سلام.نقل قول:
دوست عزیز، مشکلتون مشکل کارت گرافیکیه
یا اصلا نصبش نکردید و یا درست نصب نشده....
اونو حل کنید مشکل برطرف میشه....
موفق باشید :11:
Printable View
سلام.نقل قول:
دوست عزیز، مشکلتون مشکل کارت گرافیکیه
یا اصلا نصبش نکردید و یا درست نصب نشده....
اونو حل کنید مشکل برطرف میشه....
موفق باشید :11:
سلام خدمت دوستان
من یک مشکل دارم که چندین بار اونا مطرح کردم اما مشکلم حل نشده
من در ویندوز xp وقتی در صفحه welcome پسوردم را میزنم حدود 2 الی 3 دقیقه طول میکشه تا آیکانهای دسکتاپم نمایش دادخ بشه، درضمن لپ تاپم دارای رم 3 گیگ هست
سلام دوستان
من توي نصب ويندوز روي لب تاپ يه مشكل دارم
الان يه نيم ساعتي ميشه كه وسط نصب ويندوز روي " Min 7 " مونده و زمان باقيماندش كمتر نميشه .
گفتم شايد مشكل از CD باشه ولي اون متون و توضيحاتي كه در مورد قابليتهاي ويندوز در هنگام نصب ويندوز ميان همينطور داره تغيير مي كنه و جلو ميره البته تكرار هم ميشه " Repeat all " منظورم اينه كه گير نكرده .
مشكل كجاست ؟
آيا از هارد هست ؟
احتمال ديگه يي هم هست ؟
دوست عزيز توي شبكه هستي ؟نقل قول:
اگه هستي Workgroup يا Domain ؟
اگه كه نيستي بايد مشكل يا از يوزري باشه كه درست كردي ، دوباره ايجاد كن و اگه حل نشد به نظر من مشكل از ويندوزت هست .
يه ويندوز Xp پدر مادر دار نصب كن .
موفق باشي
سلامنقل قول:
احتمالا نرم افزارهای حجیم و سنگینی رو نصب کردی و ویندوز هم مشکل پیدا کرده.
برو به Run و عبارت msconfig رو تایپ کن و از سربرگ Startup نرم افزارهایی که نمیخوای بالا بیان تیک کنارشونو وردار و صفحه رو Ok کن و سیستم رو Restart کن و بعد از اون با خود ویندوز یا نرم افزارهای پیشرفته Defragment درایو ها رو Defragment کن.
و در آخر از نرم افزارهای بهینه ساز (Utility) برای رفع این مشکل استفاده کن.
باید در بخش لپ تاپ مطرح کنی :نقل قول:
سؤالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=257
سلام به همگی
چجوری میشه پس ذخیره شده در IE رو بازیابی کرد منظورم اینه که تو سایتی که عضو شدیم و پسش فراموش شده حالا چجوری میشه اونو دوباره دید؟
سلامنقل قول:
قبلا در انجمن زیر مطرح شده ، سرچ کنید :
از گزینه ی Forgot Password در سایت ها استفاده کنید که شما بعد از انتخاب این گزینه پسورد و یوزرتون به ایمیلتون ارسال میشه.کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=16
در هنگام ثبت نام در اون سایت هم یوزر و پسورد به ایمیلتون ارسال شده.
موفق باشید :40:
بابا دستت درد نکنه
این قدرها هم تازه کار نیستم
اول اینکه سایت این قدرها هم قوی نیست و مشکل داره
دوما میخواستم از تو خود ویندوز پسم رو در بیارم چون پس قبلا سیو شده و الان از یادم رفته و نمی تونم پیداش کنم
سلامنقل قول:
دوست عزيز توي شبكه هستي ؟
اگه هستي Workgroup يا Domain ؟
اگه كه نيستي بايد مشكل يا از يوزري باشه كه درست كردي ، دوباره ايجاد كن و اگه حل نشد به نظر من مشكل از ويندوزت هست .
يه ويندوز Xp پدر مادر دار نصب كن .
موفق باشي
دوست عزیز شبکه نیستم و همچنین قصد دارم با کمک دوستان مشکل را حل کنم و دوباره ویندوز نصب نکنم یعنی نمی خوام صورت مساله را پاک کنم
دوست عزیز ممنون از پاسختوننقل قول:
سلام
احتمالا نرم افزارهای حجیم و سنگینی رو نصب کردی و ویندوز هم مشکل پیدا کرده.
برو به Run و عبارت msconfig رو تایپ کن و از سربرگ Startup نرم افزارهایی که نمیخوای بالا بیان تیک کنارشونو وردار و صفحه رو Ok کن و سیستم رو Restart کن و بعد از اون با خود ویندوز یا نرم افزارهای پیشرفته Defragment درایو ها رو Defragment کن.
و در آخر از نرم افزارهای بهینه ساز (Utility) برای رفع این مشکل استفاده کن.
بله به startupهم رفته بودم و نرم افزار هایی را که نمی خاستم را برداشتم
در ضمن از نرم افزار های بهینه ساز مثل registry mechanic استفاده کردم هم چنین گفتم سیستم من (لپ تاپ)یک سیستم قوی هست و برای اجرا کردن سرویسها نباید 2 الی 3 دقیقه طول بکشه
هم چنین اینکه بعد از این سیستمم خوب و سریع کار میکنه و فقط مشکل همون هست که گفتم
بازم منتظر پاسختون هستم
دوست عزیز، شما هر بلایی که دلتون میخواد سر سیستم میارد، بعدش هم میگید، استارت آپ تون (یا به اصطلاح همون آیکون ها در آغاز ویندوز) دیر لود میشه؟!؟!؟ :18::31::18:
*** استفاده های طولانی از برنامه هایی که مقدار زیادی از CPU رو اشغال میکنند؛
*** نصب پی در پی برنامه های حجیم، بدون ریستارت کردن سیستم؛ (مثلا اینکه، MS Office ، Photoshop ، و چندتا گیم و نرم افزار رو بدون ریستارت کردن سیستم، پی در پی نصب کنید)
*** وجود آنتی ویروس همراه فایروال خیلی حساس (مثل کسپراسکای یا مکافی)
*** و خیلی موارد دیگه میتونند ویندوزتونو به این شکل خراب کنند.
ولی عموما استفاده های مکرر،از برنامه هایی که فضای مجازی رو اشغال میکنن و همچنین نصب پی در پی برنامه ها، این بلا رو بر سر ویندوز میاره. (اگه آدم بود ترکیده بود. خوبه که ویندوزه :31:)
حالا شاید بگید چاره چیه؟!؟!؟
متاسفانه باید بگم در این مورد فقط و فقط تعویض ویندوزه....
چاره ی دیگه ای ندارید. از هر ترفند و برنامه ای که استفاده کنید همون آشه و همون کاسه. :46:
ولی بعد از این به ازای استفاده معمولی از سیستم، ریستارتش کنید (توصیه شده، سه چهار ساعت یه بار)
و به ازای نصب کردن هر برنامه حجیم، یک بار سیستم تونو ریستارت کنید تا به این حال و روز نیافته
موفق و پیروز باشید :11: