پس چرا كسي قيمت اين كارتو نميگه ؟ geforce 9600gso براي 100باره دارم ميپرسم قيمت دقيق به تومان
Printable View
پس چرا كسي قيمت اين كارتو نميگه ؟ geforce 9600gso براي 100باره دارم ميپرسم قيمت دقيق به تومان
سلام ، چون وضعیتت عین خودمه گفتم جواب بدم که پول بی خودی ندی.نقل قول:
کارت من fx 5200 با برد آلباترون هستش و به تازگی هم یه مانیتور 2032 BW خریدم، باید بگم که تا زمانی که فکر بازی رو نکنی هیچ احتیاجی به تعویض کارت گرافیکت نداری. کارت من که dvi داره اگه مال شما نداره می تونی تعویضش کنی ولی حواست باشه که کارتی که داری agp 8 x هستش و احتمالا مادربردت هم فقط agp پشتیبانی می کنه. در کل برای کار در ویندوز با این رزو لوشن (1680 در 1050 ) مشکلی نداری.
سلامنقل قول:
مدلش این:
GA-8SMML
و اینم لینکش
یه سوال هم داشتم ایا DVI با VGA (منظورم رابط کابلی که به کارت گرافیک نصب می شه) از لحاط کیفیت تصویر خیلی تفاوت داره چون از چند نفر پرسیدم گفتند زیاد محسوس نیست!کد:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1336
نقل قول:
سلام
مبارک
راستی DVI داره اما هر کاری که می کنم با رابط dvi نمی تونه تصویر بده شما چطوری نصبش کردی من هم درایو کارت انالوگ و هم دیجیتال نصب کردم ولی باز فایده ای نداشت
وقتی من روی رزولوشن 1680 در 1050 تنظیم می کنم نوشتهاش احساس می کنم خیلی ریز یه سوال دیگه هم داشتم من تاحالا ال سی دی نداشتم وقتی ویندوز خاموش می کنی چراغ پاور مانیتور حالت چشمک زن پیدا می کنه این طبیعی؟
ممنون
فرق dvi (در اصل dvi -d و d-sub به مفهوم دیجیتال و آنالوگ برمیگرده. وقتی شما نانیتور رو در حالت دی-ساب متصل میکنی در حقیقت اطلاعات پس از پردازش به سیگنال های آنالوگ قابل نمایش برای مانیتور تبدیل میشه. اما در حالت dvi با حذف این تبدیل دیجیتال به انالوگ در کارت گرافیک از افت کیفیت تصاویر جلوگیری میشه و امکان استفاده از تصاویر محافظت شده ی HDCP فراهم میشه (حتی استفاده از hdmi برای وصل کردن به HD Sourceنقل قول:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/HDCP
مشکل شما رو دو جور میشه بررسی کرد :نقل قول:
یا اینکه هیچ تصویری از مانیتور نمی گیرید(حتی مراحل boot up و چک های bios در این حالت اتصالاتتون و سالم بودن کابل dvi رو چک کنید و سعی کنید با استفاده از کلید source در زیر مانیتورتون بین حالت digital و analog سوئیچ کنید.
و یا اینکه فقط تصویر مراحل boot up و bios رو می بینید و با لود شدن ویندوز مانیتور تصویر نمی دهد. دز این حالت باید درایور کارت گرافیکی رو یک بار دیگه در حالت safe mode نصب کنید و سیستم رو در حالت عادی بالا بیارید. مشکلتون رفع میشه. این به خاطر اینکه مانیتورتون هنوز تشخیص داده نشده.
مانیتور های lcd فقط در حالتی بهترین کیفیت تصویر رو ارائه می کنن که درnative resolution شون کار کنن. توصیه میکنم مانیتور رو در همین رزولوشن نگه دارید ولی از تنظیمات Clear type ویندوز استفاده کنید.خیلی بهتر میشهنقل قول:
اون حالت به این خاطر به وجود میاد که سیگنال ارسالی به مانیتور قطع میشه و کاملا طبیعی هستش. بعد از stand by کردن یا turn off کردن بهتره مانیتورتون رو خاموش کنین.نقل قول:
امیدورام کمک کرده باشم
قیمت دقیقش از 140 تا 150 تومنه..چون برندهای مختلفی هست.:31:.البته قیمت جهانیش 115 دلاره!نقل قول:
از راهنمائیتون بسیار ممنون. فقط من یک نکته رو متوجه نشدم: من با 3DMax کار میکنم و به تازگی کار با مایا رو هم شروع کردم. کارتم در حال حاضر ATI Radeon 9200 SE ولی نمیتونه مایا رو جواب بده و به خاطر همین میخوام یه چیزی بگیرم که تا 3 4 سال خیالم از بازیها و این دو برنامه راحت باشه. نگفتید که کدومش برای این مصارف بهتره.نقل قول:
دوما گفتید که قیمت 4850 رو 250هزار پیش بینی میکنید من تو بازار قیمت HD 3870 1GB PSI X2 سافایر رو گرفتم اول گفت 350 بعد یوهو گفت 450 من هم که ..... یعنی به من قیمت پرت دادند؟ اگه اینطوره قیمتش الان چنده؟ و بهترین مدلش چیه؟ سافایر یا چیز یگه؟
سوما NVIDIA GeForce 9800 GX2 چقدر از HD 3870 1GB PSI X2 قویتره؟ ارزشش رو داره که بابتش 200 یا 300 هزار بیشتر هزینه کنیم؟
---------------------------------------------------------------------------------------
در یک مورد دیگه هم سوال داشتم: این خروجی ها و ورودی ها که در سایت ATI برای کارت ها نوشته مال چیه؟
Output : DVI-I , HDMI , ADC , Component
Input : RC
و همچنین : CrossFire Capable
سلام
آقا اين سيستم خوبه يا نه؟
CPU : AMD - Athlon 64bit X2 Dual Core 5600
MainBoard : ASUS - M3A78-EH
Ram : OCZ-Dual Channel 2 GB - 800
H.D.D : MAXTOR SATA 2 500 GB
VGA : Xpertvision 9600Gt sonic
Speaker : Creative - Subwoofer
Modem : Motorola
Case : Green
Power : Green or Cool Master
ضمناٌ من بازي سنگيني روش اجرا نمي كنم ولي با 3D MAX كار مي كنم كارتش مچه ديگه
قيمتش هم خواهشاٌ بگين من يه جا خونده بودم 192 هزار تومن ، ولي فكر كنم پايين تر باشه
لطفا راهنمايي كنين
مرسي:40::40::11:
هارد رو وسترن 32 مگ بافر بگیر .نقل قول:
جناب ببخشید ولی اینجا جاش نیست.نقل قول: