خب
چون انتظاری که من ازگوشی هوشمند دارم چی هست؟
برنامه های متنوع رو بدون دردسر اجرا کنه
بازی های گرافیکی رو بی دردسر و بدون لگ اجرا کنه
صفحه نمایش با کیفیت داشته باشه
سرعت گوشی در اجرای برنامه های همزمان خوب باشه و کند نشه
باتری گوشی خوب باشه و زود شارژ خالی نکنه
خب
در مورد برنامه ها که جی 610 چیزی برای کم گذاشتن نداره
تمام برنامه های سنگین رو به راحتی اجرا میکنه و هم به.صورت همزمان اجرا میشه و هیچ کندی نداره
چیزی که شخصا در اس چهار تست کردم و هنگام اجرای چندین نرم افزار ارور فورس کلوز میداده
گوشی من با یه گیگ رم همیشه 300 الی 400 مگ فضای خالی داره
اما گوشی سامسونگ اس چهار با وجود دو گیگ رم بعد از چهارماه استفاده فضای خالی رمش حتی گاها زیر صد مگ میرسه
و این باعث میشه عملکرد گوشی کند بشه
و میدونید که یکی از اشکال های اساسی سامسونگ که گریبانگیرش هست سنگین بودن سیستم عاملش هست که فقط نوت سه با وجود سه گیگ رم ارور کمبود رم نمیده و گوشی ش سنگین نمیشه
اس سه رو که اصلا صحبتش هم نکن
حتی به اسکایپ و وایبر رو به صورت همزمان نمیتونه اجرا کنه
و اما بازی های اچ دی
شما یه بازی اچ دی بیار که روی گوشی اس چهار سامسونگ نصب بشه ولی روی گوشی من نصب نشه؟؟
الان رو گوشی من بازی های asphalt 8 و nfs most wanted و modern compat 4 و real racing 3 و بتلفیلد و ..... نصب هست و همه به راحتی و بدون هیچ لگی اجرا میشه
و فکر کنم بدونید که بازی های گرافیکی سنگین وقتی میاد روی g610 تست میشه نه روی p6
کلیپ های فول اچ دی که به راحتی پخش میشه
مم برات یه مثال از کارایی همزمان گوشی م میگم
من با اسکایپ مکالمه تصویری دارم و همزمان وایبر و تانگو با هم مکالمه صوتی دارم که این باعث میشه یه مکالمه گروهی پیش بیاد بدون اینکه تماس ها قطع بشه همزمان با سه برنامه مکالمه دارم و صدای هر سه برای من میاد و صدای هر سه برای هم پخش میشه یعنی هر سه دوستام میتونن با هم صحبت کنند
در این بین من با نرم افزار es file explorer در حال کپی کردن فایلی یه گیگی از طریق لن از توی هارد کامپیوترم هستم
و واتس اپ هم در حال ارسال کلیپ یا پیام در گروه هام هستم
موزیک هم در پس زمینه پخش میشه
بازار هم برای خودش داره برنامه به روز رسانی میکنه
و این باعث نمیشه که ذره ای گوشی م کند بشه
اما اس چهار شخصا وقتی بازی nfs most wanted رو نصب کردم اجرا میشد ولی وقتی وارد بازی میشدی فقط ماشینت رو نشون میداد و بقیه جاها سیاه بود
بماند که مدرن کمبات چهار رو روش نصب کردم ارور فورس کلوز میداد و از بازی خارج میشد
باتری گوشی من عالیه و با استفاده های خیلی زیاد روزی یکبار فقط شارژ نیاز داره
اما اس چهار و باتری ش رسما کاربران رو کلافه کرده
داغ کردن گوشی هم هستش که یکی از نکات منفی ش هست
ببین دوست عزیز همه این گوشی هایی که مثال زدی در کاغذ و در سخت افزار در حد بالا هستند
ولی من کاربر در واقعیت و عمل باید گوشی پا به پام بیاد
دوستای من هرکدوم سامسونگ گرفتند بعد از چهار ماه استفاده به شکر خوردن افتادن و به شدت از سامسونگ ناامید شدند
در کاغذ امتیاز های بالا چه فایده ای داره وقتی در عمل نتونه انتظارات کاربر رو براورده کنه؟
من برات اسکرین شات هایی از گوشی م میذارم دوست عزیز
فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk