راستش بهتره بری سایت ایرانسل اونجا درین مورد کامل ترین اطلاعات را میگیری.ساعتی هم نیست !نقل قول:
آقا باور کن همه همون 2225 را بلدن به نظرم برو سایت خود ایراسل دستی تنظیماشا ببین.نقل قول:
راستش بهتره بری سایت ایرانسل اونجا درین مورد کامل ترین اطلاعات را میگیری.ساعتی هم نیست !نقل قول:
آقا باور کن همه همون 2225 را بلدن به نظرم برو سایت خود ایراسل دستی تنظیماشا ببین.نقل قول:
والا آخه تو شرایطی که ما همچین مشکلی با TCI نداریم چطوری کمک کنیم:21:نقل قول:
شماره مسیج سنتر هارو یه تغییری بده هم طرف TCI هم طرف خودت:5:
واسه دایمی ها :نقل قول:
#5*3*130* MMS
#6*3*130* GPRS
و واسه اعتباریها :
#5*3*140*MMS
#6*3*140* GPRS
عزیز واسه پاسخ به این سوالت میتونی مراجعه کنی به سایت خوده ایرانسل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مهدي جان يه كم صبر كني ز قوره چي ... برا تو هم يا وحيد جان هم تا فردا پس فردا فعال مي شه ،نقل قول:
چون دارن به مرور و به ترتيب كه نه تو همين مايه ها فعال مي كنن . برا سارا خانم هم يه روز قبل تر از من فعال شد
براي سهيل هم انگار امروز ظهر فعال شده برا شماها هم فردا پس فردا :46:
ممنونم وحيد جان ، ولي اين خبر تا چقدر ممكنه عملي بشه اصلا باور كردني هست ؟ من كه چشمم آب نمي خورهنقل قول:
چه جوري راضي شدن اين كارو بكنن ، دلشون برا ملت سوخته يا .............:13:
N73 اي كه الان بايد با گارانتيه اصلي 380 -420 باشه شايدم كمتر چرا بايد 620-650 با گارانتيه اصلي چپونده شود
به مردم . اين قانون يعني چي ؟ پس بايد از هفته بعد همه گوشي ها به قيمت بدون گارانتي برسن حتي گوشياي
گارانتي معتبر ! درست مي گم يا نه ؟ اگه اينجوري باشه كه به همسايه بغليمون كه هر ماه از دبي جنس مياره
مي گم برام يه گوشي بياره از اينجا هم ارزونتر تموم مي شه . پس من بعيد مي دونم يا با شرايط خفن تر برخورد مي كنند
دوست عزيز گفتم اونايي كه تهرانن شما كه ظاهرآ تبريز هستينقل قول:
نه دلشون که نسوخته ! اما چون با افزایش تعرفه قاچاق زیاد شد و خرید دسنگاه رجیستر هم خیلی گرونه برای همین طی چند روز آینده تعرفه از 60 % به حدود 15-20 % میرسه !!! به نظر من فعلا وایسا عجله نکن.:46:نقل قول:
نه دیگه !! شما اگه بری توی تنظیمات می تونی اسمتا هرچی بخوای بذاری ! بعدشم میتونی هر رومی که دلت خواست بزنی مثلا ایران ! به نظر من برنامه توپیه اگه رایج شه عالی میشه .نقل قول:
آره میشهنقل قول:
اما موقع دیدن جزئیات طرف مقابل و add کردنش، شمارشو میبینی :31: