حتی برا xbox one و ps4 هم نداده. فقط 360 و ps3.خارج هم خیلیا از این موضوع ناراحتن و حتی اونایی که 360 و ps3 دارن هم میگن ea فقط بخاطر پول این بازیو بیرون میده و قیمتش براشون قابل قبول نیست.بعد عمری ایران رفت جام جهانیا.نقل قول:
Printable View
حتی برا xbox one و ps4 هم نداده. فقط 360 و ps3.خارج هم خیلیا از این موضوع ناراحتن و حتی اونایی که 360 و ps3 دارن هم میگن ea فقط بخاطر پول این بازیو بیرون میده و قیمتش براشون قابل قبول نیست.بعد عمری ایران رفت جام جهانیا.نقل قول:
سلام
دوستان نمیشه هم نقل و انتقالات اپدیت باشه هم تیمهای ایران و ... رو داشت باشیم ؟
چرا دیگه دیتابیس 4 رو باید فعال کنینقل قول:
منتهی دیتابیس 4 الان توی پچ 1.7.1 اپدیت نیست و واسه اپدیت باید دیتابیس 2 فعال کنی که نمیشه همزمان همه رو با هم داشت
از وقتی فیفا میزنم هیچ باگی ندیدم حالا دوستان نمیدونم مشکل از چیشونه .. والا ما که ندیدیم !نقل قول:
آقا سلام،من کرک 5 و آپدیت رو از همینجا دان کردم همه پچ هارم از مودینگ وی گرفتم،کدوما رو اول بریزم کدومو اصن نریزم؟؟میخوام کریر شروع کنم نمیخوام کرش کنه وسطش :n13:
لباس جدید تیم ملی در فیفا 14 :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همچین باگ هایی که مربوط به گرافیک باشه ندیدم.:n27:نقل قول:
این مسی بود ؟ :n04:نقل قول:
بیشتر شبیه پینر پیتزا بود :n08:
راجع به باگ هم بگم که باگ زیاده ولی ممکنه ندیده باشیم ولی دلیل نمیشه که وجود نداشته باشه . یه اختلال محاسباتی توی بازی پیش بیاد میشه باگ .
منم 400 دست بازی کردم یکی پیش اومدنقل قول:
البته بگم تو موقع شادی کردن بازیکن ها کلی باگ داره فیفا و اکثرا بازیکنا دست و پاشون تو همدیگس :دی