این بهترهنقل قول:
بهتره یه تلفن گیر بیارم.
ولی در مورد روش بالا یعنی شما دو تا سیم از کابلت گرفتی؟
به مخابرات گفتید؟نقل قول:
مودم D-link 2730u
downstream:3071
من دقیق نمی دونم این چه مشکلیه
ولی حدس می زنم از مشکلات خطی هست
راستی مودم رو عوض کردید؟
Printable View
این بهترهنقل قول:
بهتره یه تلفن گیر بیارم.
ولی در مورد روش بالا یعنی شما دو تا سیم از کابلت گرفتی؟
به مخابرات گفتید؟نقل قول:
مودم D-link 2730u
downstream:3071
من دقیق نمی دونم این چه مشکلیه
ولی حدس می زنم از مشکلات خطی هست
راستی مودم رو عوض کردید؟
مودم رو عوض نکردم ولی مطمئنم از مودم نیست چون بردمش تو حیاط وصلش کردم سیم اصلی که وارد خونه میشه بازم اوکی نمیشه زنگ زدم مخابرات میگه فردا یکی رو میفرستیم
با تلفن دیگه امتحان کردم .بی فایده بود.نقل قول:
از سیمی که بیرون بود دو تا انشعاب گرفتم. یکی رو واسه اتاقی که تلفن هست . سیم دوم هم کشیدم واسه مودم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اساتيد راهنمايي كنند.
ویندوزت xp هست؟نقل قول:
كارت شبكه من وصل هست ولي به اينترنت وصل نميشم علامت 2 تا مانيتور روشن اون پايين مياد و از بين نميره و همينطور ميمونه ؟
اطلاعات بشتر بدید
مودمت
ویندوز
نوع اتصال
خب مشکل من حل شد برا کسانی که شاید در آینده همچین مشکلی براشون پیش بیاد مشکل از دوشاخه تلفن بود چند ساعتی با مامور مخابرات ور رفتیم آخر معلوم شد دوشاخه تلفن خراب بود و نویز ایجاد میکردهنقل قول:
لطفا یکی مشکل بنده رو هم بررسی کنه
تایید میشهنقل قول:
در کل وقتی همچین مشکلاتی پیش می یاد شما باید ابتدا از سیمکشی داخل ساختمان مطمئن بشید و بعد از مخابرات پیگیری کنید
یکی از اقوام به تازگی اینترنتش رو فعال کرده و مودم هم ازیناست که باید تنظیم بشه
ولی سیستم مودم رو مثل اینکه شناسایی نمیکنه
همون کسی که مودم رو براش تنظیم کرد همون موقع امتحان کرد و مشکلی نبود ولی با سیستم خونه مشکل داره
یه علامت قرمز روی آیکن نتورک زده
ویندوز 8 هست
لطفاً راهنمایی کنید
من ویندوز 8 رو تا حالا کار نکردمنقل قول:
ولی اگر نمی شناسه می تونه سه احنمال داشته باشه:
1.کارت شبکه disable هست
2.درایور کارت شبکه نصب نیست
3.کابل مشکل داره
سلام
دوستان من به نت که وصل میشم هیچکدام از مرورگرهام کار نمیکنه و هیچ سایتی برام نمیاره و فقط با چیلترفکن سایت ها باز میشه
اول فکر میکردم مشکل فقط از pc هست ولی متوجه شدم رو گوشی هم به همین شکله و یه سیستم دیگه هم همینطوره و باید حتما چیلترفکن زد تا باز بشه
اومدم مودم رست کردم و دوباره تنظیمات از اول انجام دادم ، تا حدودی سایت ها بدون ------ برام باز شد و یه کم مشکلم برطرف شد ولی دوباره به همون حالت قبل برگشته و از نو مودم رست کردم و باز هم همینطوره
حسابی کلافه ام کرده من از نت زیاد استفاده میکنم و واسه خونه هم اکانت سی سی کم و بخاطر همین همچی قطعه
اعصابم رو بهم ریخته
ممنون میشم راهنمایی کنید
مودم d-link 2730
شرکت هم صبانت
سلام
تنظیمات مرورگر خودتون و چک کنید تا در وضعیت پ. ر ک.سی نباشه.
یه علامت تو مودم که بر میداشتیش snr خطت بالا میرفت اونو دوستان بگن
سلامنقل قول:
عجيبه يعني كسي نيست تا ما رو راهنمايي كنه ؟
دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟نقل قول:
بهتره که از مشکلتون یه اسکرین شات بزاریدنقل قول:
دوست عزیز صفحه ی قبل من جوابتون رو دادم و منتظر پاسخ شما بودمنقل قول:
اینم جوابم
نقل قول:
ویندوزت xp هست؟
اطلاعات بشتر بدید
مودمت
ویندوز
نوع اتصال
سلام
دوستان چراغ اینترنت مودم من (tp-link 8817) از روز جمعه خاموش شد و دیگه نتونستم هیچ صفحه ای باز کنم ! درست بعد از این که از مخابرات تماس گرفتن برای این که قبض را پرداخت کنیم این اتفاق افتاد. :n04: قبض را شنبه پرداخت کردم ولی درست نشد.
تنظیمات را بارها عوض کردم هم در حالت ppoe و هم در حالت بریج ولی فایده نداشت. در حالت بریج ارور 678 میده و وصل نمیشه. پینگ هم گرفتن تایم اوت میده. مودم را ریست کردم و دوباره تنظیم کردم فایده نداشت. مخابرات هم تماس میگیرم فقط میگن از تنظیمات هست و کاری نتونستن بکنن. کسی میتونه راهنمایی بکنه چیکار کنم یا مشکل از کجاست ؟
ممنون
کسی با ارور failed to uptade due to duplicate vpi vci مواجه شده تا به حال؟
مشکل از کجاست؟ موقعی که میخوام vpi vci ایی که isp داده رو save کنم با این پیغام مواجه میشم.چراغ اینترنت مودم هم خاموشه و نمی تونم هیچ صفحه ای رو باز کنم.
شما vpi و vci رو درست می زنید؟نقل قول:
از چه شرکتی سرویس دارید؟
به پشتیبانی گفتید؟
کارت شبکه مشکل نداره؟نقل قول:
اینترنت شارژ شده و قطع نشده؟
نویز دارید رو خط؟
لینک پایدار هست؟
دوستان برای استفاده همزمان از دو خط adsl یه مودم کافیه یا روی هر خط مودم جداگانه لازمه؟
فکر نکنم که همزمان بشه .
اگه از دوتا شرکت نت داری هرموقعی که میخوای به نت وصل بشی یه خط رو میتونی وصل کنی
یه تاپیک در موردش توی همین انجمن بود چند صفحه قبلی را ببین تاپیکشو را پیدا میکنینقل قول:
همزمان فکر نکنم بشهنقل قول:
یک پورت تلفن که بیشتر نداره
با دوتا مودم میشهنقل قول:
با دوتا میشهنقل قول:
روی هر خط یک مودم بذاره
منظورتون این هست دیگه
نقل قول:- چطور تست کنم بفهمم مشکل داره یا نه ؟نقل قول:
- اینترنت نا محدود هست
- نویز نداره
- یعنی چی ؟
نقل قول:یک بار غیر فعال و یک بار فعالش کننقل قول:
چطور تست کنم بفهمم مشکل داره یا نه ؟
اینترنت شارژ شدهنقل قول:
- اینترنت نا محدود هست
منظورم شارژ زمانی هست
ببین دان استریمت چه قدرهنقل قول:
- نویز نداره
بله.......نقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
ويندوز من xp هست و مودم زايكسل هست و نوع اتصال هم همونه كه به محض روشن كردن سيستم خودبخود به اينترنت وصل ميشه و
مدت بود كه مشكلي نداشتم ولي نميدونم به دليل كاسپر سكاي اين اتفاق افتاد يا نه و اونو هم حذف كردم ومشكل حل نشد يعني اتفاقي كه
افتاد اين بود كه نشاني از نصب كارت شبكه نبود و بعد كه نصب كردم به اين صورت شد كه گفتم .
نقل قول:اسم این نوع اتصال pppoe هستنقل قول:
نوع اتصال هم همونه كه به محض روشن كردن سيستم خودبخود به اينترنت وصل ميشه
پست بالا یکم واضح نیست
شما کارت شبکت رو disable و enable کردی؟
یکم واضح تر توضیح بده
سلامنقل قول:
به دلايل نا معلوم اينترنت من قطع شد بررسي كردم ديدم كارت شبكه نصب نيست (قبل از اين نصب بود و به اينترنت وصل بودم) و كارت را كه نصب كردم و enable كردم و با اينكه كارت نصب هست به اينترنت وصل نميشم.به طور معمول وقتي به اينترنت وصل ميشيم ابتدا علامت 2 مانيتور روشن پايين سمت صفحه مياد كه بعد از چند لحظه كه علامت ميرود وصل ميشيم ولي مشكل من اينه كه اين علامت همينطور ميمونه وبه اينترنت وصل نميشم .ضمنا امكان نصب مجدد ويندوز را هم ندارم.
بله درست وارد می کنم ولی سیو نمیشه و ارور میده!نقل قول:
شما vpi و vci رو درست می زنید؟
از چه شرکتی سرویس دارید؟
به پشتیبانی گفتید؟
از پارس آنلاین ای دی اس ال دارم.پشتیبانی هم چیزی نمی دونه میگه باید بشه!
من الان یه کاکشن broadband درست کردم و از اون طریق وصل شدم اما چرغ اینترنت مودم همچنان خاموشه و کانکشنی که درست کردم هم هر از چند گاهی قطع میشه.به علاوه دیگه با موبایل نمیتونم وصل بشم.
چه اروری میده؟نقل قول:
مشکل از همون آتتی ویروس نیست؟نقل قول:
ببینید از broadband که وصل بشید چراغ اینترنت روشن نمیشهنقل قول:
درباره ی ارور یکم بیشتر توضیح بدید
سلامنقل قول:
آنتي ويروس رو كه حذف كردم.
مشکل فایروال نداری؟نقل قول:
سلام خدمت دوستان
ببخشید دوستان ، من اینترنتم زیاد قطع و وصل میشه ، یک بار تنظیماتش صفر شد و تقریبا از اون موقعه تا حالا شدت گرفته . من تیک چند گزینه رو تویه تنظیمات زدم ، نمی دونم درست زدم یا که خیر ،لطفا راهنمایی کنید ( اینترنتم ، بدون کانکشن و کنفیگ مودمی می باشد)باتشکر
سلامنقل قول:
متوجه نميشم.
آقایون بنده هم یک مشکل دیگه دارم
اینکه
مودمم اینترنت دارهه و وایرلسم هم روشنه
اما وقتی با وایرلس کانکت میشم بعد چند ثانیه مودم غیر فعال میشه !!!!
مشکل از کجاست
بعد غیرفعال شده فقط چراغ مودم با وای فای روشن میمونه اما گوشی وای فای رو قطع میکنه تا خاموش روشن هم نکنم پیداش نمیکنه
مشکل چیه توروخدا راهنمایی کنید بدجور اعصابم خورد کرده
ممنون@