نقل قول:
مبارک باشه دوست عزیز.
شمایی که هم تندر٩٠ صفرشو تجربه کردید و هم سورن ای ال ایکس، الان بخواهید با این تجربه باز خودروی صفر بخرید کدوم رو انتخاب میکنید و چرا؟
ممنون
راستش را بخواهید اگر بخوام انتخاب کنم هیچ کدومش را انتخاب نمی کنم:n02:
تندر از بس که خراب نشد و هیچ اتفاقی براش نیافتاد خسته ام کرده
این یکی هم هنوز تحویل گرفته نشده مشکلاتش خودش را نشون داد
اگر بخوام ماشین بخرم بجز گزینه های خارجی بالای 100 چیزی انتخاب نخواهم کرد چون تقریبا تمام تولیدات داخل را یکبار تجربه کردم(بجز پیکان و رنو5 و وانت نیسان)
همین امروز اومدم گیج روغن را بکشم بیرون در کمال ناب آوری تیکه پایین دسته گیج داخل سوراخ گیر کرد و با بدبختی درش آوردم
ضمنا یکسری سیم زیر داشبرد صندلی شاگرد کنار پا معطل و بلاتکلیف آویزونه نمی دونم چی هست:n01:
شمافرض بگیر یک گاری را 4 تا لاستیک گذاشتن زیرش میدن 36 میلیون
ولی از من میشنوی بخر خبر موثق دارم بعد از عید همین گاری را می خوان 43 قیمت بزنن تا دنا را برسونند روی 55
نقل قول:
موتور چراغ های جلو ماشین شما صدا داره؟
نه صدایی نمیده . مارک چراغ ها هم جم ساز هست
راستی تو به صدای موتور چراغ ها چیکار داری؟ بزار اینقدر کار کنه و صدا بده تا جونش از ...... دربیاد:n02:
نقل قول:
سطح نور چراغ ها در نور پائین ثابت هست؟
بخوام مقایسه کنم خوب بود
در مقایسه با تندر به نظرم سورن بهتر هست
نقل قول:
دید شما رو در شب به طور کامل پوشش می ده نور پائین؟
بله پوشش خوب هست
نقل قول:
داشبودر و ستون های عقب و وسط ماشین شما هم صدا داره؟
ستون های جلو به نظرم یکم صدا میده
تا همین حد باشه برای من مشکلی پیش نمیاده چون عادت دارم زمان رانندگی بیشتر موزیک ها هارد راک و متال با صدای بلند گوش میدم که صدا ها از ستون های ماشین اصلا شنیده نمیشه
نقل قول:
کیلومتر شمار ماشین کار می کنه؟ خطا نداره؟
بله کار می کنه و به نظرم خطا نداره
البته GPS هم دارم ولی تستش نکردم
بیمه اش که امد و لاستیکش را هم تعویض کردم تستش می کنم ولی به نظرم مشکلی نداره و عین تندرم هست حتی ضرایب دنده ها هم شباهست بسیار زیادی به تندر داره
نقل قول:
1. چه دلیلی داره که ساعت روی صفحه مالتی پلکس ماشین من ساعت همش جلو میره، یعین تنظیمش که می کنم چند روز بعد که دقت می کنم چیزی حدود 10 دقیقه جلوتر رفته؟؟!!
من امروز ساعت را تنظیم کردم بذار تا یکی دو روز دیگه ببینم اگر تغییری نکرد بهت خبر میدم
ضمنا تقویمش را هر کاری کردم نتونستم تنظیم کنم
نقل قول:
3. بعد از تعویض یونیت مالتی پلکس، چراغای کوچیک ماشین رو که روشن میذارم بعد از حدود 2 دقیقه خاموش می شه، اون حالتی هم هست که چراغ ها رو روشن نگه می داره تا 30 ثانیه بعد از قفل کردن درها اون هم کار نمی کنه، پروگرام کامپیوتر ایراد داره؟
فکر کنم اپیدمی باشه
مال منم بعد از چند دقیقه که درش باز باشه چراغ ها خاموش میشه
فکر می کنم این طبیعی باشه
نقل قول:
6. شیشه بالابر عقب سمت چپ از کار افتاد بعد از آخرین تعمیرات، وقتی دکمش رو می زنم، از سمت جعبه فیوز و رله ها صدا تق میاد؟؟!!
اون صدا صدای رله هست
تمام وسایل میان مصرف و پر مصرف ماشین رله دارند تا سوییچ آسیب نبینه
احتمالا یا رله خراب شده
یا سیم هایی که به رله وصل هس یا از رله خراج میشه قطع هست
یا مسیر سیم از رله به موتور قطع شده
نقل قول:
7. مالتی پلکس من دما رو نشون نمیده، صفحه دیجیتالش، چرا چون تهویه اتوماتیک دارم؟ آیا شما هم همینطوری هستین؟
این کجاست دقیقا؟
من نمیدونم این کجاست باید برم بررسی کنم
دیروز پلاک ماشین امد بردم نصبش کردم
امروز هم پلاستیک های ماشین را کامل کندم ریختم صندوق عقب
روکش صندلی ها اینقدر کثیف بود حالم داشت به هم می خورد:n21:
تمیز کردنشون یک نیم ساعتی وقت برد
من نمیدونم چرا کراگران ایران خودرو اینقدر بی مسئولیت هستند؟
من که توی یک دستگاه تمام دولتی کار می کنم اینقدر بی مسئولیت نیستم!! واقعا فکر این را نمی کنند که اگر همین مشتری ها را هم از دست بدن باید هوا بخورند و کف برینند؟(ضمن پوزش):n02:
بگذریم
قصد داشتم برای سورن لاستیک های 205 بگیرم با این وضعی که خشکی تعلیقش داره به کل پشیمون شدم
فعلا همون 185 یا نهایت 195 میگیرم
بیشتر فکرم رفت به سمت تعویض لاستیک تندر چون همین لاستیک زیر تندر داره 5 سال کار می کنه و اگر با یک لاستیک خوب تعویض بشه چی میشه!!! همین الان هم تعلیقش از سورن خیلی نرم تر هست
احتمالا یک روکش هم براش میگیرم و دیگه تمام
ولی بازم میگم یعنی این کارشناسای ایران خودرو عقل توی سرشون نیست نمی فهمند این موتور بدون منبع آب رادیاتور ناقص هست طراحیش؟!!