بازی های انلاین دیگه هم تقریبا همین حدودا هستند
Printable View
بازی های انلاین دیگه هم تقریبا همین حدودا هستند
یعنی به بازی هم ربط داره
من فقط میخوام war بازی کنم (dota)البته کانتر هم هست .همین
شبا ساعت 1 تا 7 هم که دانلود نامحدوده اون موقع اگه خواستم چیزی دان کنم میکنم
به نظرتون
2.5 ترافیک بسه
راستی ماهیانه 19 تومن(512)
قیمتش خوبه یا .......
ندا قیمتش برای این بالا هست که 1 به 4 share میکنه اما داتک 1 به 8 share میکنه. ندا 1 به 4ش از 1 به 4 داتک ارزونتره. اینا رو خود ندا گفت لیست قیمت های داتک رو هم داشت و جلوی من با هم مقایسه کرد. منطقه ما گه تندگویان(شمس آباد) هست فقط داتک و ندا سرویس می دن.نقل قول:
الان ما بعد از 4 ماه تونستیم 256 adsl از داتک بگیریم چون می گفتن خطه ما داره فیبر نوری میشه و نمیشه adsl بدن. حالا هم که 2 روزه که راه افتاده سرعتش افتضاحه. بعضی موقع ها به 7 کیلوبایت هم میرسه. اما شبا همون 30 ثابت می مونه. به نظر شما مشکل از کجاست؟ زنگ بزنم میشه خرشون رو گرفت. آخه ما خیلی پیگیری کردیم حالا اینجوری که به درد نمیخوره!
این نتیجه چه جوری به دست اومده من توش موندم. آخه مگه میشه من دانلود می کنم بعد از ظهر ها می نویسه 10kb حالا این چیه؟ اگه بین 8 نفر هم share بشه باید 30 تاش برای ما باشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ميخوام adsl بگيرم ماه پيش 128 آسياتك داشتم خوب بود ولي ميخوام بقيه رو امتحان كنم
الان از كجا بگيرم كه سرعتش از 14 بيشتر باشه موقع دانلود و ليميت هم نداشته باشه.
در ضمن 256 هم به كاربراي خونگي ميدن؟
من ميخوام يا 64 سپنتا بگيرم كه نامحدود هستش خوبه يا نه؟؟؟؟ ماهي 20 هزار تومن ميارزه تا 128 آسياتك كه به درد نميخوره. يا از صبا 256 محدوديت 5 گيگ رو بگيرم البته صبح تا شب كامپيوتر رو روشن بزارم ولي دانلود نكنه تو برنامه Mirc Chat باشه چيزي دانلود نميكنه كه كه كم بشه فقط كانكت هستش به سرور همين نميدونم چيزي بگيره يا نه ميخوام ببينم جواب ميده؟؟ خوبيه شاتل اينا اينه كه گيگ اضافي ميده ولي صبا بايد اشتراك بگيري دوباره
ببین دوست من، من کلا یه چیزی رو بهت بگم، اونم اینه که سپنتا حرف نداره. من یکساله دارم ازشون سرویس می گیرم، تا حالا به اندازه انگشتای یه دست هم دیسکانکتی نداشتم. یه خرده گرون هست، اما به همون اندازه با کیفیته. از من میپرسی شک نکن برو سپنتا بگیر. من با 128 سرعتم 14 پایین تر نمیاد.کامپیوترم هم صلح تا شب روشنه داره فایل میگیره. همه پورت هاش هم بازه.نقل قول:
ببخشید می شه کمک کنین بگین من در منطقه مخابراتی استقلال از کجا adsl بگیرم خوبه ممنون
بهترین شرکت ارائه دهنده Adsl در مرکز مخابراتی ازادگان کدومه