باید فکر ماهای بعد هم کرد دیگه!نقل قول:
من که 6 7 ساله دارم از شرکتهای مختلف سرویس میگیرم اکثرا ماهانه گرفتم کمتر پیش اومد 3ماهه بگیرم!چه برسه سالانه
الان هم که فقط اسیاتک بهم سرویس یک ماهه میگیرم!
Printable View
باید فکر ماهای بعد هم کرد دیگه!نقل قول:
من که 6 7 ساله دارم از شرکتهای مختلف سرویس میگیرم اکثرا ماهانه گرفتم کمتر پیش اومد 3ماهه بگیرم!چه برسه سالانه
الان هم که فقط اسیاتک بهم سرویس یک ماهه میگیرم!
همین الان شکایت نامه فرستادم تا ببینیم چی میشه
اینم متن نامه
نقل قول:
با سلام و احترام اینجانب حدود 8 روز پیش اینترنت پر سرعت چلچله نامحدود بی کران برنزی خریداری کردم از دیشب دچار افت سرعت شدید شدم... امروز صبح متوجه شدم شرکت آسیاتک در سرویس دهی خود برای سرویس های نامحدود تغییراتی ایجاد کرده که آن تغییر شامل کاهش سرعت سرویس های نامحدود پس از میزان تبادل ترافیک معینی توسط کاربر میباشد. نظر به اینکه ایجانب در تاریخی که این سرویس را خریداری کردم این قانون هنوز اعمال نشده بود و نام سرویس فروخته شده توسط اسیاتک به بنده "اینترنت پر سرعت چلچله نامحدود بی کران برنزی" بود خواهشا در صورت امکان تا پایان قرداد اینجانب کیفیت سرویس به حالت قبل بازگردد و در صورتی که این امکان برای شرکت آسیاتک میسر نمیباشد سرویس اینترنت بنده قطع شود و هزینه 22 روز باقی مانده از قرارداد به من بازگردانده شود. با تشکر
سرویس شما برنزیه؟نقل قول:
قیمت ها را هم باز گرون کردن!
قبلا سرویس 1024 با 10گیگ حجم با آبونمان35900 بود
الان سرویس 1024 با 10گیگ حجم با آبونمان42294 شده
حدود 6 تومن افزایش برای سرویس 1024 10 گیگ!
واقعا زور داره!
دوستانی که امکان جمع آوری دارند جمع آوری کنند!خط من فیبر نوری هست و فقط اسیاتک سرویس میده!
امروز سایت آسیاتک رو دیدم و چشام سیاهی رفت! باز هم افزایش قیمت و کاهش سرعت و از این پس اجرای قانون Fair Use Policy به بدترین شکل ممکن...
دوستانی که با خوشحالی میگن سرعتمون درست شده مثل اینکه هنوز بخش "حداقل تبادل" رو ندیدن! اون مقدار رو مصرف کنن بعد بیان از سرعت خوبشون بگن!
آره دادا برنزیه اما ر..ن توش سرعتم اومد زیر 20 تانقل قول:
فک کنم این سرعت پشت مودم جمع شده بود :n08:
از دیشب تا حدود ساعت 3 مودم خاموش بود.:n08:دیوسا حداقل سرعتا رو هم فضایی نمیکنن که ما دلمون خوش شه.
بر باعث و بانیش لعنت:n02:
در ضمن نکنه اینجا موش داره؟؟:n02:
خوب این کاهش سرعت رو اولین نفر خودم اعلام کردم فکر کردم فقط سر خودم اومده ولی انگار همگانیه:n02:
من که دو روز از سرویسم بیشتر نمونده و میرم جمعش میکنم خیال خودم رو راحت میکنم
الان یه کشور درست و حسابی بودیم اگه کسی از این شرکت شکایت میکرد مجبور میشد چندین میلیارد شاید هم بیشتر جریمه بده تا دیگه از این غلط ها نکنه ولی اینجا تشویقش هم میکنند
چند وقت پیش تو اصفهان نمایشگاه بود اسیاتک هم سه تا غرفه زده بود هی دلم میخواست برم آبرو شون رو ببرم جلو همه بهشون بگم چه دزد هایی هستند ولی خودم رو کنترل کردم:n23:
فکر کنم برای هر نفر امروز یک ساعت سرعت رو اسمی بستننقل قول:
فروم همسایه هم رفتم دیدم برای چندنفرشون هم سرعت یک ساعت امروز در حد اسمی بود
منم گفتم دیگه یک ساعت بیشتر اینجوری نمیمونه
بی شرف ها هر چی دوست سر ملت میارن منطقه ما کمبود پهنای باند داره 1 روتر داره مال حدود 12 سال پیش که تا حالا 1000 با تعمیر شده ولی عوض نمیکنن میگن هزینش زیاده بعد زنگ میزنی مگن خوب به ما چه همینه که هست من به یک نتیجه رسیدم اینترنت ما نه درست میشه نه قراره درست بشه.در کل من هم اخر این ماه تخیله میکنم میرم هر جای به جر این جا.
وقتی همه راضین دیگه چرا درست بشه؟
اتفاقا رفتم بهشون گفتم،اصلا یارو تعجب کرده بود که من آسیاتک دارم.میگفت ما تازه تو اصفهان داریم بازار یابی میکنیم شما چطور سرویس گرفتی و از این مزخرفات بعدم همون قول الکی تا آخر هفته درست میشه رو داد.نقل قول:
کلا تو ایران نامحدود بدرد نمیخوره فقط مخابرات خوبه که از شانس بد ما اصفهانیها نامحدود نداره:n27:
نقل قول:
چرا نرفتی؟!
زنگ میزنین پشتیبانی تهران، چی میگه؟؟؟؟
خدا رحم کنه!نقل قول:
این قانون فقط واسه دانلود صادقه یا در مورد آپلود هم هست؟
من هم تقریبا مثل شما .... :n14:نقل قول:
هر دو!
کسی الان به پشتیبانی زنگ زده؟
نه به دیروز که نت منفجر شده بود:n21:نه به دیشب که 6 گیگ دانلود کردم:n02:
این آسیاتر لعنتی اصلا حساب و کتاب نداره:n24:
من مخالفتی با افزایش قیمت ها ندارم ولی به شرط ثبات و پینگ خوب:n23:
یه چیز دیگه سرویسی که الان فعاله رو نوشته اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود برنزي 256 با امکان تبادل حداقل 8 گيگ در صورتی که من یعنی ما کلا یه چیز دیگه خریدیم حداقلی در کار نبود ! الان این کارشون کاملا قانونیه دیگه ! دزدا ! بیشرفا :/
تبادل شامل آپلود هم میشهنقل قول:
برای چی مگه شما آپلودری؟:n02:
آره دادا ماهی 7-8 گیگ آپلود دارم.:n02:نقل قول:
آخه یه موردی هست این قانون همونطور که همه میدونن تا حالا هزار بار هم تو این تاپیک گفته شده وقتی معنی داره که سرعتا بالا باشه نه اینکه سرعت رو 64 باشه حداقل باید 150-200 باشه تا این قانون معنی داشته باشه!!
اصفهان یه زمانی ISP های خیلی خوبی داشت الان همه افتضاح شدند من واقعا نمیدونم کجا برم مخابرات که افتضاح اسیاتک افتضاح پیشگامان افتضاح پارس انلاین افتضاح بقیه هم فقط اسمشون فرق میکنه و از همین ها سرویس میگیرندنقل قول:
اتفاقا رفتم بهشون گفتم،اصلا یارو تعجب کرده بود که من آسیاتک دارم.میگفت ما تازه تو اصفهان داریم بازار یابی میکنیم شما چطور سرویس گرفتی و از این مزخرفات بعدم همون قول الکی تا آخر هفته درست میشه رو داد.
کلا تو ایران نامحدود بدرد نمیخوره فقط مخابرات خوبه که از شانس بد ما اصفهانیها نامحدود نداره:n27:
شیطونه میگه یه سرمایه جور کنیم بریم یه ISP بزنیم:n02:
چون همراه با خانواده بودم :n02:نقل قول:
برای بعضی افراد پولی که میدن اهمیتی نداره! من کاری ندارم شما نسبتی با هیت مدیره داری و طرفداری میکنی یا پولداری عین خیالت نیست اما همه جای دنیا سرویس سرعت پایین تر ارزونتر میشه! نه گرون تر!نقل قول:
در ضمن ثبات کیفیت کو؟؟؟؟ سرعت دانلود کجاست؟ از اردیبهشت تا الان هر روز بدتر! قیمت بیشتر!
البته من تجربشو دارم البته دقیقشو نمیدونم که اینجا هم اینجوریه یا نه اما معمولا تو سرویسای نامحدود وقتی سرعتا اینجوری میشه و اینقدر افت پیدا میکنه تا چند ساعت اینجوریه بعدش شیر فلکه باز میشه و میره تو بحث همون سرعتای فضایی!!:n08:
دادا خواستی بزنی منم پایم:n05:اما بگما این پیشگامان شرف داره به آسیاتر درسته قطعیش زیاده و اذیت میکنه اما دیگه این دزدیا رو نمیکنه که آسیاتر میکنه.نقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی تهران پس از 10 دقیقه منتظر بودن به طرف گفتم 512 برنزی دارم این تعرفه های جدید چیه که نوشته توش حداقل تا 12 گیگ گفتش قبلا برنزی های نامحدود هدیه نداشته ولی این تعرفه های جدید به برنزی ها هم هدیه اضافه شده:n08:و یعنی تا 12 گیگ با سرعت بالاتر از سرعت اسمی(100-200کیلو)دان میکنین و بعدش سرعتتون میاد رو اسمی گفتم یعنی من 512 دارم میشه 60 گفت آره،گفتم خب چرا الان سرعت همه رو 1/3 کردین گفتش فعلا مشکل داره برطرف میشه آخر سرم گفتم دست شما دردنکنه اینقدر به فکر مردم هستین و گیگ هدیه هم به سرویس های برنزی اضافه کردین!
صبحی هم زنگ زده بودم همین تهران که گفتن تا 12 گیگ سرعت اسمیه بعدش کمتر میشه،هر کدومشون یه چیزی میگن معلوم نیست چه خبره!
شتر در خواب بیند پنبه دانه.....
واقعا به اینجا میخوره! نه؟! :n08:
برای من کلا دییروز اینترنت قطع بود کل شهر اینجوری بود فقط اینترنت خونه خالم کار میکرد :n02:
الان هم برای من سرعت بسیار بسیار پایین هست سرعت دانلود من باید 64 باشه الان هست 20 -25
اسیاتک سرعت 256 طلایی با 18 گیگ سرعت دانلود بالا
الان در حال حاضر از 20 کیلوبایت بر ثانیه بالاتر نمیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که قبلا گفته بودم، اگر قانون مصرف منصفانه بزارن نه زنگ میزنن نه چیز دیگه ای، اینطوری میشه که الان شده و صبح آدم پا میشه میبینه روی سیستم محدودیت رو اعمال کردن و سرعت ترکیده !
======================
الان قیمت های سرویس های نامحدود آسیاتک شده مثل isp های خصوصی دیگه. یعنی اینکه به صرفه نیست !
======================
کلا هر کسی این چند ماه 2 مگ نامحدود نقره ای رو نگرفت، از دستش رفت ! ، چون هم اینکه قیمت ش مفت بود نسبت به isp های دیگه، هم اینکه کلی میشد دانلود کرد. من 2 ماهی که 2 مگ نامحدود نقره ای داشتم حدود 550 گیگ دانلود کردم :n09: ، ولی الان با این قیمت ها و قانون مصرف منصفانه دیگه ارزش نداره و تمدید نمی کنم.
======================
پیش به سوی isp جدید . . .
مشهدم دیشب داغون بود ، اصلا هیچی باز نمیشه ، مصرف منصفانه هم نیست چون من اصلا این ماه نبودم و مصرفی نداشتم.
سرعت دانلودم شده بود ۲ کیلو
من الان سرویسم اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود طلايي ( با 8 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 20 گيگ) هستش کسی میدونه تبادل حداقل 20 گيگ یعنی چی؟ الان سرعتم از 20 بالاتر نمیره جریان چیه؟اصلا چرا قیمت ها یهو رفت بالا؟:n28:
اگه اینی که این دفه گفتن درست باشه که خیلی خوبه ! اما .... زهی خیال باطل :|نقل قول:
یا اینکه ممکنه سیستم جدید دارن پیاده میکنن تا پیچاشو خوب سفت کنن ! احیانا تا همون هفته موعود !! درست میشه وضعیت :n09:
سلام دوستان
دیگه از این شرکت سرویس گرفتن , فایده نداره . در عرض یکسال چند بار یا سرعت ها رو کم کردند یا قانون های خودشون رو عوض کردند بدون اینکه حتی اطلاع رسانی قبلی داشته باشند . حداقل باید این تغییرات را برای کسانی که مشتری جدید هستند , اعمال می کرند . نه کسانی که فعلا عضو این شرکت هستند و به خاطر سرویس فعلی , کلی پول دادند .
