من این گوشی رو دارم.
ببینید از لحاظ قیمت واقعا ارزش خرید رو دارم البته الان دادم به خواهرم و خودم مینی پرو گرفتم.
کیفیت عکسش واقعا خوبه و در حد یک 8 مگاپیکسلی هستش عکسهای داخل اتاق هم خیلی خوب میگیره اگه یه چراغی روشن باشه واقعا شارپ و کم نویز هست. بیرون که جای خود.
همیشه فکر میکردم اسمش اچ دی هست و شاید فیلمبرداریش تفاوت زیادی با vga نداشته باشه اما فیلمبرداری این گوشی در یک کلام بهترینه . جوری هستش که اگه با این گوشی فیلم بگیری دیگه نمیتونی حداقل از فیلمبرداریش دل بکنی.
کیفیت صفحه نمایش و نورش هم خیلی خیلی خوبه.وقتی مینی پرو گرفتم فهمیدم که ماشالله چه کیفیتی داشته.
کیفیت تاچش و همچنین صفحه نمایشش ت احدودی از 5800 بهتره . خودم چک کردم
سرعتش عالیه.فکر کنم با سرعت ترین سیمبین باشه.
در چند رنگ موجوده -سیاه- نقره ای- صورتی- سرمه ای-قرمز- سفید و تنوع خوبی داره
به نظرم واقعا ارزش خرید داره امروز توی قم 285 هزار تومان گیر میومد .
هیچ گوشی با این امکانات و به این زیبایی و با این قیمت پیدا نمیشه
اما صدای اسپیکرش ضعیفه که عیب بزرگی نیست چون شما از قبل از خرید میدونید که صداش ضعیفه.مثل بعضی از گوشیها نیست که یک ماه بعد رنگ کیبوردش بره یا حافظش بسوزه و ....
هدفونش هم به نظرم به درد نمیخوره و بهتره به جاش یک هدفون بهتر بخرید. کریتیو ep-630 بهترین سازگاری رو داره و صدا زمین تا آسمون با کیفیت تر و بلند تر میشه.
راستی سرعت اتصال به ماهواره هم کمی پایینه که دیگه عادت میکنی البته ترفندی هستش که بهتر میشه و اقا اسماعیل توی همین فروم توضیح داده.
اگه موردی هست بفرمایید توضیح میدم
-------------
راستی یه چیز جالب
فوکوس خودکار در حین فیلمبرداری واقعا جالبه شما حتی میتونید از راه رفتن مورچه هم فیلم بگیرید.
مموری 8 گیگ-کیف مخصوص-و قلم رو یادتون نره