یکی از دوستان غیر تهرانی میتونه یه آماری از وضعیت شاتل بده؟:31:
پینگ گوگل
سرعت روز، سرعت شبانه(واسه وبگردی)
وضعیت قطعی ها
Printable View
یکی از دوستان غیر تهرانی میتونه یه آماری از وضعیت شاتل بده؟:31:
پینگ گوگل
سرعت روز، سرعت شبانه(واسه وبگردی)
وضعیت قطعی ها
ART128نقل قول:
پینگ برای گوگل از 300 هست تا 700 یا 800
اما سرعت دانلود روز و شب 102 کیلوبایت ثابت هست.
قطعی هم نداره.
دادا اشتباه فهمیدی 1-2 بار پست رو بخون بعد ریپلای بزن!:46:نقل قول:
من فقط گفتم 128/8=16
درمورد پینگم اشاره من به 4.2.2.4 بود
اما از پشتیبانی محلی که فاجعه هستن !
ولی در مورد پشتیبانی تهران خوبن و قشنگم میپیچوننت تا میایی حرف بزنی قرارداد رو بروخت میکشن:19:
مورد سوم که اینقدر بهت پیغام میده که....
شاتل اولین ای اس پی امتحانی من هست من مقایسه نمیکنم ولی از عملکردش تو این 1سالی به این نتیجه رسیدم سرویس دهنده خیلی خیلی معمولیه اصلا در حد اسم و رسمش و تبلیغاتش نیست:13:
کلا کلک باز هست
دوستانی که میگن شاتل بده و دارن تخلیه میکنند میتونند بگن کجا خوبه؟!!!
من قصد دارم از صبانت بیام شاتل اگه گزینه بهتری هست بگید خب
ما که میگیم شاتل خوبه دوستان دیگه رو نمی دونمنقل قول:
گزینه دیگه ای رو تا به حال بهش فکر نکردم چون شاتل کاملا با نیاز های من سازگاره و مشکلی باهاش نداشتم:40:
دوستان از این به بعد یادتون نره با هیچ شرکتی قرارداد 6 ماهه به بالانبندید یا یک ماهه یا 3 ماهه که اگر خدماتشون بد بود بتونید تو این 3 ماه یا کمتر زودتر خلاص بشید
من با 512eco چه شب چه روز سرعتم از 65 بالاتر نمیره تهران هم هستم
نقل قول:
واقعا توقع داری با ECO 512 با چه سرعتی دانلود کنی؟ اونم تو شب!!
توجه نکردی شما عزض کردم چه شب چه روز یعنی توی روز هم همین 65 هست در حالی که خیلی از دوستان میگن که با 256 از شرکتهای دیگه سرعتشون بالای 100 هستنقل قول:
بابا قديما حداقل اكو 512 من رو 1مگ بسته بودن الان ديگه ...نقل قول:
واقعا توقع داری با ECO 512 با چه سرعتی دانلود کنی؟ اونم تو شب!!
اكثر شركت ها دوست عزيز 512 رو روي 1 تا 2 مگ ميبندن توي روز و تو شب حالا سرعت واقعي ميدن كه با سرعت واقعي هم بايد شبي 1.5 گيگ دانلود داشته باشه كه عمرا نميشه همچين چيزي تو شاتل ...
خوب منم كم كم با نپرداختن صورتحساب دارم از شاتل پياده ميشم! بعد از 3 سال. سال 88 و 89 واقعا ازش راضي بودم اما تو سال جاري اينقدر سرعت كم بود و مشكلات جي ميل و ياهو و ... زياد بود كه بيخيالش شدم (جالبه اينترنت شركت همه موارد مشكل دار شاتل رو عين هلو انجام ميده! و شاتل ميگه ايراد از ما نيست كه ... بگذريم)
فقط يه سوال اگه كاري به كارش نداشته باشيم خودشون خط رو جمع ميكنن؟ من عجلهاي ندارم چون دارم خونه رو عوض ميكنم ميرم يه منطقه ديگه تا 2 3 ماه آينده نت تو خونه به دردم نميخوره.