پیام نور به روزانه یا شبانه.نقل قول:
پیام نور به کجا
به ازاد مطمئنی میکنه؟:دی
Printable View
پیام نور به روزانه یا شبانه.نقل قول:
پیام نور به کجا
به ازاد مطمئنی میکنه؟:دی
خواهش میکنم دانیال جان. ریز نمراتت رو الانا بری بگیری بنفعته چون آموزش سرش خلوته زود بهت میده اگه دست دست کنی ممکنه تا 1ماه دیگه هم وقت نکنن بهت بدن . بگیر بذار کنار موقع ثبت نام ببر آموزش دانشگاهی که امسال قبول شدی بده . کلا اجباری نیست الان بگیری میتونی بعد از ثبت نام بری دنبالش ولی ممکنه تا 1ماه دیگه هم بهت ندن بگن سرمون شلوغه و ...نقل قول:
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
کاش هرچی بشه تهش به نفعه دانشجوهای آزاد باشه . بخدا آدم سرسام میگیره شهریه هارو میبینه . سالی 4ملیون پزشکی!!! آخه مگه پول علف هرزه:13:نقل قول:
..........................................
درصدهامزبان وادبيات فارسي 6.7 شيمي 26.7 زبان عربي 26.7 بينش ديني 26.7 زبان خارجه 66.7 رياضيات 2.5 فيزيك مكانيك 1 جمع تراز نمرات دروس عمومي 4677 خیلی ممنون از راهنماییتون.میشه بازم در مورد رشته فناوری اطلاعات بیشتر توضیح بدید ؟بازم خیلی خیلی ممنوننقل قول:
رشته آی تی رشته جدیدی هست البته تو این چند سال
به نظر من برو سراغش
من هر کی دیدم میخونه خیلی راضیه
انتخاب رشته ی مجدد هم نمی شه کرد؟نقل قول:
پارسال از این چیزها داشتیم؟ که مردود یا رد اختصاصی؟نقل قول:
سلام دوستان کسی از عمران خوراسگان اطلاع داره ؟ از نظر سطح علمی چطوریه ؟
ارزش رفتن داره ؟ و اینکه کلاس های پاره وقت با تمام وقت در یک زمان برگذار میشه؟
لامذهب شهریه آزاد اینقدر زیاده که آدم زورش میاد پول بده به اینا . اگر شهریه اش در حد پیام نور بود باز خوب بود.
سلام
دوستان یه سوال:
این سهمیه ها که تو کنکور ارشد هست میگن باید 100 امتیاز داشته باشی چطوریه؟؟مثلا ترازه خودت بشه 5000 بااون سهمیه چقدر میشه؟؟