نقل قول:
بخشید میشه لطفا کرک کردن رو هم به من بگید چجوریه؟؟:n02:
ممنونم:n40:
نقل قول:
بخشید میشه لطفا کرک کردن رو هم به من بگید چجوریه؟؟:n02:
ممنونم:n40:
نگاه کنید نمیدونم فایل پچ شما چطوریهنقل قول:
اگر فایل پچ شما خوب نبود برید از سایت دیگه دانلود کنید
ولی روالش اینه که فایل پچ رو اجرا میکنید
بعد به شما میگه محل نصب برنامه رو یعنی همون idm رو پیدا کن
حالا شما کجا نصب کردی برنامه رو؟اگر تو درایو ویندوز نصب کردید خب پیداش کنید
بعد فایل exe برنامه idm رو پیدا می کنید تا کرک بشه
این برای پچ من روالش این بود
حالا شما اگر گیر کردید عکس بگیرید و اینجا آپلود کنید تا بشه کمک کرد
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون
باشه اگر باز هم گیر کردم ازتون کمک میگیرم:n01::n01::n40:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تازگی یه فایل 3 گیگی رو برای دنلود انتخاب کردم. لینک مستقیمه و سرعت معمولی....
اینترنت من 128 مخابرات....
صبح روی دانلود بود سر 54 درصد از 16 کانکشن به 1 کانکشن رسید و همش اگه رزیوم هم میکردم ارور یک کانکشن رو میده و با سرعت کمی با یک کانکشن دانلدو میکنه....
الان موندم چیکار کنم کلی حجم دانلدو کردم و بقیشم مونده....
درصدشم شد 48 درصد تازه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من از سایت تاینی موویز شبها در ساعت دانلود رایگان میخوام فیلم دانلود کنم ولی با ارور:
امکان دانلود این فایل وجود ندارد ارتباط توسط سرور قطع شده است ، مواجه میشوم
با نت گوشی تست کردم دانلود میشه
مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید
سلام برای قفل ویندوز 10 نرم افزار مشابه سراغ ندارین؟ آخه برای دانلود سیستم اسلیپ میشه وقتی روشن میشه میخواد شروع به دانلود کنه نباید قفل باشه تا دستورات ذخیره رو اجرا کنه
سلام دوستان.
من یک فایل زیپ دارم که رمز داره و متاسفانه رمزش رو فراموش کردم فایل مهمی هم هست. با یکسری برنامه امتحان کردم که رمزش رو بازیابی کنم ولی خیلی طول میکشه چون اصلا یادم نیست از چه کلماتی بود.
راه حلی دارید برای اینکه راحتتر بتونم رمزش رو پیدا کنم چندین روز درگیر این مسئله هستم. لطفا کمکم کنید
سلام دوستان من تازیگیا یه مشکلی با idm پیدا کردم ممنون میشم جواب بدید
حدود یک ماهی هست که بیشتر چیزایی رو که با idm دانلود میکنم تا آخر دانلود میشه بعد خطا میده و دانلود از اول شروع میشه { لطفا با اون خطای توقف دانلود در 99 درصد اشتباه گرفته نشه } اوایل که یه تحقیقی درباره این مشکل کردم بیشتر جاها نوشته بود شاید به خاطر سروری باشه که از دانلود میکنم ولی همون طور که گفتم الان حدودا یه ماهه که این مشکل پیش اومده و قبلش نبود و اینکه تو این یه ماه از خیلی سرور ها و سایت های معروف دانلود کردم ولی بازم به مشکل خوردم لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم ؟؟؟ خیلی رو اعصابه این مشکل . یه فایلو باید دو سه بار دانلود کنم تا بالاخره بدون خطا دانلود بشه { در ضمن اینجوری که فهمیدم این خطا بیشتر تو دانلود شبانه رخ میده البته من بیشتر دانلود هام شبانس پس طبیعیه که بیشتر رخ بده گفتم اینم بگم شاید مهم باشه } . پیشاپیش ممنون بابت راهنمایی
سلام دوستان
چند وقته فایل های حجیم رو که دارم با IDM دانلود میکنم stop که میکنم و بعد میزنم ادامش دانلود بشه ارور زیر رو میده و مثلا از 60% میپره میاد روی 40%
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان چند وقته اینطوری شده و قبلش بیشتر از 2 - 3 بار این مشکل برام پیش نیومده بود اما الان زیاد شده میشه گفت اکثر فایل های حجیم که استاپ میشن این مشکل براشون پیش میاد
اینم بگم فایل ها همه برای یه سرور نیست که بگیم مشکل از اونجاس
ممنون میشم راهنمایی کنید
باسلام.
من یک سوال داشتم:
من چند تا فیلمو میخوام از سایت kanoon.ir دانلود کنم ولی هرکار میکنم نمیشه. لطفا اگه راه حلی داره ارائه بدین و اگه نرم افزار خاصی هست که میتونه بهم کمک کنه ممنون میشم معرفی کنین.