الان طوری شده که اکثر شرکت ها بعد از طی چند سال به مسیری می روند که در نهایت برای سودآوری بیشتر و عدم توجه به مشترکان هستند . نمی دانند که ما بودیم که اونها رو به اینجا رسوندیم . انشاالله خودشون بعدا متوجه خواهند شد.
مطمئن باش اینی که پشتیبانی الان گفت عمرا اجرا بشه طرف وقتی داشت این حرف هارو میگفت خندم گرفته بود گفتم بهشون چقدر شما ادم های خوبی هستین:n08:نقل قول:
اگه قانون مصرف منصفانه باشه تا 12 گیگ راست میگن سرعت بالایه ولی بعد از اون باید با اینترنت دیال اپ سر کنی که اگه بخوایم تو ماه فقط 12 گیگ مصرف کنیم فکر کنم دیال اپ بهتر باشه.
طبق گفته دوستان باید به فکر یه isp جدید بود اگه وضع آسیاتک همینجوری بمونه اصلا نمیصرفه
در انتظار یه isp نوظهور برای اینکه یک ماه حداقل استرس از طرف نت نداشته باشیم.
واقعا باید تاسف خورد به حال اینترنت این کشور.
سلام دوستان
از 2 مگ نامحدود فعلی :n02: به چه سرویس هایی میشه تغییر سرویس داد ؟ مثلا به سرویس های حجمی هم میشه تبدیل کردش ؟
سرعت شما الان چنده با 2 مگ؟نقل قول:
خودم 512 نامحدود دارم. زنگ زدم گفتن فقط می تونی توی نامحدودا تغییر سرویس داشته باشی
زنگ زدم بهشون گفت چون تلفن بی سیم دارید اینجوریه تلفن بیسیم رو قطع کنید درست میشه . ولی با قطع تلفن هم درست نشد دوباره زنگ زدم گفت باید خط شمارو بررسی کینم .:n02:
مگه میشه 3 روز پیش همه چیز تقریبا خوب بود.
همش کاهش سرعت بابا یه دفعه نامحدود ها رو بردارید خودتون رو راحت کنید .
512 که سرعت 60 بود حالا شده 20 اخه این چه وضعشه
چند روز دیگه اینترنت میشه سرعت دایال اپ
زنگ زدم آسیاتر گفتم قضیه این تعرفه ها چیه که نوشتین تبادل حداقل
گفت مثلا شما سرویس میخری زده 12 گیگ سرعتت هم 512 هست تا 12 گیگ با سرعت 64 دان میکنی بعد از 12 گیگ شرکت هیچ تضمینی واسه سرعت شما نداره.
گفتم خب تکلیف ما که اعتماد کردیم به شما 1 ساله گرفتیم و این قوانین نبود چیه؟
گفت فردا زنگ بزنید آوای مشتری صحبت کنید.
این کاهش سرعت هم مال همینه
اینا هم امروز دارن این قانون مزخرف و تست میکنن تا اینجا که سربلند از این قانون در اومدن
عجب غلطی کردم 1 ساله بستما 172 روز دیگه از سرویسم مونده:n28:
تازه میگفت ما این 6 ماهی که از سرویستون مونده رو یه جا حجم میدیم یعنی 72 گیگ.
"حداقل تبادل" به این معنیه که تا اون حجم سرعت اسمیه بعدش مییاد پاینتر. برای نقره ای و طلایی هم حجم هدیه درنظرگرفتن هم حداقل تبادل و برای برنزی فقط حداقل تبادل . پس قضیه گیگ هدیه با حداقل تبادل فرق داره .
یعنی شما تا 8 گیگ سرعت بالاتر از 256 داری بعد تا 8-20 یعنی 12 گیگ هم سرعتت 256 هست بعدش سرعتت میاد پایینتر مثلا در حد 128- 64نقل قول: