یعنی چه این دیگه چه مزخرفیه ؟ چرا آخه این پنل باز نمیشه ؟ واقعا چرا ما اینقدر بدبختیم آخه چرا چرا چرا ؟! من نمیدونم چه طوریه اصلا مگه میشه مم*کت اینقدر بی در و پیکر ای خدااااااااااا !
Printable View
یعنی چه این دیگه چه مزخرفیه ؟ چرا آخه این پنل باز نمیشه ؟ واقعا چرا ما اینقدر بدبختیم آخه چرا چرا چرا ؟! من نمیدونم چه طوریه اصلا مگه میشه مم*کت اینقدر بی در و پیکر ای خدااااااااااا !
من نمیدونم حالا چه اصراریه از پلوتون استفاده بشه ؟!
غیر از اینه که راه دزدی رو باز گذاشته واسه مخابرات که از این راه هم سودش رو بیشتر کنه ؟ اصلا این برنامه فقط برای دزدی طراحی شده اگر نه یه باگ به این تابلویی چیزی نیست که نشه تو 6 ماه رفعش کرد ! فقط این وسط دیدن خیلی تابلو داره شارژ بچه ها رو کم میکنه و همه فهمیدن برداشتن به جای رفع مشکل اعلام لحظه ریز مصرف رو مختل کردن تا صورت مسئله رو پاک کرده باشن به جای رفع عیب !
نقل قول:
منم که از اولش همینو دارم میگم این پنل فقط واسه دزدیه
سلام خدمت دوستان گرامی
من از مشترکان اینترنت پر سرعت مخابرات اصفهان هستم
یک مشکلی در مورد این اینترنت داشتم با یوزر گرامی adsltce در میان گذاشتم و ایشان هم با متانت آن را حل کردند
یک خواهش هم از بعضی از دوستان دارم اونم اینه که دیگه زیادی هم بدیای به حق و ناحق این سرویسو نگن. انصافم خوب چیزیه.
من هم با بعضی موارد که دوستان مطرح میکنن موافقم مثل اینکه چرا اینترنت رایگان شبانه رو حذف کردن چرا محدودیت حجمی
وجود داره و ... اما ادبیاتم با طرز نوشتار بعضی از دوستان متفاوته.
چرا بعضیا به کسایی که حیطه کاریشون یه چیز دیگس میتوپن؟ مثلا همین adsltce مسئولیتش محدود به نرم افزاری به نام پلوتون و
مسائل مربوط به اونه، فقط هم تا همین حد از ماجرا ها خبر داره.
دیگه طولانی ترش نکنم.
غرض تنها ذکر تشکر رسمی از جناب adsltce بود و گلایه از بعضی دوستان
البته من این رو ضعف پنل میدونم که لحظه به لحظه نمیتونه ترافیک رو نشون بده ! بالا پایین میکنه !
کلا پنل راحتیم نیست ! کارکردن باش حات تهوع میاره ...
من که کلا قید پنل رو زدم ...
با احتساب فعلیم 500مگی واسم مونده ! ببینم در آینده چه میشود ...
درود.
اول از همه لطفا دروغ نگیم و مشکلات رو به گردن باند بازی !!!!!!! و استکبار جهانی نندازیم.
وایی خدا دارم میمیرم از خنده :دی البته باید به حال دری وری های بعضیا و وضعیت دوستای گلم گریه کرد.
ولی خو این تیکه خیلی باحال بود:
:31:نقل قول:
البته چند سال پیش یک ضبط صوت 2 بانده داشتم . :دی
--------------------------------------------------
من همون موقع که گفتم چطوره همه اینجا میگند داره دزدی میشه؛ حتی پنل بالا نمیاد و این دوستمون میگه همه چیز آرومه! :18: روسونری گفت خب وقتی مشکل داره چی بگیم :دی با نت ایرانسل که دادم به کامپیوتر رفتم و دیدم صفحه اش لود نمیشه :دی و بعد رفتم 60صفحه آخر این تاپیک رو خوندم و بعدشم 25 صفحه از پرشین تولز رو خوندم؛ تنها دلیلی که میتونم بیارم واسه انتخاب این پنل توسط مخابرات، با توجه به سیاست و هدفشون:
دزدی
نقل قول:
خسته نباشی جایزه نوبل ارزونی این فکر شما:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27: :27::27:
با سلام:
متاسفانه در این فروم صحبتها و نظراتی ارسال می شه که عمدتا غیر کارشناسی و غیر حرفه ای و غرض ورزانه است.
دوست عزیزی که نرم افزار IBSng را بهترین نرم افزار می دونند و قصد خراب کردن و بی کیفیت جلوه دادن پلوتون را دارند را بنده بعنوان یکی از طراحان این نرم افزار و بعنوان یکی از مدیران فنی با تجریه کار در پروژه های بزرگ ملی دعوت می کنم با هزینه شرکت پرورش داده ها تا تشریف بیارند و نظراتشون را مطرح کنند. امیدوارم این دوستمون اونقدر شهامت داشته باشه که مناظره فنی و قابلیتهای این دو محصول را در این دعوت بشنوه، درک کنه و بیاد مجددا نتایجی که دستگیرش میشه و متوجه اونها میشه رو صادقانه در این فوروم منعکس کنه. همه اینها بشرط این هست که:
- این دوست عزیز تمامی قابلیتها و نقاط ضعف نرم افزار IBSng رو بشناسه
- شرایط کسب و کار مخابرات استان اصفهان رو بدونه
- شناخت کافی به نرم افزار پلوتون داشته باشه
- شرایط پیش از ورود پلوتون به اصفهان را شنیده باشه و درک کرده باشه
- مسلط به مفاهیم معماری نرم افزار باشه
- از همه مهمتر وجدان و شرافت و شخصیت کاری داشته باشه
علاوه بر این امکان کمک گرفتن از دوستان خوب شما در مجموعه مخابرات اصفهان که نظراتی دارند هم هست.
با تشکر از همه شرکت کنندگان در این فروم
پلوتون بخواین نخواین آشغاله.
بیخودی هم سرش بحث نکنید هر فرومی هم بریم میگیم بیخودی تبلیغ نکنید.
وجدان و شرافت:شماها اگه وجدان داشتین نمیومدین نرم افزار دزدی بسازین.
esfahanweb همینجا جوابشو بره اینم مثل adsltce دیگه پیداش نشه.
هر کدومشون کم میاره گنده تر از خودشو میفرسته
آدم های کوچیک توی جاهای کوچیک حرف برای گفتن دارند.نقل قول:
ادبیات شما مشخص کننده شخصیت شماست. تمامی این حرف ها به دلیل جمع شدن سفره ای بوده که برای شما پهن شده بوده.