اره فلش مود منظورش همونه. تیک usb debugging رو هم زدم. ولي نشد.نقل قول:
حالا از اين يكي لينكي كه دادي ميخوام امتحان كنم ولي لينك دانلود ابزار فلش خرابه. همون قسمت الف. لينك ديگه اي نداري ازش ؟
Printable View
اره فلش مود منظورش همونه. تیک usb debugging رو هم زدم. ولي نشد.نقل قول:
حالا از اين يكي لينكي كه دادي ميخوام امتحان كنم ولي لينك دانلود ابزار فلش خرابه. همون قسمت الف. لينك ديگه اي نداري ازش ؟
سلام xtreme forces اره از همون روش برو چون من هم خودم از همون روش باز کردم و بیشتر دربارش میدونم و برنامه ی فلشر هم من چند تا لینک دارم اما الان که نگاه کردم همشون خراب شدن تو وبلاگ خیلی برنامه ی فلشر هست چند ورژنش هم هست از بچه ها وبلاگ درخواست کن سریع برات اپلود میکنن و لینکشو بهت میدن
باز کردنش خیلی راحته فقط اموزش رو با دقت بخون و مرحله به مرحله پیش برو.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ويژگيهاي عمومي رام : ترفند برای عملکرد فوق العاده
حذف FPS CAPS Apps2SD بومی Froyo u
يوtیوب،با HQیا بدون HQ گسترش ویژگی 2 ZOMM GSM/3G/HSPA/Data/SMS
کلید قطع صدا در حین تماس
بدون خطا در راه اندازی مجدد! (کارت حافظه را با اطمینان خارج کنید)
کنترل هدست سیمی جهت (تماس ، پاسخ / پایان اجرای / موسیقی مکث...)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت این رام بیشتر شده است
ماژول های : App2sd / Dalvik2sd با 2.1 app2sd (ذخیره سازی بروی پارتیشن ext2/3/4 سازگار است و اگر پارتیشن از پیش موجود باشد تشخیص داده شده و نصب میشود )
App2sd بومی Gingerbread
(ذخیره سازی روی پارتیشن fat)
محیط بازیابی ClockworkMod v5.0.2.3 در کرنل و گزینه ای را برای راه اندازی مجدد سیستم به بازیابی
Undervolting ماژولار و انجام اورکلاک در منو تنظیمات CM (به طور پیش فرض هیچ کدام فعال نیست)
اضافه شدن کارایی منو تنظیمات CM برای سرعت کش خوانده شده کارت حافظه تنظیمات اضافی منو نمایش CM برای روشنایی اولترا
پیمایش 2D روان در منوها
لمس دوگانه جعلی در هسته Mddi برای رفع تاخیر در هسته
وایرلس هـات اسپات اصلی
انتقال اینترنت به کامپیوتر توسط یواس بی اصلی
بسیاری از اجزا از منابع اصلی ساخته شده است بر اساس سیانوژن CM7
افزایش بیت ریت تصویر افزایش حد اکثر صدا بدون افت کیفیت .
سازکاری با هر سه کرنل
قریم اختصاصی
ساعت honycomb
قابلیت انتخاب در هنگام نصب برنامه(مموری و حاقظه گوشی)
نصب برنامه های کاربردی زیاد بدون افت فضای خالی رم power max برای بهینه سازی مصرف باتری... لانچر جدید openhome (محبوبترین لانچر آندروید) اسکریپت های اضافی برای افزایش عملکرد
کاهش مصرف باتری
هك bravia و xload
نكته : اين رام قابليت نصب روي هر سه كرنل nAa 6-8 , alfs و stock (اصلي) را داراست.
ترجيحا روي هسته اصلي و از طريق ايكس ريكاوري نصب شود.
لينك دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرفته شده از وبلاگ اقا عادل منصوری به این ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک کلی رام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
از flash tools هيچ استفاده اي نكردم اصلا.نقل قول:
درست شد RUNNING S1_EROM VER "r8A029 شد.
حالا چه رامي بريزم؟ كرنلش چي؟ اموزشش رو هم ميگي؟ قبل اين فقط رام ميريختم تو مموري و با xrecovery نصب ميكردم . الان چي؟ :40:
واقعا بهت تبریک میگم xtreme forces و امتحان کن ببین سیم کارتت فعاله؟
در ضمن با روش قدیمی بازش کردی؟ حالا هر رامی که دوست داری برو از تو وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین الان میفهمی که چه گوشی دست گرفتی سرعتش چندین برابر قبل میشه اصلا باورت نمیکنه این همون گوشیه قبلیه یکم صبر کنی اقا نریمان نسخه ی نهایی رام خودش رو بروزرسانی میکنه البته رام های خیلی خوبی تو وبلاگ هست مثل اخرین ورژن رام اقا نریمان رام اقا سینا و رام اقا اسماعیل قنبری که همشون تو وبلاگ هست نحوه ی نصبشون هم نوشته اون کرنلی رو که هر رام لازم داره دانلود کن سپس به پوشه ی firmwares برنامه ی فلش تولز بریز و در حالی که گوشی رو خاموش کردی و دکمه ی بک رو گرفتی کرنل رو روی گوشیت فلش کنت البته قبلش رام رو تو گوشیت بریز و سپس اونو تو محیط cwm نصب کن البته نصف بیشتر رام ها تو محیط cwm نصب میشن تو گوشی های بوت لودر باز همشون تو محیط cwm نصب میشن اموزش نصب رام تو صفحه ی هر رام نوشته خیلی راحته.
موفق باشی
سلام ممنون.نقل قول:
اره سيم كارت كار ميكنه. با روش قديمي باز كردم.
فقط الان نميدونم با چي شروع كنم:31:
يكي از رام ها رو با كرنل مورد نظرش ميگيرم و امتحان ميكنم:11:
خیلی خوشحالم که تنوستی بازش کنی:31:
فقط یادت باشه رام های جدید رو که همه چیز از جمله موتور براویا و ایکس لود دارن و فضای خالی زیادی تو رم وجود داره بگیری
من تا حالا تعریف رام x88 droid اقا نریمان رو که تو وبلاگ ایکس 8 هست خیلی شنیدم در ضمن در رابطه با فلش تولز در پست معرفی رام ginger zaraki از بچه ها خواستم که برام اپلود کنن اگه اپلود کردن سریع دانلودش کن.
فلش تولز رو دارم.
شما خودت چه رامي پيشنهاد ميدي ؟ خودم فكر كردم Primehd خوب باشه. ولي شما هم يكي بگو :دي
بالاخره 2 تا پيرهن بيشتر پاره كردي شما :31:
سلام xtreme forces به نظر من رام x88 droid v1.1 نصب کن چون رام خیلی خوبیه در ضمنPrimehd رام خوبیه ولی فکر نکنم به پای رام اقا نریمان یعنی x88 droid v1.1 نمیرسه اینم لینک رام با اموزش نصبش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما نصبش کن رام فوق العاده ای هست.
سلام.
عادل جان ديشب prime hd رو گرفتم و نصب كردم. البته x88 droid v1.1 اقا نريمان رو هم ميگيرم بعدا.
خيلي عالي شده. تو منو ها فوق العادست. لايو والپيپر cosmic flow رو تو رام هاي قبلي نتونستم نصب كنم ولي اينجا اومد.
در كل خيلي بهتر شده.
:40: