلیت با پ خ هات رو میذارم که کاملا مشخص شه در چه سطحی نامردی کردی
من می خواهم مشکلاتمون را حل کنیم و مثل اون قدیما دور هم جمع باشیم
من از رفیق زیاد خوردم تو هم میزدی مشکلی نبود...نقل قول:
خدایی قبل از اینکه بذارم فکر میکردم ممد یا آرش بیان گیر بدن
آدرس Gmail خودتو بدهنقل قول:
این خنده برای چی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:نقل قول:
به جمله هاي تو :
نقل قول:
دستت طلا هركار بخواهي برات ميكنم ، برات آدمم ميكشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چاقال حسابي لول دوئلت را ببر بالا چون الان بهم 182 تجربه مي دي اگه بهت آتاک بدم و ببرم !!!!
خجالت نميكشي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمله اول مربوط می شه به اوایل بازی و اولین تجربم در مورد دوئلر های رزیستانس یعنی چاغال :31: بودنقل قول:
جمله دوم بدون شرح :31:
ضمنا خجالت را من چرا بکشم اونی که ریپورت هم وطنش را داده بکشه :31:
حیف که firearm جونش کمه وگرنه نمی گذاشتم زنده بمونند :31: از کار 2 ساعتی که بهتره :31:
خدا شاهده نامردم همین الان ریپورتت رو ندم .نقل قول:
ضمنا خجالت را من چرا بکشم اونی که ریپورت هم وطنش را داده بکشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب چاقال آدم شک میکنه چرا تو اون گفتگو رو سانسور کردی.نقل قول:
خدا شاهده نامردم همین الان ریپورتت رو ندم .
کاملش رو بزار تا شک ها برطرف بشه...
اصلا به کسی چه ربطی داره من اونجا چی نوشتم حتما یه چیزی بود که نمیخواستم کسی ببینه !!
اعصاب آدم از این بهم میریزه که چند بار دوئل گذاشتم گفت دروغه عکسشو بذار . به خودت چند بار گفت عکس از صفحه ریپورت با ساعت و تاریخ بذار - یه بار تلگرام گذاشتم گفت عکس کامل بذار و .... کلا من نمیدونم خودش رو در چه مقامی میبینه که همه باید برای اون اثبات و دلیل بیارن .
همون عکس هارو از دوئل و اسکیلام گذاشتم که رفت اسکیلاشو عوض کرد بعد هم منو پاس اوت کرد .
اصلا من دلم میخواد دوئل و عکس دست کاری شده بذارم تو مگه **** مالی ؟
دارم ریپورت رو مینویسم کامل شد عکسش رو هم میذارم .نقل قول:
خوب چاقال آدم شک میکنه چرا تو اون گفتگو رو سانسور کردی.
کاملش رو بزار تا شک ها برطرف بشه...
موفق باشی عزیز...نقل قول:
دارم ریپورت رو مینویسم کامل شد عکسش رو هم میذارم .
آخر هم نشینی با بیگانه همینه دیگه.
دست خود آدم نیست...
بیگانه شرف داره به منافق و نامرد .
ریپورتت رو نوشتم حال نداشتم عکس بذارم توش هم نوشتم از چه روشهایی و چه نرم افزاری استفاده میکنی .
اگه بن شدی بدون کار من بوده اگه هم نشدی حالشو ببر .
آخرین پست من تو این تاپیک تخمی بود .
شرف تو رو هم دیدمنقل قول:
خوش اومدینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم از خنده می میرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش اومدی :31: بنم بشم باکی نیست عزیز دل برادر :31:
ضمنا خوشم می یاد عکس می خواهم :31: تو فکر می کنی من از روی اطمینان و شک عکس می خواهم اونجوری فکر کن
یادم یک بار با پلاگین گوگل دستکاری شده بود اگه منظورت اونموقع است که گفتم اطمینان ندارم آره راست هست اون موقع گفتم چون آخر سر معلوم شد که دستکاری شده ولی بعد اون موقع من نگفتم که عکس می خواهم چون اطمینان ندارم
============================================
خوش اومدی بن بشم چی می شه :31: بای بای وست :31:نقل قول:
خدا شاهده نامردم همین الان ریپورتت رو ندم .
فکر نکنم یک بارم گفته باشم دروغه :31: همیشه من عکس دوئل می خواهم چون می خواهم تاکتیک طرف را بدونم :31:نقل قول:
عصاب آدم از این بهم میریزه که چند بار دوئل گذاشتم گفت دروغه عکسشو بذار
در مورد کارا همیشه من می گم تاریخ و ساعت را بزارین حتی تاپیک خود وست را ببینی اون جا هم سانسور کردند 2 بار گفتم تاریخ و ساعتشم بزارین چون امکان در اومدن آیتم های خاص در همون روز و دقیقه و همون کارخیلی زیاده ( البته این یک تئوری هست که من نگفتم تاپیک وست سرور ترکیه روش چند روز بحث شده بود )نقل قول:
به خودت چند بار گفت عکس از صفحه ریپورت با ساعت و تاریخ بذار
من نمی دونم چرا تو عکس خواستن را به معنای اثبات و دلیل معنی می کنی ؟ ( البته این عکس بالایی برای ریپورت فرق می کنه :31: )نقل قول:
کلا من نمیدونم خودش رو در چه مقامی میبینه که همه باید برای اون اثبات و دلیل بیارن
اینجاش را درست نیومدی چون از لول یک من فایر آرم بودم و اسکیلام را روی کارای پر تجربه می گذاشتم ضمنا مگه تو اونقدر مهم هستی که برم به خاطر تو اسکیل برگردونم !!!نقل قول:
همون عکس هارو از دوئل و اسکیلام گذاشتم که رفت اسکیلاشو عوض کرد بعد هم منو پاس اوت کرد
خوب منم دوست دارم عکس بخواهم و بگم ریپورت را بزار و ... مگه **** مالی ؟ :31: اینجاش جالب بود خدایی این ستاره ها یعنی چه :20:نقل قول:
اصلا من دلم میخواد دوئل و عکس دست کاری شده بذارم تو مگه **** مالی ؟
خواهشا اون بالایی را هم بزار :31:نقل قول:
دارم ریپورت رو مینویسم کامل شد عکسش رو هم میذارم .
سوادم نرسید به اینجا . بدون شرح :31:نقل قول:
نیاز به شرح دادن تو نبود اونا خودشون می دونند که مولتی ها همشون از ------ استفاده می کنند :31: فکر کنم یک ذره از تو بیشتر بدونندنقل قول:
ریپورتت رو نوشتم حال نداشتم عکس بذارم توش هم نوشتم از چه روشهایی و چه نرم افزاری استفاده میکنی .
همه بدونند بن شدم کار چاقال هست :31: این که خیلی آشکار بودنقل قول:
اگه بن شدی بدون کار من بوده اگه هم نشدی حالشو ببر .
حاشو کجا ببرم :31:؟
در مورد آخرین پستت می تونم بگم خیلی ناراحت شدم الان می خواهم خودم را از پشت بام بندازم پایین که تو چرا دیگه اینجا پست نمی دی :31:نقل قول:
ولی در مورد تاپیک تخمی .... نمی تونم چیزی بگم چون از من فراتره
سرور سوئد ببینید چی پیدا کردند :5:
وووو این دیگه چیه.
طرف عجب خر شانسی بود.
سعید از این اطلاعات داری به ما هم بده...
اینو دستت رو میبوسه معنی کن:دی
کد:http://forum.the-west.net/showthread.php?t=30264
خيلي خر شانس بوده! توي جنگ پيداش كرده مثل اينكه تنها فردي بوده كه باقي مونده!نقل قول:
ما چند وقت پيش يك جنگ فورت بزرگ داشتيم از هر دو طرف 10 -12 نفر موندن كه خيلي جنگ باحالي بود.
من ورلد 5 كه ديگه بازي نميكن تو جنگ لباس خواب گير آوردم اما اين دوتا قابل مقايسه نيست:18:
آره این سلاح را زمانی پیدا کرده که فقط خودش تو فورت زنده مونده کسی دیگه زنده نمونده . باید هماهنگی کنم به فورت خودمون آتاک بدیم و فقط خودم join کنم :31:نقل قول:
دیگه بنم بشم مهم نیست چون به هدف اولم رسیدم
walle888 مونده زیر پاهام :31: الان 166 تجربه می خواهم تا لول آپ کنم :31:
ديگه داري به ته خط ميرسي.نقل قول:
----------------------
چه خبر شده دوباره توي ورلد 10؟؟!!!
ديروز 5 ساعت كوبيدم رفتم جنگ فورت هيچي هم گيرم نيومد! چون هيچ جنگي نزديك نبود
الان 11 تا جنگ همزمان راه انداختن.:18:
آخه نامردا كم كم بجنگيد بتونيم شركت كنيم:31:
سعید این خبر جدید سایت رو معنی کن تو یاهو هم بیا من آمار بدم تو بگو کدوم جنگ شرکت کنم....
چيز خاصي نگفته سه تا مسابقه هستش كه هرماه برگذار ميشه و ببري بهت 5 تا تكه طلاي پرميوم ميدن.نقل قول:
1- بايد بالاترين دميجها رو در هر جنگ فورت داشته باشي (يعني هر كي بيشتر داشت برنده هستش) بين مدافعها و مهاجمها
2- تعداد مدالهايي كه در هر ماه ميگيري هركي بيشتر برنده
3- طراحي پرچم براي شهر كه بايد پس ضمينه غرب قديم باشه
كلا بدرد نيمخوره چون گير ما نمياد:27:
-----------------------------------
بررسي كرديد به من هم تلگرام بزنيد شايد منم بيام اونورا
بروبچ اولین بازی آنلاین ایرانی راه افتاده سرور تستش به نام آسمان دژ. تاپیکش رو زدم تو بازیهای آنلاین تا تایید بشه
فعلا سعید نیست منم اگه بخوام از شهر بیرون بیام به جنگ ها نمیرسم چون الان توی شهر GC هستم...نقل قول:
بررسي كرديد به من هم تلگرام بزنيد شايد منم بيام اونورا
برو بچ تغییرات از ورد 5 به بعد چیاس؟ ورد جدید کی شروع می شه؟
می خوام بدونم اول بازی نیام ورد جدید کف کنم.
بروبچ قدیمی چه خبر؟
فکر کنم آخرین ورلدی که دیدمت ورلد نه بود نه 5!نقل قول:
برو بچ تغییرات از ورد 5 به بعد چیاس؟ ورد جدید کی شروع می شه؟
می خوام بدونم اول بازی نیام ورد جدید کف کنم.
بروبچ قدیمی چه خبر؟
دیگه عارضم به خدمتت که که اگه خبر می خوای قریب 600 هفتصد صفحه خبر (یا مزخرف یا هرچیه اسمش رو میزارین!!) هست. وقت داشتی بخون!!
===
اون یوزر پر افخار من به ملکوت پیوست! دارم فکر می کنم اگه من نبودم چی میشد!!! (جواب ندید از زندگی نامید میشم!!!)
هنوز ورلد 10 که 3.5 ماهه اومدهنقل قول:
سلام حاجینقل قول:
حاجی دوست داریم :31:
علیکم السلام!!نقل قول:
سلام حاجی
همین کارا رو کردی بهظی های بعضی خیال ها کردن!!!نقل قول: