قبل از اینکه جواب ها رو بخونی بدون اگر بخوای اینجوری پیش بری نمی تونی کاری انجام بدی هنوز باید آموزش های زیادی ببنی...
من خیلی از سوال ها تو در حد یکی دو کلمه جواب دادم چون مبحث های خیلی بزرگی هستن....
نقل قول:
1- من وقتی که جسمی را از مایا Import می کنم تو UDK مرکز ثقلش بهم میخوره . اشکال کارم کجاست؟
من تاحالا با مایا کار نکردم ولی توی مکس من اگر جسم چند تکه باشه همشو انتخاب می کنم و از اون پایین مختصاتشو روی 0 و 0 و 0 میزارم ... البته اگر من منظورتو درست متوجه شدم یه روش دیگه هم بود که الان یادم نیست از داخل منو ها ...
نقل قول:
2- من چطوری باید پکیج سازی کنم تا اگه محیطما رو کامپیوتر دیگه ای خواستم باز کنم خطا نده؟
وقتی هر چیزی رو وارد می کنی ازت اسم پکیج میپرسه و توی اون پکیج دخیره می کنه آدرسش هم داخل فولدر content هستش که مپت رو هم بطور پیش فرض اونجا ذخیره می کنه ....
نقل قول:
3- چطوری تو گزینه های کیسمت گیج شدم ( چه برسه به زیر مجموعه هاش) چطوری می تونم ی آموزش فارسی یا رفرنس انگلیسی پیدا کنم ؟ البته من آموزش eat3d را هم دیدم ولی چیزی یاد نگرفتم!
مهم نیست که همشو بدونی چی هستش به مرور زمان باهاشون آشنا میشی آموزش های 3DBuzz اون بخش آخرش که Top Down Game هستش خیلی می تونه بهت کمک کنه ....
نقل قول:
4- Trigger los-of-sight مربوط به چیه ؟(استفادشا میگم)؟
کجاست ؟؟ الان حضور ذهن ندارم ....
نقل قول:
5- کاربد گزینه های physic را هم می خواستم ؟
فیزیکس که خیلی گستردس مبحثش ولی برای مثال وقتی روی Interpolating میزاری مربوط میشه به اشیایی که قرار حرکت کنند ...
نقل قول:
6- فایل های UPK مربوط چین ؟چطوری باید ازشون استفاده کنم؟
جوایش همون سوال دومه...
نقل قول:
7- در مورد انواع نور و زیر مجموعه هاش میخوام بدونم؟
برو آموزش های Eat3D Lighting رو ببین....
نقل قول:
8- برای FaceFx منبع آموزشی میخوام ؟ کلا" طرز کارش چطوری ؟ میشه منبع آموزشی معرفی کنید.
یه کوچولو سرچ توی یوتیوب
نقل قول:
9- من میخوام تو بازی صحبت های کاراکتر به زبان دیگه ای زیرنویس کنم . آیا امکان زیر نویس کردن هست ؟اگه بله چطوری؟
بله امکانش هست ولی فارسی رو نمیتونی مثل زبان های دیگه به راحتی زیر نویس کنی باید از روش های جایگزین استفاده کنی ...
نقل قول:
10- تو بازی شمشیری من چطوری می تونم همراه حرکتای شمشیر افکت بزارم ؟ میشه این سوالما کامل توضیح بدین؟
هنوز شروع نکرده می خوای بازی شمشیری بسازی ؟؟؟ ببین برو حداقل یکسال روی انجین کار کن مثلا آموزش های مختلف رو ببین و تمرین کن اینجوری یهو بخوای بپری یه بازی بسازی کمتر از یک ماه زده میشی ولی حالا یه سرچ کن توی پکیج های خود UDK یکی دو تا افکت واسش بود ببین اینا دیگه برنامه نویسی مثلا Muzzle Flash به افکت زمانی می گن که اسلحه شلیک می کنه اون نور نوک اسلحه میشه Muzzle Flash حالا شما باید توی برنامه نویسی همینو واسه شمشیرت پیاده کنی ...
نقل قول:
11-گزینه های Matine را میشه توضیح بدین ؟اگه بخوام تو یک دمو یه جاییا که دشمن خراب کنه (دیوار ) بعد وارد محیط اصلی بشه را چطوری پیاده کنم ؟
با این ها هم باید توی کار آشنا بشی ....
یه انیمیشن می سازی بعدش یه دیوار یه افکت انفجار میزاری بعدش توی زمانی که یه انفجار رخ میده دیوار رو بر میداری این ساده ترین راهش ....
نقل قول:
12 – تغییر دوربین را چطوری انجام بدم ؟مثلا در راهرو ها دوربین سوم شخص باشه ولی در محیط اصلی اول شخص؟آیا میشه این کارا کرد؟
میشه با یرنامه نویسی البته با Kismet هم در میاد ولی نه خیلی خوب ....
نقل قول:
13- صدای دویدن یک کاراکتر یا سینه خیز رفتنشا چطوری بهش اضاف کنم ؟
اگه اشتباه نکنم اینا رو باید توی کلاس Pawn بیاری
نقل قول:
14- در مورد Actor Factory میخواستم سوال منم ؟ و این که ی چرا کارامتر حریف به من شلیک نمیکنه ؟ اشکال کار من کجاس ؟ فایل محیطا تو لینک زیر گذاشتم .
برای راحت ترین کار این تنظیمات رو بزار البته با این تنظیمات هرکسی رو که ببینه شلیک می کنه ...
Factory -> UTActorFactoryAI
Force Deathmatch-> Enable
Pawn Class -> UTPawn
Give Default Inventory -> Enable
نقل قول:
15- ناحیه سیاه بازی یا دره یا چاله را چطوری تعریف کنم که اگه کاراکتر افتاد داخلش بمیره؟
با استفاده از UTKillZVolume
نقل قول:
16- در مورد تغییر دادن کلیدها توضیح دهید ؟ یعنی میخوام با زدن دکمه Q کاراکتر به جلو حرکت کنه نه با زدن W. و این که چطوری کلید تعریف کنم برای ی حرکت جدید؟
از توی فایل DefaultInput داخل فولدر Config
نقل قول:
17- چطوری سطح بازی را Easy یا Hard کنم ؟ آیا نیاز به برنامه نویسی داره؟
بله...
نقل قول:
18- میخوام یه جسمی تو بازی قرار بدم که باعث افزایش سلامتی کاراکتر بشه . همچنین میخوام تصویر افزایش جونا گرافیکی کنم ( منظورم شکل زیره). باید چیکار کنم ؟
شکل که دیده نمیشه ولی برای اون کار باید از کلاس Pickup -> Health استفاده کنی ....
نقل قول:
19- میخوام با گرفتن ی کلید (بازی شمشیر بازی) شمشیر با قدرت بیشتری نسبت به حالت معمولی زده شود و صدمه بیشتری زده شود. راه حل چیه ؟
برنامه نویسی
نقل قول:
20- در مورد ایجاد save , load کردن بازی توضیح دهید؟
با استفاده از کیسمت
نقل قول:
21- برای خونریزی هنگام صدمه دیدن کاراکتر توضیح دهید؟
پارتیکل سیستم
نقل قول:
22- در مورد انواع volume توضیح دهید.
از اسمشون معلومه دیگه چه توضیحی؟؟
نقل قول:
23- میخوام ی لوله آب ایجاد کنم ( با اهرمه) که آب جاری داشته باشد و هنگام جا به جا کردن اهرم باعث ریزش آب به داخل مخزنی بشه و وقتی که به یه مقدار خاص (مثلا 20 لیتر) رسید باعث حرکت یک اهرم دیگه بشه .مراحل کارا میخوام بدونم(میشه مراحل kismet توضیح بدین بهم . ممنون)
با استفاده از متینی
نقل قول:
و یا به جای اهرم ، میشه تعداد دشمنا را ملاک بزاریم ؟ یعنی اینکه وقتی 10 تا دشمنا کشتیم آب ریزش داشته باشه .
با استفاده از Object List
نقل قول:
24- در مورد damage_type ها توضیح دهید.ممنون
معلومه دیگه مربوط میشه به صدمه دیدن و تیر خوردن هم مثلا ....
نقل قول:
25-من می خواهم کاراکترم یک جسم را هل بده باید چیکار کنم ؟
با استفاده از متینی و تریگر ...
نقل قول:
26 - من میخوام کاراکتر های دشمنم از داخل زمین به بالا بیان . باید چیکار کنم ؟
با استفاده از Move to Actor توی بخش AI داخل کیسمت ....
نقل قول:
27 – چگونه برای یک جسم مسیر حرکت تعیین کنم ؟ (مثلا یک قایق )
بستگی داره مثلا کاراکتر قرار تکونش بده یا خودش ؟؟؟
نقل قول:
28 – وقتی که Jump pad قرار میدهم تو محیط ی شکل خاص داره و تو خود بازیم همین شکل هست . آیا میشه این شکل را تغییر داد یا نه ؟
آره می تونی تغییر شکل بدی ....
نقل قول:
29 – نحوه ی کار با Mesh point چطوریه ؟
منظورتو متوجه نشدم .....
نقل قول:
30 – آیا با Movment ، Matine میشه حرکت قوس دار مثل شکل زیر برای یک جسم پیاده سازی کرد؟
نه نمیشه ...
نقل قول:
31 - چطوری واسه ی دیوار حالتی ایجاد کنم که کاراکتر بتونه اونا در هنگام پرش با دستش بگیره؟
برنامه نویسی ....