میدونی چرا ؟ دوستان ، داستان من رو میدونند.نقل قول:
برای سرویس 512 دهن منو سرویس کردند . (سر موضوع نامه ی دانشگاه و نامه ی شرکت که دوستان میدونند با چه بدبختی تهیه کردمشون و کلی بهم گیر دادند و منت گذاشتند)
Printable View
میدونی چرا ؟ دوستان ، داستان من رو میدونند.نقل قول:
برای سرویس 512 دهن منو سرویس کردند . (سر موضوع نامه ی دانشگاه و نامه ی شرکت که دوستان میدونند با چه بدبختی تهیه کردمشون و کلی بهم گیر دادند و منت گذاشتند)
شما کدوم شهری ؟نقل قول:
شما مشکلت این بوده که 512 نمیدادن بهتون ؟ من دوستم از ساندویچی سر کوچشون نامه برد گرفت .نقل قول:
شیرازنقل قول:
شما کدوم شهری ؟
دیشب وضع بهتر شده بود
یه 900 مگی تونستم دانلود کنم
طی این یه هفته ای که سرویسمو به اکو تغییر دادم یه بار 1گیگ و این بار 900 مگ گرفتم و بقیش زیر 500 مگ بوده
انشالله که وضع بهتر بشه ولی خب با نزدیک شدن به 22بهمن باید انتظار بدتر شدن وضع رو داشت
تاید میشه!نقل قول:
مودم که مشکلی نیست
ما خوشحال میشیم که اینا ادم بشن...
خوبه که پشتت گرمه!دی:نقل قول:
اگه اینجوری بو.د که الان باید اینترنت خوبی داشته باشی!
دیر و زود داره ولی تجربه نشون داده که پیگیری کنی درست میشه! که تو شرکت های دیگه خیلی اینجوری نیست..نقل قول:
بله. به من خیلی گیر دادن.نقل قول:
حداقل شما 512 رو راحت تونستی بگیری ولی پدر من رو درآوردند درحالی که تو بعضی از شهرستانها حتی نامه هم نمیگیرن.
دوست عزیز من دو ساله دارم استفاده میکنم و راضی بودم . یک سالی هست مشکلاتی بهم زده که دو 3 فهته هست خیلی زیاد شده . بخاطر همین هم هست که میخوام حالشون رو بگیرم . وگرنه من نت دایل آپ نامحدود دارم .نقل قول:
حالا یا مشکلشون رو حل میکنن یا با من باید طرف بشن :27:
امروز منشیه که باهاش صحبت میکردم یکی از دلایلی رو که برای افت سرعت آورد ، دلیل سیا*سی بود.نقل قول:
و دیروز هم خبر از پارس آنلاین رسید که اونجا هم شبانه افت سرعت داره و خیلی شبانه اش افت کرده.
شاتل شرکت مشتری مداریه ولی خوب باید مشکلات رو به گوششون رسوند.
مشکل اصلی اینترنت از سمت شاتل نیست. از سمت این دو*لت منحوس هست که زیرساختها رو گسترش نمیده . چون تا الان هرچی آبرو از حکو*مت رفته از طریق همین اینترنت بوده.:27:
خوب اگه ندارن اسم 512 روش نذارن و بگن حداکثر 128 داریم که به خانگی 64 بیشتر نمیدیم :31: اوون موقع یکی مثل من بهشون گیر نمیده .نقل قول:
جناب تلسکوپ یوزر و اسمتون یادتون رفت بدینا :27:
منم 2ساله از شاتل دارم و قبلش از صبا و امین نت داشتم!نقل قول:
ببینم سرعت ما را هم بهتر میکنی یانه...دی:
کاملا زدی وسط خال...دی:نقل قول:
مشکل همینه.نقل قول:
با وجود اینکه منم الان یک هفته است که سرعتم اومده پایین ، اما حتی فکر رفتن به ISP دیگه رو هم نمیکنم. چون میدونم وضعیت سایر ISP ها اگر از شاتل بدتر نباشه بهتر نیست . چون همونطور که گفتم مشکل اصلی از سمت ISP نیست .
خوب همینه دیگه ، اگر درست نشه من از دوره ی بعد ، 256 یا 128 شارژ میکنم.
البته موضوع کاربرانی رو که دان استریمشون بیشتر از قرارداشون هست رو حتما پیگیری میکنم.
نیازی به نام کاربری هم نداره اونا خودشون بهتر میدونند.
شما که 128 داری سرعتت رو کم میکنم . فقط یوزر بده تا همین الان کمش کنم :27:نقل قول:
منه بیچاره شب باید به سختی 200 مگ بگیرم بعد شما 1 گیگ :18:
این جناب تلسکوپ هم که هیچ ترسی نداشت رفت و پیداش نشد . یک یوزری داد گفت مال خودمه که 128 دارم . ما زنگ زدیم گفتیم این یوزرمونه مشکل دارم گفت یوزرتون قطع اشتراک شده :21:
من حدود یکماه پیش درمورد این موضوع با یکی از مدیرهای شاتل صحبت کردم و خودش به صراحت گفت دلیل بالاتر بودن سرعت بعضی کاربرها در بعضی مراکز مخابراتی عمدی است (تصمیم خود شاتل بوده)نقل قول:
ولی در هر حال چون کار غیرقانونیست میشه پیگیری کرد . هر چند به سادگی نخواهد بود.
سلام
تو این هفته سرعت اینترنت شاتل دلخراشه!
لود شدن بعضی سایت ها ممکن نیست! گاهی همین p30 خودمون که فجیع می شه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم علتش اینه که تو شاتل یک نفر پاشو گذاشته رو سیم :دی
وای ی ی چرا به فکر نرسید . الان بهشون خبر میدم میگم یک ساله الافمون کردین خوب یک میزی ، آدمی چیزی رو سیم هست . شایدم رو سیما :27: .نقل قول:
نمیدونم چرا اسپید تست بهم ارور میده همش
اوون سرور اصلیه جواب نمیده . ولی ترکوندنا :
نقل قول:
اونی که باید تنبیه بشه ، شاتل نیست بلکه ...:4:
خدا را شکر برای من که مثل همیشه عالی هست.هم سرعت شبانه هم روزانه هر 2 تا سرویسم از شاتل عالی هست.
امروز هم از طرف شاتل بهم زنگ زدن و تولدم را تبریک گفتند و به هر کدام از سرویس هام 3 گیگ ترافیک هدیه دادند.(البته هنوز توی پنلم اضافه نشده)
کلا من که توی این 1 سال و چند ماهی که از شاتل سرویس دارم تقریبا هیچ وقت ناراضی نبودم.
انشاا... مشکل دوستانی هم که سرعتشون کم هست حل میشه.
سلامنقل قول:
نمیدونم چرا اسپید تست بهم ارور میده همش
باید یک سروری به غیر از کویت انتخاب کنی!
من روزها سرعتم خوبه فقط شبها مشکل دارم :
این تست همین الانه :
خوش به حالت . تو این دو سال فقط از ما پول گرفتن . کدوم شهری ؟ کدوم مرکز ؟ سرویست ؟نقل قول:
بچه ها واقعاً ترکوندن امروز :
زیاد ناراحت نشید!:31:
سوای این مطالبی که در مورد شاتل ارائه می شه پیشنهاد می کنم به لینک پایین مراجعه کنید و یک رده بندی جهانی که سایت speedtest از حداکثر پهنای باند که برای دانلود/آپلود در کشورهای مختلف استفاده می شه رو رویت بفرمائید، اگه ناراحتی قلبی دارید اصلاً توصیه نمی شه!
رتبه ایران:
Download Speed 188
Upload Speed 178
لینک مربوطه:
کد:http://www.speedtest.net/global.php
چرا به جای اینکه به شاتل بگید سرعت 128 ها رو کم کنه نمیگید پهنای باند رو افزایش بده
فکر کردید با این کار پول یا سرعت شما جبران میشه ؟ :41:
خیلی تو ایران میانگین سرعت بالاست :2: که شما هم میخواهید با اعتراض کمترش کنید :13:
" پهنای باند دنیا واسه همه انسانها جا داره . پس به جای اینکه پهنای باند کسی رو بگیرید بکوشیدتا پهنای باند خود را بیابید " :27:
چشم !نقل قول:
ولی ما که زورمون نمیرسه سرعتها رو بالا ببریم.
اصفهان/مرکز مخابراتی ولیعصر / 512 اکونقل قول:
کاش سرعت روزانش خوب بود ...........
شبانش پیشکش.
شما کدام مرکز هستی؟!نقل قول:
شاتل یک بخش فکر کنم درسته کرده
و اپراتور گذاشته که بیان اینجا اعلام رضایت کنند.
ارهنقل قول:
یکی اش هم منم!دی:
:20:
دوست عزیز که فرار کردی و یوزرت هم اشتباه دادی . اینو بدون که آرت و اکو فقط و فقط فرقش توی میزان مصرفی هست . یک ساعته تمام تلفنی داشتن مخ من رو میزدن و در آخر گفتم شکایت میکنم تا معلوم بشه مشکل از کجاستنقل قول:
خوب بعد از 3 ساعت چت کم کم دارم قانع میشم بخاطر مشکلات سیا سی هست . ولی بازم بخاطر افت سرعت شبانه حتماً شنبه شکایت میکنم . وای ی ی ی از 1 تا 4:30 هم تلفنی داشتم حرف میزدم و هم چت :2:
من دارم دیوونه میشم
سرعتم تا 50 هم رفت
رفتم تو اسپید تست بعد دیگه واقعا دیوونه شدم
میگه یه فیلم 800 مگی رو تو 10 دقیقه میتونید دان کنید
نقل قول:
فکر کنم سرعت ما رو شما داری استفاده میکنی:21: ما سرعتمون به اندازه ی رقم یکان سرعت شما هم نیست:2:
من که نمیفهمم!
یسری لینک مستقیم سرعتم 125 هست،یسری 24.!
DownStream شما چنده ؟نقل قول:
عجب روز پر فراز و نشیبیه امروز ( برای این بخش از انجمن :31:)نقل قول:
دوست عزیز
من خودم به شخصه باهات موافقم . وحشتناک:31:
اگر خواستی بری شکایت کنی . بهشون بگو که مشکل از شهر شیراز نیست . منه بد بخت هم توی قزوین همین مشکل رو دارم و هر رو ز دارم به هاشون مکاتبه می کنم و هیچ جواب قانع کننده ای نگرفتم .
البته امروز بلاخره لب به سخن گشودن و گفتن که " داریم پهنای باند رو افزایش می دیم و الان داره کارای اداریش تموم میشه . حداکثر 20 روزی طول می کشه که ازتون خواهش میکنم صبور باشید " .
بله
این جوابیه که به ما دادن .
البته یکی از این افراد پشتیبانی خیلی پر رو هست . اسمش هم بنی جمالی ـه . امروز باهاش چتیدم . بهش گفتم حال تو یکی رو می گیرم . :31::21: .
بعد گفت : " من کوتاهی در چهار جوب وظایفم نکردم :18: "
خلاصه منم گفتم فردا با رئیست تلفنی صحبت می کنم . اونم فکر کنم گرخیده بود :31: .
خداییش تا زنگ می زنم به نمایندگیه شاتل در قزوین سریع منو میشناسن و می گن شما ..... هستی ؟؟ :31:
دوستانی که از سرعتشون ناراضیا حتما به فشار های خودشون افایش بدن . بلکم به نتیجه برسیم .
خداییش من بیشتر از حق خودم ( 64 کیلوبایت در ثانیه ) نمی خوام . ولی حق خودم رو می خوام .
اون یوزر telescop :
حواست باشه هاا . داری زیادی میری رو اعصاب
همینجور جناب نمکدون ( ahriman323 )
نازکی باند تو کرج فوق العاده افتضاحه . خدایی دم شاتل گرم با این بازاری که تو مشتش گرفته و خدارم بنده نیست ...
پس شما هم مثل من کرجی و مشکل داری ؟نقل قول:
من امروز داشتم با پشتیبانی کرج صحبت میکردم ، یارو بهم میگفت شما فقط مشکل داری:21:
دوستانی که شاکی هستند سعی کنند با مدیران و ... صحبت کنند ، یا امور مشترکین استانها ، چون صحبت کردن با کارمندهای دست پایین هیچ مشکلی رو حل نمیکنه.
ممنون میشم اگه شمارشو بهم بدی .نقل قول:
من امروز داشتم با پشتیبانی کرج صحبت میکردم ، یارو بهم میگفت شما فقط مشکل داری
1020مهدی جان.نقل قول: