سلام
من با gprs ایرانسل کانکت میشم و هر هرکاری میکنم نمیتونم تو یاهو مسنجر از conference استفاده کنم همش voive erorr میده
به جز استفاده از چیز پی N راه حل دیگه ای هست؟؟؟
با تشکر.
Printable View
سلام
من با gprs ایرانسل کانکت میشم و هر هرکاری میکنم نمیتونم تو یاهو مسنجر از conference استفاده کنم همش voive erorr میده
به جز استفاده از چیز پی N راه حل دیگه ای هست؟؟؟
با تشکر.
توی یاهو هم میشه مثل اسکایپ به جستجوی آیدیها و کاربران پرداخت؟
مشکل من هم عین این دوستمونه.خواهشن جواب بدید:11:نقل قول:
سلام چطور میتونم با گوشی موبایلم که خطم ایرانسل هست به اینترنت وصل بشم ؟ و بیام توی یاهو مسنجر ؟
با سلامنقل قول:
بله ميشه
ابتدا تنظيمات اينترنت رو واسه گوشيتون از اپراتورتون بگيريد و كانفيگ شه گوشيتون
بعدش ميتونيد با توجه به نسخه و نوع گوشيتون نرم افزار ياهو مسنجر رو براي گوشيتون از اينترنت دانلود و نصب كنيد و به اينترنت وصل بشيد و از چت استفاده كنيد
موفق باشيد.
اگه اشتباه نکنم منظورشون استفاده از اینترنت ایرانسل در کامپیوتره اصلا جواب شما ربطی به سوال ایشون ندارهنقل قول:
---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
توی یاهو هم میشه مثل اسکایپ به جستجوی آیدیها و کاربران پرداخت؟ جواب من رو هم بدید بد نیست:27:
مي خواستم بدونم كه اگه تو يك فايل notpad.txt تعداد زيادي ايدي داريم .چه جوري ميشه همه اونها رو يكدفعه به اد ليست اضافه كرد؟
نقل قول:
بصورت یکجا امکان پذیر نمیباشد
با سلامنقل قول:
خير مستقيما اين امكان وجود نداره
اما شما ميتونيد در شبكه ي اجتماعي پالس ياهو بر اساس نام يا هر چيزي سرچ كنيد و نتايجي رو مشاهده كنيد
موفق باشيد.
من تو سایت های mihanchat و parschat نمیتونم وارد بشم و مشکل هم از جاوا نیست چون نصبه کسی می تونه منو کمک کنه؟