آخه اينقدر دوستان از اين update بد مي گن كه بعد از آپديت چنين شد و چنان شد كه آدم جرات نمي كنه update كنه.نقل قول:
Printable View
آخه اينقدر دوستان از اين update بد مي گن كه بعد از آپديت چنين شد و چنان شد كه آدم جرات نمي كنه update كنه.نقل قول:
سلام . وقتی فیلیپ گوشی بازه اگر دکمه فاصله ( اسپیس) رو چند ثانیه نگه داریم یه اتفاقی میفته . اگر توی منو ها و برنامه ها باشی میاد بیرون و اگر روی دسکتاپ باشی یه اتفاق دیگه . اگر کسی میدونه بگه که چه کاربردی داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:
با سلام
شنیدم فارسی کردن p990i برای گوشی ضرر داره و اونو دچار ایراد میکنه
آیا واقعیت داره؟
من كه فونت فارسي ريختم و دارم با خوبي و خوشي از گوشيم استفاده مي كنم و مشكلي پيش نيومده.نقل قول:
سلام دوستان
من بعد از یک هفته مسافرت برگشتم :31: جای شما خالی، خوش گذشت.
می بینم شلوغ شده باز این تاپیک.
بچه های جدیدی هم اومدن، امیدوارم کم کم باهاشون آشنا بشم. قدیمیا هم که منو می شناسن.
پست های فبلی رو نمی خونم. اگه کسی سوالی کرده که به جواب نرسیده دوباره بپرسه، اگه اطلاعات کم من بکشه حتما جواب میدم. :10:
یا علی
من که ایرادی نمی بینم. اصلا فارسی کردن p990 به اون معنا نیست که در گوشی های دیگه انجام میشه. شما اینجا فقط 4تا فونت میریزی که گوشی از اونا استفاده می کنه. چیزی تغییر نمی کنه.نقل قول:
اگه خودت هم امتحان می کردی، می دیدی.نقل قول:
همونطور که رووش هم آیکونشو کشیده، وقتی نگهش میداری پنجره شماره گرفتن (PHONE) باز میشه. تا جایی که من امتحان کردم همه جا همین میاد!
کی گفته آپدیت بده؟ مطمئن باش سودی نداشته باشه ضرری هم نداره.نقل قول:
آموزشش هم که توی امضای من هست، میتونی دانلود کنی و با آرامش خیال انجام بدی.
مرد باش! :31::46:
یه سوال 990 مثل سری دبلیو ریموت دسکتاپ داره یا نه؟
سلام
من خودم p990 دارم می شه لینک دانلود چند تا نرم افزار برام بذارین؟
ممنون
عزیز اینجا جاییه که مشکلات و مسائل مربوطه رو مطرح میکنننقل قول:
برای این منظور تاپیک های جداگانه ای موجود هست که میتونی با یه سرچ کوچولو پیداشون کنی
موفق باشی