میوفته بعد از کنکورنقل قول:
سلامنقل قول:
بعد از انصراف فقط 4 ماه مهلت داری تا هر کاری که میخوای ، انجام بدی ، بعد از 4 ماه اگه دانشجو نباشی و مشمول باشی باید بری خدمت.
.
میوفته بعد از کنکورنقل قول:
سلامنقل قول:
بعد از انصراف فقط 4 ماه مهلت داری تا هر کاری که میخوای ، انجام بدی ، بعد از 4 ماه اگه دانشجو نباشی و مشمول باشی باید بری خدمت.
.
دوست عزیز این طور که شما میگی نیست !نقل قول:
اگر کسی از دانشگاه انصراف بده یا اخراج بشه ( هیچ فرقی نمیکنه ) حد اکثر 4 ماه وقت داره تا تکلیف خدمتش رو معلوم کنه یا تو این 4 ماه دفترچه اعزام رو پست کنه یا معافی بگیره .
دانشجویان انصرافی یا اخراجی تا زمانی که وضعیت خدمتشون معلوم نشه اجازه شرکت در هیچ گونه کنکور رو ندارند و اصلا هیچ دانشگاهی ثبت نامشون نمیکنه .
دانشجویان اخراجی یا انصرافی حتی اگر برن سربازی و در حین خدمت دانشگاه قبول بشن ترخیص نمیشن !
نتیجه کلی :
کسی که انصرافی و یا اخراجی باشه یا باید بره معافی بگیره یا باید بره کامل سربازی رو تموم کنه تا بتونه دوباره بره دانشگاه .
فقط دانشجویانی که فارغ التحصیل میشن 6 ماه فرصت دارن تا در کنکور شرکت کنن و برن مثلا فوق لیسانس بخونن .
اخراجی بله ، ولی انصرافی نه ، اگر اولین باری باشه که انصراف داده ، 4 ماه بعد از انصرافش مهلت داره تا در دانشگاه دیگه ثبت نام کنه
تا معافیت تحصیلی صادر بشه وگرنه در صورت مشمولی ، باید بره خدمت و خدمت رو تموم کنه و برگرده
بند 3 رو بخونید...کد:http://www.sarbazi.us/?page_id=205
منظور شما از بند 3 این هست :نقل قول:
(( مدت زمان معرفی دانشجویان انصرافی و اخراجی چند ماه می باشد؟
دانشجویان اخراجی ، انصرافی و ترک تحصیل کرده حداکثر ظرف ۴ ماه فرصت دارند با حضور در دفاتر پلیس+۱۰ نسبت به تعیین وضعیت مشمولیت خود اقدام نمایند.))
اگر منظورتون همینه که منم همینو گفتم 4 ماه فرصت داره تا وضعیت خدمتشو مشخص کنه نه این که تو این 4 ماه بره یه دانشگاه دیگه !!!!!!! :18:
من کاملا به این قوانین مسلط هستم و رو هوا حرف نمیزنم دلیلش هم این هست که خودم 3 سال پیش انصراف دادم و تا آخرش رفتم همین عید نوروز خدمتم تموم شد و کنکور 90 شرکت کردم :5:
واسه همین میگم اطلاعت غلط به دوستان داده نشه بنده خدا بره انصراف بده به هوای این که میتونه بره جای دیگه درس بخونه اونوقت تازه بهش بگن نمیتونه :41:
اگر سوالی بود در خدمتم :10:
الان این بند دو و سه دقیقا مثه همه.کد:
۲- مدت زمان معرفی فارغ التحصیلان دوره کاردانی و بالاتر چند ماه می باشد؟
فارغ التحصیلان مقاطع دانشگاهی حداکثر ظرف ۶ ماه فرصت دارند با حضور در دفاتر پلیس+۱۰ نسبت به تعیین وضعیت مشمولیت خود اقدام نمایند.
۳- مدت زمان معرفی دانشجویان انصرافی و اخراجی چند ماه می باشد؟
دانشجویان اخراجی ، انصرافی و ترک تحصیل کرده حداکثر ظرف ۴ ماه فرصت دارند با حضور در دفاتر پلیس+۱۰ نسبت به تعیین وضعیت مشمولیت خود اقدام نمایند.
چطور اونایی که فارق اتحصیل شدن میتونن اما انصرافی ها نمیتونن.
یعنی برای کارشناسی نمیشه رفت یه جای دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی از نظر شما بین کسی که انصراف داده با کسی که فارغ التحصیل شده فرقی نیست ؟!!نقل قول:
بعدش قانون دیگه ای وجود داره که میگه برای هر مقطع تحصیلی فقط یک بار معافیت تحصیلی صادر میشه و شما الان داری از معافیت تحصیلی دوره کارشناسی استفاده میکنی و اگر انصراف بدی یا اخراج بشی دیگه واسه لیسانس واست معافیت تحصیلی صادر نمیشه این قانون هست اما کسی که فارغ التحصیل شده از دوره کارشناسی میره کنکور ارشد میده و از معافیت فوق لیسانس استفاده میکنه تازه اونم 6 ماه فرصت داره که تو کنکور قبول بشه البته کسایی که فارغ التحصیل بشن اگر در حین خدمت جایی قبول بشن ترخیص میشن اما انصرافی و اخراجی حتما باید سربازی رو تموم کنن بعد واسه دانشگاه اقدام کنند .
با سلام خدمت دوستان
اگه کسی اطلاعات دقیقی داره لطفا به سوال من جواب بده
من چشم چپم نمره اش 6 و چشم راستم 2 می باشد و 4 نمره آستیگماسم دارم(چیزی که دکتر به من گفته ) با این شرایط و اینکه مدرک لیسانسه می تونم معافیت بگیرم یانه
سلامنقل قول:
پست اول همین تاپیک قسمت بخش سيزدهم: بيماريهاي چشم و عوارض بينايي رو مطالعه بفرمایید ، به جواب میرسید
.
سلام من به کمک فوری نیاز دارم الان 5 روزه که لیسانسم رو گرفتم امسال قصد دارم واسه ارشد بخونم به نظرتون کی دفترچه را پست کنم که هم به کنکور ارشد تو بهمن ماه برسم هم از اونور بلافاصله بعد کنکور برم خدمت(بهترین کاری که میتونم بکنم چیه؟)مرسی:20:
شما از زمان فارغ التحصیلی 6ماه فرصت دارین مدرکتون رو پست کنین که میشه تا حدودای دی ماه اونموقع که بفرستین حداقل 5,6 ماه طول میکشه که اعزام بشین پس مطمئنن به کنکور ارشد میرسیننقل قول: