دوستان ببخشید فقط گفتم فراموش نشه و دیگه اینکه کسی قابلیت های این مدل میدونه شاید نفروختمش؟:21:نقل قول:
Printable View
دوستان ببخشید فقط گفتم فراموش نشه و دیگه اینکه کسی قابلیت های این مدل میدونه شاید نفروختمش؟:21:نقل قول:
نقل قول:کد:http://3d-blu-ray-player-review.toptenreviews.com/
سلام دوستان بهترین پیشنهادبرای خرید سینمای خانگی تا500 تومان چیه؟؟
نه توی ایران وارد نشدهنقل قول:
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
این جزو مدل های اسلیم پاناسونیک هست.یه مدل از این سبک کار توی ایارن بود حدود پارسال،اسم مدلش رو یادم نیست ولی 4 تا بلندگو داشت و قیمتش هم اگه اشتباه نکنم حدودای 1200 بود.نقل قول:
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
سلام.نقل قول:
787 پایونیر گزینه مناسبیه.
سلام دوستان
من میخوام برای مادربزرگم یه گیرنده دیجیتال بگیرم.
دوستان چه مارک و مدلی رو پیشنهاد می کنند که:
1-هنگ نکه
2-خرابی نداشته باشه
3-گیرندگی اش خوب باشه
4-خدمات پس از فروشش خوب باشه
قابلیت پلیر و hdmi هم اطلا برام اهمیت نداره.
خلاصه یه چیزی باشه که یک فرد مسن به راحتی با اون کار کنه و دردسر نداشته باشه.
دوستان من یه denon dht-1311 xp گرفتم درست سر از تنظیماتش در نیاوردم
کس دیگه ای هم این سیستمو داره ؟
نظرتون راجبش چیه ؟
تو تنظیماتش میشه راهنماییم کنید
ميخواستم نظر دوستان رو در مورد اين سيستم رو بدونم
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=21515
با سلام به دوستان
مي خوام بدونم اين مدل r33 نسبت به HTP-ES3TB بزرگتره ياكوچكتر ؟
و اينكه جهت اتاق خواب در حد 20 متر چه مدلي رو پيشنهاد مي كنيد كه تفكيك صداي خوبي داشته باشد و تمامي فرمتها رو پشتيباني كنه ؟ و قيمت برام مهم نيست .
همينطور كه گفتم تفكيك و كيفيت صدا برام مهمه نه بلنداي صدا .
ممنمون
سلام
الان چه مدلی پیشنهاد میشه ؟!
تی وی من c8000 هست و خودش مدیا پلیر کاملی داره واسه همین مدیا پلیرش اولویتی نداره واسم!
سلام به همه دوستان
تو این مدتی که غایب بودم؛ دل به دریا زدم و یه سیستم برای خودم گرفتم. پایونیر 920 با اسپیکر های جامو 506 و یه ساب جامو 250. تقریبا 1500 برام آب خورد. سه تا سوال دارم:
1- بهترین حالت ست آپ برای این مجموعه چیه؟ مثلا اسپیکر های فرانت رو بی آمپ کنم و ....
2- الان یه پلیر اس 29 پاناسونیک دارم. لازمه یه 100 تومن دیگه بدم یه 420 پایونیر بگیرم؟؟
3- به نظرتون بهتره خودم ست آپش کنم یا از نصاب بخوام بیاد انجام بده؟؟ خودم زیاد وارد نیستم..
البته انگار این غیبت کار دستم داده و با توجه به هزینه ای که کردم؛ خرید خوبی نکردم. به قول رایان و پژمان شاید می باید آمپ رو دنون، یاماها یا اونکیو می گرفتم.... به نظر شما خیلی تو اوت زدم؟؟:41: