سلامنقل قول:
قانون داره برا محدود شدن یا مشخص نیست کی محدود میکنن؟
Printable View
سلامنقل قول:
قانون داره برا محدود شدن یا مشخص نیست کی محدود میکنن؟
منتظر پاسخ هستمنقل قول:
شاتل لند بود دیگه میشد دانلود رایگان انجام بدینقل قول:
Sent from my LT26w using Tapatalk
سلام دوستان
art5سرعتش چقدره؟
حداکثر دانلود بدون محدودیت چطور؟
منم سوالی شبیه همین دارم. art 5 چه میزان میشه در ماه دانلود کرد؟نقل قول:
آیا شاتل لند شامل سرویس هاب نامحدود شاتل هم میشه و در این صورت سرعت رو کم نمی کنن؟
من ماه پیش art 5 داشتم!میانگین سرعت دانلود 290-320 هستش!و روزی 3-5 GB هم دانلود داشتم مشکلی نداشت!برای سرور شاتل لند هم زنگ زدم از شرکت پرسیدم گفتند سرعت رو میارن پایین و در سروریس های art فقط میزان تبادل اطلاعت مهمه و این طرح رو شامل نمیشه!ولی یکی از دوستان در همین تاپیک گفتند دانلود کردند و مشکلی نداشته منم رو حساب حرف ایشون از شاتل لند دانلود کردم و بعداز 1هفته سرعت 15KB رسید و مجبور شدم طرح رو عوض کنم!
ممنون از راهنمایی شمانقل قول:
پس با art 5 میشه بین 100 تا 150 گیگ در ماه دانلود کرد. و موقعی که شاتل لند باشه باید تغییر سرویس داد. من چون شاتل نداشتم می خواستم بپرسم میشه در شاتل به صورت آنلاین تغییر سرویس داد؟
بله دقیقا!واسه استفاده معمولی همیشه art رو میگیرم و هر وقت که شاتل لند رایگان میشه سرویس حجمی رو میگیرم!به صورت آنلاین هم قابل تغییر هست و هزینه تغییر سرویس روی فاکتور ماه بعد اضافه میشهنقل قول:
سلام دوستان قیمت سرویس ECO128-NFG که 13900 نهایت چقد در میاد با مالیات . بعد روی چند میبندن سرعت ؟
سلام.
جمع آوری و رانژه ی خط چقدر طول میکشه؟
من الان های وب دارم میخوام شاتل بگیرم. گفتم جمع آوری کنه، میگه حدود دو هفته اینترنت نداری. درسته؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk