درود.
دوستان چون از سرور های دیگه ی خارجی همین اشتراک تست میگذارند ، من از ایرانش رو قرار میدم؛ امروز هم وضعیت خوب هست :) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود.
دوستان چون از سرور های دیگه ی خارجی همین اشتراک تست میگذارند ، من از ایرانش رو قرار میدم؛ امروز هم وضعیت خوب هست :) :
بچه ها به این تست نگاه کنید پینگش رو میگم .... داغونه داغون شده پینگم فقط امروز اینجوری شده ولی روزهای قبل همیشه رو 73 بود کسی میدونه چرا؟
دوست عزیز چه ربطی داره اخه با چی دانلودنقل قول:
چرا مثلا IDM میاد سرعت رو 100 تا بیشتر نشون میده یا چی؟
به غیر اینه که دانلود منیجر ها همشون برای دانلود به جای 1 کانکشن با سرور چند تا دیگه هم اضافه میکنن تا سرعت دانلود به حد واقعی خودش برسه؟
اینم سرعت دانلود من (البته تا 350 هم دانلود دارم ولی اگه 350 بذارم میگید دروغه ولی همینو ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ با 4.2.2.4 هم میگیری داغونه و توی باز کردن صفحات هم مشکل داری ؟نقل قول:
داخل خود تاپیک آسیاتک بگو و ببین کس دیگه ای هم همین مشکل رو داره ؟
چون الان وضع سرویست خیلی خراب هست ، اگر موقتی نبود و پایدار بود ؛ یه زنگ بزن به خود پشتیبانی آسیاتک تا مشکلت رو حل کنند.
چند روز هست که زیر ساخت معلوم نیس داره چه دسته گلی میکارهنقل قول:
برای همین دیس کانکتی ها و پینگهای فضایی خیلی زیاد شدن
خدا اون روزی رو که اون دسته گل رشد کنه رو به خیر کنه!!!!:دی
ممنون از هر دوتاتون که جواب دادین
آره پینگم با 4.2.2.4 بازم داغونه . زمان گرفتم حدود 8 دقیقه و 36 ثانیه منتظرم موندم تا این تست تموم بشه . این انجمن هم به زور باز میشه کامل هم لود نمیشه
ویندوزم رو هم همین الآن عوض می کنم ببینم چطور میشه
بازم ممنون
نقل قول:
ربطش اینه که ما راجب اینترنت حرف میزنیم نه برنامه
هیچ کجای دنیا که به شما سرویس می فروشند حق ندارند شما را مجبور کنند که برای استفاده از سرویسشان از برنامه....خاصی استفاده کنید
ما مرورگر را قبول داریم چون همون مرورگر برای استفاده و صفحه باز کردن استفاده می شود
اینترنت شما ملاکش همان مرورگر و سرعت صفحه باز کردن میباشد ما انرا بسیار دقیق چک میکنیم :sq_19:
isp های مختلف میتوانند سرعتها را تغییر بدهند مثلا تک کانکشن شما را به 30 کیلو کاهش بدهند اما اگر اینترنت شما بالفرض روی 2 مگا بیت هست و با برنامه ای مانند IDM استفاده نمایید :
8 کانکشن ضربدر تک کانکشن 20 کیلو = 240 کیلو باید بگیرید
شاید شما الان مشکلی نداشته باشید برای isp تان ولی باید کل شرکتها و درد خیلی ها را هم دید ما باید مشکل حل کنیم نه اینکه مشکل تر کنیم
اینترنتی که شما میگیرید باید به اسمی پهنای باند گذاشته شما روی تک کانکشن و مرورگر جواب بدهد نه برنامه
شما الان مشکل ندارید و راحت دارید جواب میدهید :sq_15: زمانی که به مشکل خیلی از دوستان و هم وطنانتان برخورید و عذر میخواهم کمرتان شکست ان وقت درد مردم رو تجربه می کنید :sq_21:
امیدوارم مشکلی براتون پیش نیاد اما اگر امد میدونم بر میگردید و حرفها باز میخونید :sq_18:
نقل قول:
نه عزیز ، اصلا به خاطر ویندوز نیست که بخوای عوضش کنی.
چیزی که واضحه، اینه که مشکل از سمت نت هست ؛ شما یه زنگ بزن پشتیبانی و ببین مشکل از کجا هست.
زیر ساخت این بازی ها رو گاهی در میاره که خب بعد از مدت کوتاهی خوب میشه :دی
ممنون حتما زنگ میزنم پشتیبانی .
نقل قول:
خواهش میکنم عزیز ، پاسخشون رو همینجا هم بگو تا بقیه هم مطلع بشند.
هر چند طبق روالی که هست توی این مدت ، اگر مشکل کلی و از سمت خودشون باشه ، درست میشه فورا.