نرم افزار km رو از سیستم ان اینستال کنید.نقل قول:
Printable View
نرم افزار km رو از سیستم ان اینستال کنید.نقل قول:
نقل قول:
Uninstall کردم ولی ایندفعه آیکونها Unknown شدن و هر وقت بازشون میکنم باید Choose a programm کنم.خواهش میکنم کمکم کنین:19:
چرا گاهی اوقات که ویندوز میاد بالا رزولوشن صفحه خودش عوض میشه! و جای آیکونهای دستکتاپ هم عوض میشن؟!!! بعد که دوباره ریستارت میکننم درست میشه!
یک سوال دیگه:
نمیشه کاری کرد که مثل ویندوز XP کانکشن به اینترنت رو کنار ساعت نشون بده؟ که آدم راحت ببینه داره سند و رسیو میکنه یا نه؟
سلام منم ویندوز 7 رو نصب کردم اما این قابلیت عمل نمیکنهنقل قول:
و برای من هم دقیقا به همین شکل نشون داده میشه
کاری هم گفتید انجام دادم ولی مثل این دوستمون تفاوتی نکرد
سوال:
1- مگه این قابلیت بصورت پیش فرض نباید فعال باشه؟
2- ممکنه ایراد از نسخه ویندوز 7 باشه؟
3- به غیر از این خیلی دیگر از قابلیت ها غیرفعال است مثل show desktop ,.... برام وجود نداره ، امتیاز 7 به سیستمم بالاست پس چرا اینها هیچ کدوم عمل نمیکنند؟؟
لطفا سریع تر کمک کنید تا seven رو با vista عوض نکردم.... ممنون
کسی نیس بگه چیکار باید کنم؟؟؟؟:41:نقل قول:
یک سوال داشتم
چرا نمیشه برنامه Alkohol 120% رو تو ویندوز 7 نمیشه نسب کرد؟
دوست عزیزم از جدیدترین ورژنش استفاده کن مطمئن باش خوب کار میکنهنقل قول:
چرا میشه عزیز ولی نمیتونی خوب رنگ چراغاشو تشخیص بدی که وضعیتت خوبه یا بده ولی برای اینکه چراغو بیاری بعد از ساختن کانکشن روی taskbar راست کلیک و properties بعد در قسمت notification area گزینه customize رو بزن بعدش گزینه network رو به حالت show icon and ... ربیار و ok کن و کار تمومه.نقل قول:
سلام دوستان
کسی می دونه چطور میشه منوی Recently Used رو در ویندوز 7 فعال کرد؟ همون منویی که آخرین فایلهای باز شده توسط یک برنامه مثلا Word رو نشون میده. پیش فرض در سیستم من فعال نیست . ویندوزم 22 اکتبر ultimate 64 بیتی هست.