البته locadia بازیکن جوان و طلایی من هست ولی بهش بازی نمیرسه این قدر اوضاع مهاجما خرابه
Printable View
البته locadia بازیکن جوان و طلایی من هست ولی بهش بازی نمیرسه این قدر اوضاع مهاجما خرابه
نمیدونم بکو دفاعات کیا هستندنقل قول:
آربلوآ راموس په په مارسلونقل قول:
سلام دوستان
من ی مشکلی با فیفا دارم اونم اینه ک خیلی بازی تیک داره.......بعضی مواقع خیلی روونه ولی خیلی از مواقع تیک داره.....میشه کمکم کنید.........
و همچنین بازیم خیلی کرش میکنه......یعنی بعد یک یا دو تا بازی ک انجام میدم وسط بازی سوم میپره بیرون ( خیلی از اوقات نه همیشه)
مشخصات سیستم من هم اینه:
processor: pentium (R) Dual-Core CPU E5300 @2.60GHz 1.60 GHz
Ram:2GIG
Graphic: 1GIG
System Type:32BIT
بازیکن زیر 70 مهاج میخوای . benzia رو از لیون فرانسه بخر . قیمتش هم خوبه . این من دیدم تا 90 هم میره اورالش . خودم واسه سانتاندر اینو خریدم و همیشه اقای گل بود . سبک بازیش خیلی شبیه مسیه و خدای ضربه ازاد هم میشه تو کل فیفا . چون curve اش به 98 دیدم برسه و کلا هر ضربه ازادی رو با این گل میشه . ولی اگه هافبک تهاجمی خواستی Adryan رو بخر . این بابا خودم دیدم تا 94 هم میره . اورالش به کنار بازیکنیه که توی تمام بازیکنهای جوون نظیر نداره . یادمه اورالش به 86 که رسیده بود چون هم اقای گل بود هم اقای پاس توی لالیگا به مدت دو سیزن به خاطر همین من سیتی به قیمت مسی بهم پیشنهاد داد یعنی بالای 100 میلیون دلار که من فروختمش و با پولش چی گرفتم ؟ الشعراوی ، اریکسون ، لاملا ، ویلهنا . یه بازیکن در عوض 4 بازیکن :n19:یه چیزی هم بگم راجع به لاملا که از نیمار واسه من بهتر جواب میده . اینقدر بازیکن خوبیه . من هر بار معمولا کریر بزنم چندتا بازیکن رو حتما همون اول میخرم اگه پول داشته باشم . بنزیا ، ادریان ، لاملا ، تراستجن .نقل قول:
پرسینگ رو ببر بالا شاید بهتر شه این تنها چیزی هست که به ذهنم میرسه:n02:نقل قول:
باز سیو من کرش شد رفت بیرون کسی راهی بلد نیست بعد یک مدت اینجوری میشه از کریر میره بیرون دیگه حتی یک روز هم جلو نمیره
موقعی که میخوای تو کریر بازی رو play کنی میاد بیرون ؟نقل قول:
آقا این دریبل ها چرا اینطوریه؟
یه بار یه دکمه رو میزنی یه دریبل میزنه
بعد دوباره همون دکمه رو میزنی یه دریبل دیگه میزنه!:n13:
بعد از دو یا سه فصل موقعی که میزنی بره روز بعد میره بیروننقل قول: